НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

От: Re: От: Re: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

@promociqta.com, бастун си брато. ;)

Е па не съм умен като теб... хахаха
Това за процесорното време е преди 3-4 месеца и от тогава няма този проблем!
А за комуникацията сме писали правели стрували... И накрая К*Р с извинение ! Правят се на интересни и не искат да пускат сайта!
Според мен всичко идва от това че имах сайт с доста трафик и те силно ме убеждаваха да мина на cloud, че бил много добър само за 300лв. на месец минимум... :D
Аз естествено преместих сайта за доста по-малка сума на месец и от не съм имал проблеми...
Явно това им е било проблема, въпреки че аз исках да остана при тях, но исках да ми направят по-ниска оферта за vps, защото трафика на сайта варира доста
а аз нямам време да го след и да дигам и свалям параметрите! Те така и не ми дадоха като казаха че с VPS ще е още по-скъпо!!!
Без коментар всеки си прави изводи! Може и аз да греша, но искам да си кажа мнението, защото имам сайтове при тях от 4 години и виждам как им се е променило
отношението през този период към клиентите! За мен стават superhosting 2, т.е. докато наберат клиантела са много учтиви и помагат, след това нищо общо с
това, което е било! :)
 
Умен, не умен, не се сере върху някой, ако нямаш наистина стабилни доказателства и си абсолютно сигурен, че проблема няма как да е при тях. Демек, можеш да го тестваш на друг хостинг и ако видиш драстични разлики, правиш изводите, че единия не е ОК, в случая ICN, но това едва ли би ти дошъл на ум, защото по-лесно е да се пусне тема тук. Ще ти кажа на теб и на другите такива мрънкачаи с пробити сайтове, тежки и кофти написани скриптове, недоизмислени кронове и прочие: Стегнете се хора, защото вие изглеждате аматьорите. И което е още по-лошото, защото явно не ви пука, че ще се издъните, пълните секцията с шит, който като почне да се чете в секцията Хостинг форум, се вижда, че не компанията и услугата не са били на ниво, за да отговорят на изискванията на хората, а просто потребителя е с мижави знания и никаква представа за реалността. VPS е една нормална стъпка при растеж на даден сайт, не знам какво странно има тук. Всички хостинг доставчици гледат да помогнат, ама ти гледам, че малко си прекалил - 20 мейла са те предупреждавали, помагали, и пак се е стигнало до тук. Какво точно отношение чакаш щом нещата са стигнали до тук? И не съдете хостинг компаниите по този начин, защото през твоите пробити сайтове свободно може да мине по машината им и вместо да спрат 1 клиент, ще трябва да го направят на 200 акаунта, което нали се сещаш колко е честно. Все едно на теб да ти спрат сайта, защото някой идиот е решил, че е големия девелопът или админ.

Ако си забелязал последните 2-3 теми за Jump, Superhoting и други насрани с теми хостинги тук са подкрепени с доказателства. Виж си първия пост и виж колко информация си ни спестил, но въпреки това си бил "прав". Не се прави така, ако искаш да градиш някакво име в дадено общество - не говоря само за IT обществото. ;) И още нещо. Щом не се кефиш на компанията, защо не я смениш? Кое точно ти пречи? И въобще пробвал ли си другаде как ще се държат сайтовете ти?
 
Re: От: Re: От: Re: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Според мен всичко идва от това че имах сайт с доста трафик

Чаааааааааакай малко пич.

Според теб, според попа, според Авраам босия. На предната страница видях становище от ICN и хич не ти прави чест да се държиш толкова нагло. Не стига, че заглавието ти е прекалено на фона на това, което се изяснява в темата, а и продължаваш да си мислиш, че някой е длъжен да ти забърше дупето като сбъркаш дриснята с пръдня?

Какво стана. От няколко html странички се оказва, че има и други инсталации в същият акаунт. Нали си наясно, че процесорно време, иползвана рам и всичко останало е сумарно за целият ти профил, а не за определен сайт?

Отделно на това, имаш ли някаква представа един пробит сайт как може да събори доста услуги, че дори и цял впс, ако е пробит като хората? Наскоро се занимавах точно с чистенето на мизерии на подобни сайтове, че в опашката мейли във всяка минута пристигаха по 10 000 нови за изпращане. Не стига, че впс-чето едвам се влачеше, ами и айпи адреса беше блокнат в спам блек листове, в които не знаех, че подозират дори.

