Всичко за Youtube - Въпроси/Отговори

webmast367

Well-Known Member
Здравейте, не видях подобна тема за Youtube, а мисля че ще е полезна за много хора.
Нека тук обсъждаме всичко свързано с Youtube.

Скоро мисля да стартирам Youtube канал - тоест отдавна го обмислям, вече е крайно време.
Ще споделя своя опит който е на теория по-скоро, а скоро като започна работа ще говоря и за практиката.

С какво съм се запознал до момента, смятам че дори на теория ще помогне пак на много хора, тъй като съм се интересувал, чел и т.н да попия поне Базовите неща преди да се сблъскам със собственото си обучаване. Все пак трябва опит, който е практиката и при всеки човек опита е различен.

1. Програма за обработка на клипове.
Аз се спрях на Филмора, тествах демо версията и ми допадна като работа, след което закупих и вечен лиценз (60-70$)
Можете да видите програмата тук - https://filmora.wondershare.net/ (НЕ Е РЕКЛАМА) тоест не печеля нищо от споделяне на линка, смятам го за полезен!

2. Какво е нужно за един Влогър.

* Камера.
Разполагам с Nikon d3300 като за първо време ще мъча с него, а когато е нужна втора - Galaxy S8
Ако се получава развитието ще отделям бюджет за нещо на максимално добро ниво.

* Микрофон.
На първо време при Влогове и подобни ще ползвам микрофона от камера (дано се получава що горе добро качество на звука)
При правене на видеа със Звукозапис - имам микрофон (behringer c1-U) с добра обработка ще върши повече от добра работа, а тъй като съм се занимавал с музика няма да имам проблем с обработките.

* Осветление.
Купил съм си 2 софтбокса за около 160лв мисля бяха в OLX.bg
Осветлението е едно от най-важните неща при заснемане.
Ако нямаме добро осветление и най-добрия апарат за заснемане няма да вади добро качество.

*Фон.
Закупил съм си и стойка с 3 фона - Бял, Зелен, Черен
За Green Screen е нужно също да имаме и фон, а и дори да не ни трябват специални ефекти ще е по-добре да снимаме на някакъв едноцветен фон, отколкото да се снима на кофти стена и т.н.

*Мощен компютър
- Препоръчително е, защото при теста на програмата се оказа че лаптопа ми не става за нищо, а уж беше с хубави параметри :D
Не знам дали всички програми изискват мощна машина, но аз лично предпочетох да не отделям месеци за тестове на различните типове програми, просто четох препоръки, кое е на мода и т.н и директно тествах само Филмора - хареса ми и закупих лиценза.

В случая незнам точно каква машина ще е нужна за добра обработка, помня само че за 4к видеа (които аз най-вероятно скоро няма да правя) минималните изисквания са 8 ядрен процесор и 12гб или 16гб рам не помня точно.
Взех си машина с 8 ядрен процесор и 16гб рам да мога да покрия изискванията за 4к видеа, та да нямам проблем с обикновените.
Сега програмата ми върви на максимум 10% използване на процесор и на около 6 до 10гб рам при максималното ми натоварване което съм правил при тестовете.


От към оборудване разполагам само с това за момента, като мисля че е напълно достатъчно.

Друго, което да вмъкна:

За да се развива правилно един канал трябва задължително:

*Авторско съдържание
Все пак няма никакъв смисъл да копираме клипове от други канали и места и утре те да бъдат изтрити, или по-лошото да ни закрият канала. Също няма да сме интересни и на потребителите.

*Качествено и интересно съдържание ( важно е не количеството, а качеството )
Желателно е да се качва по 1 клип поне на седмица, като това вече зависи изцяло от темата на канала и възможностите Ви за заснемане - все пак се иска и време и много други неща.
Има хора пускат всеки ден клипове, но това не ги прави по успешни от тези които пускат по 1 на седмица. В случая говорим вече за качеството пред количеството - Вие си преценете. Ако можете да правите и качество и количество това вече ще е само във Ваш +.
И най-вече гледайте да се отличавате от останалите за да имате успех.

