ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Не си, пък само да ме мернеш в някоя тема и бързаш да го олигавиш?! Големи думи за такъв малък градински гном. Както винаги само пълниш темата и ще се налага Блинки да разчиства. Ако пък си толкова сигурен, че не съм етичен - заповядай, разкажи кога точно не съм бил етичен с теб! Както казах големи приказки от въздух под налагяне. Издишаш, плондер. Предполагам ти и другите тролове се надървяте само когато се заяждате с хората. 'Щото ако е така, медицината е напреднала доста. Има хапчета. Или е това, или и на тебе са дошли специалните няколко дни от месеца и сега мразиш всичко и всички. Безпричинното заяждане може и да се дължи на психологическо разтройство, но там още не съм достатъчно вещ, за да обсъждам и ще трябва да те насоча към професионалист. Ще те оставя да се мислиш за победител отново, защото не ми се създава работа на Блинки. Сърцето е само карантия, може и да си прав ... за себе си. Те и топките са само органи, ама липсата им се усеща!

Опитвам се да те науча на нещо, но като ти чета еротичните фантазии ми се струва, че отзад ще ти влезе по-лесно отколкото в главата. А това чии топки и къде ги усещаш ще го оставим без коментар, че темата ще стане homo 18+ :)
 
Предполагам ти и другите тролове се надървяте само когато се заяждате с хората. 'Щото ако е така, медицината е напреднала доста.Сърцето е само карантия, може и да си прав ... за себе си. Те и топките са само органи, ама липсата им се усеща!

Опитвам се да те науча на нещо, но като ти чета еротичните фантазии ми се струва, че отзад ще ти влезе по-лесно отколкото в главата. А това чии топки и къде ги усещаш ще го оставим без коментар, че темата ще стане homo 18+ :)

tumblr_mrch3hauft1qbmz6lo1_400.gif
 
Последно редактирано:
И преди ти казах - това какво си правите с 4моки мен не ме касае. Плувайте си на отсрещият бряг, бъркайте си по отверстията и не се занимавайте с мен. Неведнъж и два пъти сте показвали колко точно сте големи ... ама на думи. Въздухари. НадУхвайте се взаимно и се мислете за голямата работа, мижитурки. Мен ти на нищо не можеш да ме научиш, освен как да се държа като недое*ана вдовица. Така, че мерси.
 
От една страна хаинов - работник сменящ мишки в неква банка, тарикат на дребно
От друга страна - човек доказал се във форума, имал няколко успешни начинания
Как ли ще претегли кантаря тук не знам.
 
Последно редактирано:
От една страна хаинов - работник сменящ мишки в неква банка, тарикат на дребно
От друга страна - човек доказал се във форума, имащ няколко успешни начинания
Как ли ще претегли кантаря тук бе знам.
написах ти преди време, че съм вече в запаса :) излязох от активна служба.
 
От трета страна клавиатурния герой uphero, който също е постигнал много тук - все пак много трудно се става най-мразения човек във форума.
И няма да те ограмотявам какво точно правя в банката, ей така, да видя дали пък няма да пукнеш от злоба и яд.
И още нещо - оценките ти и всички, които се опитват да ми ги поставят можете да си ги наврете отзад. 'Щото едно е да си проветряваме устата, друго е да се хвалим кой какво и как е постигнал. Аз всичко, ама всичко съм си постигнал сам. Издържам се сам от 7ми клас, мухльо. И от 7ми клас не моля нито майка, нито татко, нито никой за финансова или каквато и да била помощ. И сам се дипломирах с 2 висши. И сам се доказах на няколко места-все финансови институции, и все като IT инженер. И въобще не ми пука нито за твоята оценка, нито за оценката на някой друг, защото аз своята оценка за себе си съм си я дал. И не ме дразни това, че се опитваш да блеснеш след немалкото ла*на, които си нацвъкал из форума (а и със сигурност не само тук), а че се опитваш ти да ми правиш равносметка на мен. Ти! Много ти е къс шушлека. 'Щото освен със спамене, с друго май не си известен тук, боклук!
 
Смешно е да се караме за 40-50$. Които не са част от сделката дори??? Аз му заплатих сумата за сайта ( мисле че бяха 300лв ) като той ме помоли после, че има неизплатени пари в акаунта в adnow които да му дам..... Щях да му ги пратя, дори и днес му писах да си каже пп мейла ( да ви пусне хронология ако иска ) и до довечера приятеля ми ще му ги пусне (защото аз нямам пп акаунт :s )

Но какво става... прибирам се и гледам, че един от акаунтите е със сменен мейл и парола -> към негов.
Пак аз съм си виновна, че му се доверих и не смених паролите на акаунтите, сайта и тн. Защото уж щеше да ми помага първите 20 дена :D :D :D

1.png 2.png

Върни ми парите, и ти връщам сайт майт и всичко. Аз от къде да съм сигурна че няма да ми правиш пак мизерии, и да ми откраднеш сайта примерно....
 
  • Like
Реакции: Sky
Аз имам репутация и не бих си позволил да излъжа някой във форума. Всичко което съм казал е било така и всикчо, което съм продал е било както съм го описал. Няма печеливш сайт, който като се продаде 100% си остава печеливш, всичко си зависи от собственика. А за мен да обещаеш че ще си платиш това което трябва и после да земеш да ми викаш че много работа имаш мерси много

Само да откраднеш профили, които си продал със сайта ли би си позволил? Ебаси репутацията, която имаш. 6+ за тази постъпка! :rolleyes: От това да си онеправдан след тази кражба да не стане така, че и копче да не можеш да продадеш тук? Тези глави май само да пазите равновесие ги ползвате понякога :)
 
И какво става сега? Излиза, че Kreayshawn е некоректния.
 
Кой какво дал, какво не вал и какво взел в крайна сметка. Дайте в хронологичен ред.
 
Последно редактирано:
В този форум сигурно няма човек с който някога не съм работил все нещо, ако съм за 40$ отдавна да си беше проличало. В момента даже не се опитвам да си защитя репутацията, понеже едва ли някаква пикла може да я разклати.
 
Ами при положение че 2 седмици не ми върна моето, смятам за нормално да си зема поне единия профил :)


Не, не е нормално, излиза, че ти си некоректния. Първо продаваш нещо, а после си го вземаш обратно. А пък и стоката която продаваш май не е много читава (рекламираш я с неща, които новия купувач няма как да ползва).
 
И така баш не е. Приходът от аднау си е генериран преди сключването на сделката и съответно не е актив към сайта, той си е заработен вече и принадлежи на старият собственик.
Колкото до некоректностите и въобще относно продажбата на нещо, което започва да генерира по-ниски приходи след нея - така седят нещата с 99% от продажбите на сайтове тук. Кой продава нещо, което му носи постоянен доход, дори увелищаващ се такъв? Ми абсолютно никой. Всички продажби тук са почти, да не кажа 100%, само с идеята за отърваване, няма продажба с цел трупане на капитал, например, най-малкото защото всички суми са много под 1к ;)
Така че всеки си има глава на раменете и да мисли какво, как и защо взима. А устните договорки, успиванията един вид, всички добре знаем, че не важат по никакъв начин след сделката :) Пише си го и във всеки договор с мобилен оператор, например :D
Тъй че момето да си дава 45ях гущера и просто да мисли друг път повече. За нейно успокоение - всички сме яли поне по веднъж малко или големо дърво, нека го приеме положително, че е придобила сравнително евтина рутина :)
 

Горе