Тъй, че преди да мяташ огромни обвинения и да ручиш колко калпави били някои, помисли първо къде си сгафил и дали предупредителните писма, които си получил не са били за твое добро. Ама тъй е Ганьовщината, нал' си човека с парата, поръчваш музиката ;)
 
От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Не съм чел какво сте писали важното е че преместих сайтовете и всичко си работи ОК !

Що така, бе Миме? Чукча нйе чете, чукча только списватель.
А това премести ли?!
3. Налични са няколко Wordpress инсталации, които не са обновявани никога, като пробива е станал през някой от тях, от където са качени зловредните скриптове към посочения уеб сайт разработен на html. В последния месец са изпратени повече от 5 уведомителни писма.
4. От упоменатият акаунт са се разпращали спам съобщения, за което клиентът също е бил помолен да предприеме необходимите мерки.

Да качиш необслужвани врътпрес инсталации на споделен хостинг, най-вероятно непочистени, е като да ползваш бозата без защитна стена. Само дето при бозата страдаш само ти, а на споделения хостинг доста хора могат да изгорят.
За такава безхаберност бих бастисал целия профил, без да пиша мейл предварително.
 
Аз нали ви казах, че момчето е някакво аматьорче със склонност към немърливост. Аз на мястото на ICN бих го сложил в едни много симпатични листи да виси там и следващия хостинг като тръгне го приема като клиент да си чекне и да си прецени дали иска такова нещо на машините си + "рекламата" , която изсипва към бранда. Сега ако мъж, което ме съмнява, ще се извини публично и ще предложи темата да се заключи и да се смени заглавието, защото от тук нататък ще е хранилка само по негов адрес. ;)
 
От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Не им прави чест на ICN че толкова време са го уведомявали. Ако аз бях съсед на тоз през чийто му сайтове се изпраща спам благодарение на хакнат сайт, щях да се махна моментално от ICN. Ползвам техните услуги понеже имам доста домейни при тях и винаги когато ми се е налагало да контактувам с тях съм оставал очарован. Останах и очарован как направиха компромис от които можеха да загубят доста и го направиха без дори да ме познават без дори да имам услуга при тях! Доста познати имам които работят само с тях и мога да кажа от лично впечатление, че не са фирма която би си позволила да прави своеволия със сайтове на клиенти. Примери от сорта на сайтове, които имат огромно превишено процесорно време и не са бивали спирани от тях мога да дам доста. Наистина темата е много тъпа, ако имах права, даже бих я изтрил, защото определено е започната от човек без никакви познания и определено НЕ беше изложена причина, че да съществува тема с подобно заглавие.

Не им знам политиката с хостинг услугите, защото никога не съм им ги, а и за момента намерих това което търсех (ПУ ПУ да не им е уроки де!), както казах при тях имам множество домейни разпръснати в множество профили и определено бих казал, че това е единствения бг хостинг, които не ми е изпратих и един спам на пощата, което прави много добро впечатление! Това ще бъде и една от причините да прехвърля още над 20 домейна от суперите към тях, понеже съм залян със спам от суперите.
 
От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Мен пък тия дни директно ми спряха сайта без предупреждение и натиририха като мръсно куче от друга фирма, тъй че автора да се радва поне че са го предупредили.
 
Последно редактирано:
От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Мен пък тия дни директно ми спряха сайта без предупреждение и натиририха като мръсно куче от друга фирма, тъй че автора да се радва поне че са го предупредили. - http://uphero.biz/coolicehost-zasluzhava-li-si-otgovora-e-ne/

И ти си като автора на темата ...
Какво ти е виновен хостинга, че пишман "парче програмист" си е оставил ръцете.
 
Re: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

И ти си като автора на темата ...
Какво ти е виновен хостинга, че пишман "парче програмист" си е оставил ръцете.

И аз залагам на това, я ще е някакво криво кронче, събарящо сървър, я ще е някакъв скрипт, който цеди ресурси, я контента ще е кофти. Бате, писна ми от мрънкащи лигльовцки, които качват някакви бози и после хоста ги бил гонил. А @uphero специално е разгонил фамилията на всеки един хостинг. Какво точно програмираш бе брат? Какви лайна качваш по тия машини, че 99% от хостовете те гонят, никой не казва. Може с автора да си направите една кумуна да си ревете на рамената. Циркаджий.
 