*За Влогове
- Дълги Видеа 7-10 минути или повече.
Все пак идеята на Влога е да се обяснявате на потребителите и да грабвате тяхното внимание, като в случая едно видео от 2 минути ще е прекалено кратко и няма да Ви вземе никой на сериозно.

*Когато вече сте готови с идеите си, видеата са обработени и готови за качване вече е нужно да наблегнем върху самото качване на клипа.
Трябва да наблягаме на хубаво заглавие - кратко, точно и ясно, но в същото време и възможно най привличащо вниманието на потребителя.
След това следва и описанието, там може да напишете за какво се отнася видеото, да подканите хората да харесат, да се абонират, както и да Ви последват например в Инстаграм и т.н.

Представете си, че Вашето заглавие и описание ще бъде главната причина хората да Ви намерят, гледат и т.н.

Както всички знаем Youtube е собственост на Google, което ще рече че тук SEO оптимизацията е на едно от най-високите нива от всички сайтове.
ЗА това всеки гледа много внимателно да подбира точните заглавия, както и да попълва ключови думи на всяко едно видео.

Ако канала Ви е еднотипен и качвате само едно и също можете да си подготвите от настройките да се попълват автоматично описанията и ключовите думи, а вече при качване да допълвате само от към ключови думи за да спестявате време.


* Монетизация.
Когато канала ни вече е популярен и имаме опцията да монетизираме е време и да печелим.
Най-честите ползвани варианти са:

*Реклами от Google Adsense.

*Спонсорирани Видеа. Тоест свързвате се с клиенти които смятате за подходящи, или те ще се свързват с Вас и им правите реклама във видеото което правите.
Най-често това става като ънбоксвате разни продукти, или показвате колко сте доволни от екскурзията на която сте отишли в еди кой си хотел, като самия хотел Ви покрива разходите в замяна, или Ви плаща за това (това е мой пример)

*Продавате тениски, чанти, шапки и др с Ваши дизайни.

*Рекламирате Ozone за 10% отстъпка - почти всеки влогър вече има тяхна реклама в началото на всеки клип.

*Продажба на собствени продукти или услуги (подобно е на тениските) в случая можете да продавате каквото сметнете за подходящо.



В общи линии за момента само за това се сещам все пак нещата които могат да се кажат за Youtube не са никак малко, а и вече е доста късно и ми се спи. В по-късен етап ако се сетя нещо, което не сте ме изпреварили да споменете долу в коментари ще го допълвам.

Все още не съм пуснал официално канал, тъй като преди се занимавах с музика и незнам точно какъв да е канала и на каква тематика.

Сякаш ще е нещо разнообразно... Ще има музика, скечове и др.

Дано темата е полезна и съм успял да кажа част от важните неща.
Ще чакам да допълвате това което съм пропуснал, както и вашите виждания.


Успех на всички : )))
 
Последно редактирано:
Каналът на български ли го мислиш ? Защото положението с монетизацията на бг канал е доста плачевно, дори да имаш хиляди гледания.
 
Каналът на български ли го мислиш ? Защото положението с монетизацията на бг канал е доста плачевно, дори да имаш хиляди гледания.
Ами да, Бг мисля да е.
При канали с по 100к и нагоре няма плачевна монетизация. Лично познавам хора които правят доста солидни суми пари (издържат се от канал в тубата)

Освен рекламите на адсенс се продават и тениски, книги и кой каквото се сети. Реклама на Озоне, реклама на фирми да споменеш продукта им в някое видео + линкче, отделно вдигаш бързо инстаграм профили. Като цяло това е трафик който можеш да монетизираш както намериш за добре.

Иначе, да БГ трафика винаги ще е 10 пъти по-зле от Англия, Америка и т.н и т.н. това е 100% ясно.

П.с ся погледнах че си наблегнал на думата "ХИЛЯДИ" гледания. В случая ще се стремя към МИЛИОНИ, не хиляди.

