ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Колкото до некоректностите и въобще относно продажбата на нещо, което започва да генерира по-ниски приходи след нея - така седят нещата с 99% от продажбите на сайтове тук. Кой продава нещо, което му носи постоянен доход, дори увелищаващ се такъв? Ми абсолютно никой. Всички продажби тук са почти, да не кажа 100%, само с идеята за отърваване, няма продажба с цел трупане на капитал, например, най-малкото защото всички суми са много под 1к ;)

Е, това е така, защото сайтовете се продават след изчерпване на техните ресурси, без ресурсите, които генерират трафик, и новият собственик на сайта ако не разполага с този ресурс, то във всички случаи ще загуби. Просто няма как сайт, който прави по 100 лв. на месец да струва 300 лв. - минималната му цена е 1200 лв., (нали приетата минимална оценка на сайт е месечния доход умножен по 12 месеца, т.е. за година?) ако се продава под тази цена, значи нещо не е наред.

Иначе кой какви сайтове продава не е тема на тази дискусия. Добре е двамата да се разберат помежду си, защото така петнят своите имена.
 
Ти какво очакваш от него?

Що бре младеж!?? Трябва ли да очаквам нещо :) До преди няколко поста не знаех дори, че е мъж, а не жена (както предполагах), ни го знам, ни го познавам, ни търся нещо. И изобщо от никого нищо не търся в този форум..
И чи толкова ли е ненормално да не заставаш зад някого, стига с тая шуробаджанащина, амЪн бре :D
Точно заради шуробаджанащина се разкарах от тук преди повече от година. Да, преебах се една вечер кат видех как пак се пускат нялколко сайта на безценица, които определено поне си заслужаваха да се съхранят, и тва + се бех напил на животно, та се регнах да ги взема от пича.. Ама май май пак започвам да съжалявам, защото тук освен кавги (за нищо) и скандали, друго явно не мога да получа. - МНОГО СТЕ ИЗНЕРВЕНИ !!! Напълно ви разбирам - млади, интЕлигентни цепеняци, и точно защото сте такива, осъзнавате доста преди всички други, че нещата са яко насрани. Това от чисто психологическа гледна точка ви прави нерваци и ви озлобява (абсолютно безмислено) в някаква степен. Раздели ги и после ги владей! - Така ли беше :) Един имал куц сайт, друг па бил убав, трети па знаел как се печели, оня другият па нищо не разбирал.. Това реално си е разделяне, толко ли не може да се сФетнете, че някой умира от кеф при такова положение
Ае стига, че пак се отплесвам безмислено

Дава си 45 гущера и излиза с достойнство от ситуацията, ако въобще това е някаква ситуация, а не поредното разтоварващо форумно минизрелищенце :D

А па Блинки ако изтрие всичко, па най-добре :p
 
Ей крос келешче, ако някога ми стигнеш нивото обещавам да си отрежа достойнството. Иди земи от майка си 5лв да пийш едно кафе
Познанията ли смятащ да си мерим? Искаш ли да ми погледнеш приходите за 1 година + всичките ми сертификати за езици + всичките ми мнения от клиенти, за които ще се постарая никога да не работиш? Плюс това е крайно невъзпитано да използваш такива думи, освен ако не страдаш от комплекс за малоценност или пък не си притиснат до стената.
 
Плета чорап на две куки. Явно всеки в тази тема започна да пише каквото му е на... кеф. Мерете си патките в други теми да нямаме известия. Модерация явно няма да има. Минахме през гей параад 2016, сега през кой е с по-голям. Мерси предварително! :)
 
Последно редактирано:
Опа :) тази пикла не се крие зад фейк профили поне и може да ти изправи носа :) Ти един профил открадна, как да съм сигурна че няма да откраднеш и другите... Ето какво ти предлагам: Връщам ти всичко, адноу, сайта, хоста и тн. В адноу в момента има над 45$ и без това. Ти ми връщай парите за сайта и готово. :) Няма смисъл да се циганим за някакви смешни суми ( които давам за 1 вечер в Плаза между другото ) :) Исках да купя сайт, с който да се занимавам и доразвивам.
Даже ще ти оставя сайта със авторските ми плъгини : ауто-постер във фб и ауто-грабер ( сортира и взима статии от различни сайтове ) :)
 
И аз да споделя .. опарих се от едно момче с прякор Winless .Накратко продаваше ми уеб сайт за цена 50-100 лв (сайт за Сериали- неразвит)... разбрахме се на бартер - аз да му дам система ръчно писана за оферти която съм я купувал 500 лв... той да ми даде сайта който ми продава .. това както и да е .Изпратих аз моята система и веднага спря да пише в Скайпа...чаках ден два , три, търсих го на емайл,фейсбук,скайп ,но никакъв отговор. Аз съм си виновен ,че не си връзвам нещата и за това си поемам последствията, но поне да споделя друг да не се опари.След мое леко търсене из социалните мрежи се оказа че момчето е на 16-17 годинки .. баш предприемач,сигурно е лъгал и други хора. Ето фб-то - https://www.facebook.com/winless2015?fref=ts емайл : [email protected]
 
BKirov - Защо не му отидеш на гости? Те такива само от това разбират.
 
Мерси за разбирането.Не няма смисъл от такива работи , цената е малка ,просто да му има данните тука , някой ако го търси по емайл скайп или нещо да му излиза.. да не се опари никой друг.
 
Мерси за разбирането.Не няма смисъл от такива работи , цената е малка ,просто да му има данните тука , някой ако го търси по емайл скайп или нещо да му излиза.. да не се опари никой друг.
Абе, как бе. Отплата трябва да има. Да се научи, че така не се прави.
 
Трябва да но в този случай целта не оправдава средствата .
Какво пречи да се пише на родителите му да го контролират? Гледам се е писал "Дрогата", та утре може по-големи врътки да направи. :)
 

Горе