От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

И ти си като автора на темата ...
Какво ти е виновен хостинга, че пишман "парче програмист" си е оставил ръцете.
Що не чете преди да пишете? Аз да не съм врачка че да знам кое колко точно товари? Като са констатирали проблема "от няколко дни" защо не предупреждават а директно спират сайта?
 
От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Що не чете преди да пишете? Аз да не съм врачка че да знам кое колко точно товари? Като са констатирали проблема "от няколко дни" защо не предупреждават а директно спират сайта?

Ми да ти кажа аз прочетох ... И освен, че си си локнал айпито и си 姈%л мамата на БД сървъра други не става ясно.

Примерно да покажеш някакво профилиране на кода, анализ на БД куериата.

Програмирането не е само дращене на код, а и познаване на технологиите, които се използват.
 
Re: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Що не чете преди да пишете? Аз да не съм врачка че да знам кое колко точно товари? Като са констатирали проблема "от няколко дни" защо не предупреждават а директно спират сайта?

Нали ти си го писал бе бате? Кой да знае? Исус? Не говори така, че и клиенти ще загубиш като ти четата какви "шедьорви" правиш. Като си толкова отворен ще ни покажеш ли и ти дали е един статичен сайт с 3 страници? И хейт от теб не четем, ако не си забелязал.
 
От: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Ми да ти кажа аз прочетох ... И освен, че си си локнал айпито и си 姈%л мамата на БД сървъра други не става ясно.

Примерно да покажеш някакво профилиране на кода, анализ на БД куериата.

Програмирането не е само дращене на код, а и познаване на технологиите, които се използват.

1 седмица си работи и изведнъж 姈%л мамата на БД сървъра? Нито е променяно нито увеличаван обема. Много добре знаех, че скрипта товари и си следях но никога не е отчело 100% натоварване в Цпанела.
Пък след като седмица съм "姈%л мамата на БД сървъра" как не намериха време да ми пишат?
 
От: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

1 седмица си работи и изведнъж 姈%л мамата на БД сървъра? Нито е променяно нито увеличаван обема. Много добре знаех, че скрипта товари и си следях но никога не е отчело 100% натоварване в Цпанела.
Пък след като седмица съм "姈%л мамата на БД сървъра" как не намериха време да ми пишат?

Братле, ако знаеш колко хиляди пъти съм чувал "То само, ние нищо не сме правили".

И на мен самия ми се случвало. Писнаха ми веднъж, че ВПС-а от два дена цикли на 100%. И си викам, а бе нищо не съм пипал. Ама един поглед в логовете и бъга беше оправен за 2 минути.
 
От: Re: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

И аз залагам на това, я ще е някакво криво кронче, събарящо сървър, я ще е някакъв скрипт, който цеди ресурси, я контента ще е кофти. Бате, писна ми от мрънкащи лигльовцки, които качват някакви бози и после хоста ги бил гонил. А @uphero специално е разгонил фамилията на всеки един хостинг. Какво точно програмираш бе брат? Какви лайна качваш по тия машини, че 99% от хостовете те гонят, никой не казва. Може с автора да си направите една кумуна да си ревете на рамената. Циркаджий.

Защо изобщо си правиш труда да го коментираш този мъпет, брат. Ясно е че има проблем, но като не можеш да си намериш мястото в 10 компании да беше се сетил, че работата смърди в момента, в който се погледне в огледалото. Твърде много се толерира троленето му, сега поне като посегна и на админската хостинг компанийка дано да се сетят.... Аман от псевдо разработчици
 
От: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Братле, ако знаеш колко хиляди пъти съм чувал "То само, ние нищо не сме правили".

И на мен самия ми се случвало. Писнаха ми веднъж, че ВПС-а от два дена цикли на 100%. И си викам, а бе нищо не съм пипал. Ама един поглед в логовете и бъга беше оправен за 2 минути.
Тук става дума за повече от елементарно нещо и си цикли едни и също. Нищо нямаше да им стане ако бяха пуснали един тикет а не да спират всичко след седмица.
 
Re: От: Re: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Защо изобщо си правиш труда да го коментираш този мъпет, брат. Ясно е че има проблем, но като не можеш да си намериш мястото в 10 компании да беше се сетил, че работата смърди в момента, в който се погледне в огледалото. Твърде много се толерира троленето му, сега поне като посегна и на админската хостинг компанийка дано да се сетят.... Аман от псевдо разработчици

Защото брат скапват ми настроението. Имаше една тема, че сме били мрънкачи (българите) и вината винаги била само в другите, но не и в нас и гледам днес пак цигански изпълнения и то от едни и същи тролове. Единият (автора на темата) с омазани сайтове, а другия (героя на геройте) с изкривен от Бога код, който "нищо му няма, така си бил". И в един момент осъзнаваш, че около теб са се навъдили някакви аматьори, които се опитват да излеят некомпетентността си чрез очерняване на някой друг. За това. Иначе ми пука на шишарката за него, нали го гледам какъв имидж поддържа във форума, и това му изказване е просто част от амплоато му. Той няма мярка човек, но съм сигурен, че това е болестно състояните. Оня (автора) поне вече млъкна насран. Ама пак няма да го видим да се извини на ICN. Баси нещастията. Не искам такова нещо да се толерира тук - Бякакви смотаняци да видят другите за аматьорщините си.
 
От: Re: От: Re: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Защото брат скапват ми настроението. Имаше една тема, че сме били мрънкачи (българите) и вината винаги била само в другите, но не и в нас и гледам днес пак цигански изпълнения и то от едни и същи тролове. Единият (автора на темата) с омазани сайтове, а другия (героя на геройте) с изкривен от Бога код, който "нищо му няма, така си бил". И в един момент осъзнаваш, че около теб са се навъдили някакви аматьори, които се опитват да излеят некомпетентността си чрез очерняване на някой друг. За това. Иначе ми пука на шишарката за него, нали го гледам какъв имидж поддържа във форума, и това му изказване е просто част от амплоато му. Той няма мярка човек, но съм сигурен, че това е болестно състояните. Оня (автора) поне вече млъкна насран. Ама пак няма да го видим да се извини на ICN. Баси нещастията. Не искам такова нещо да се толерира тук - Бякакви смотаняци да видят другите за аматьорщините си.

Главаната ти е изкривена на теб, как ги вадиш тея заключения? Кода ли видя или?
 
Re: От: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

Тук става дума за повече от елементарно нещо и си цикли едни и също. Нищо нямаше да им стане ако бяха пуснали един тикет а не да спират всичко след седмица.

А ти генни, случайно да получи веднага след спирането тикет. Защото ако ми събориш на мен сайтовете, защото някой е бил много толерантен към теб, лично аз ще те намеря да ти предупредя. Елементарно е да правиш неща, които не цакат другите, другото е следствие на това, което си направил. И точно админа се съмнявам да не те е предупредили веднага след като са го спрели, за да не прецакат другите на сървъра, по-скоро ти да ги прецакаш. И съм сигурен, че и още нещо е имало по сайта, което е е било ОК да се хоства при тях. Айде отворко, покажи сайта.....По добре е да замълчиш, защото ще излезеш ти кофти във цялата ситация, защото виждам как управляват форума и как се държат, и гледам и ти как се държиш и не бих заложил на теб, брат,
 
От: Re: От: От: От: НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ICN !!!

А ти генни, случайно да получи веднага след спирането тикет. Защото ако ми събориш на мен сайтовете, защото някой е бил много толерантен към теб, лично аз ще те намеря да ти предупредя. Елементарно е да правиш неща, които не цакат другите, другото е следствие на това, което си направил. И точно админа се съмнявам да не те е предупредили веднага след като са го спрели, за да не прецакат другите на сървъра, по-скоро ти да ги прецакаш. И съм сигурен, че и още нещо е имало по сайта, което е е било ОК да се хоства при тях. Айде отворко, покажи сайта.....По добре е да замълчиш, защото ще излезеш ти кофти във цялата ситация, защото виждам как управляват форума и как се държат, и гледам и ти как се държиш и не бих заложил на теб, брат,

Сайта дори и не работи, и пак да те питам, че нещо си видял май - как цяла седмица товари и повече и не се сетиха да драснат?
 

Горе