Трудно ще е но не и непостижимо, като стартирам ще разбера за кво иде реч :)
 
Аз разгледах най-големите бг влогъри , като някой от тях са споменали в клипчета колко изкарват само от рекламките на адсенс. Стойностите бяха за клипче 100к гледания - 12 долара.....
Това бързо ми охлади ентусиазма за бг канал и се насочих към англоговорящите. Въпроса е че трудно се набират събскрайбери в началото и не мога да отлепя от 0лата///
 
Аз разгледах най-големите бг влогъри , като някой от тях са споменали в клипчета колко изкарват само от рекламките на адсенс. Стойностите бяха за клипче 100к гледания - 12 долара.....
Това бързо ми охлади ентусиазма за бг канал и се насочих към англоговорящите. Въпроса е че трудно се набират събскрайбери в началото и не мога да отлепя от 0лата///

Само на адсенс който разчита е слабо, а и нали се сещаш че всеки ще каже ... ооо не печеля нищо... а интересно тия дето се издържат от това... надали живеят с 20$ на месец :D За Англоговорящи е друга тема и там нямам грам понятие и дори желание да бера тая мъка... не е за Българи като цяло. Сложно е прекалено. Дано имаш успех!
 

Мерси, но не смятам че темата е това което съм пуснал аз като такава.
Потребителя е задал някакъв въпрос на който незнам даже получил ли е адекватен отговор. Прочети малко повече от това което съм написал не виждам сходност в двете теми.

Успех!
 
Ами, как да ти кажа, потрбеителят е задал въпрос и на там следват 9 страници обсъждане на детайлите за ютуб, от хора които имат канали, тоест някакъв опит. Сходността е, че както в онази, така и в твоята тема се засягат въпроси, които вълнуват създателите на съдържание. При положение, че искаш тук да обсъждаме ВСИЧКО свързано с youtube, не мислиш ли че все пак има някаква сходност? Но щом ТОВА е темата, извинявам се за несполучливия линк.
Все пак, мисля, че изглежда малко странно (да не казвам по-силна дума) да даваш детайлни съвети за развиване на канал, при положение че нямаш или не си участвал в развиването на такъв. И за да не звуча изцяло негативно, признавам че научих нещо интересно от публикацията - и то е Filmor.
 
Ами, как да ти кажа, потрбеителят е задал въпрос и на там следват 9 страници обсъждане на детайлите за ютуб, от хора които имат канали, тоест някакъв опит. Сходността е, че както в онази, така и в твоята тема се засягат въпроси, които вълнуват създателите на съдържание. При положение, че искаш тук да обсъждаме ВСИЧКО свързано с youtube, не мислиш ли че все пак има някаква сходност? Но щом ТОВА е темата, извинявам се за несполучливия линк.
Все пак, мисля, че изглежда малко странно (да не казвам по-силна дума) да даваш детайлни съвети за развиване на канал, при положение че нямаш или не си участвал в развиването на такъв. И за да не звуча изцяло негативно, признавам че научих нещо интересно от публикацията - и то е Filmor.

Както съм споменал това което обсъждам е натрупания ми теоретичен опит. Тоест споделил съм това което съм учил от седмици четене. Описал съм главно може би всичко базово, което ще събираш от 20 различни места и т.н. Може да провериш информацията която съм споделил дали е актуална и т.н. Ако смятате че е безполезна и прочие, или адммините сметнат че темата е грешна, безполезна, дублираща или каквото и да е винаги може да бъде изтрита. Има бутон за доклад, направете го и готово.

Това което съм чел в форума не съм сметнал че е достатъчно и че не е това което съм имал аз в предвид. Всичко останало вече е различни гледни точки.

Както казах споделям теория не практика. Двете са съвсем различни неща. Теорията е възможна без практика, но практиката без теория в нито една ситуация не би била успешна. Тук спестявам на много хора проба грешка и лутане. Щото лично аз отделих седмици да стигна до тази теория която съм натрупал и да подбера всичко както съм описал.

Успех на всички, ако темата не е за тук да ходи в коша все ми е тая, опитах да бъда полезен, но за тоя форум това вече е наказуемо :D


П.с темата е от преди достааа време. Последните ъпдейти март месец (ако не се лъжа) промениха изцяло Youtube.
Тоест информация от 2016 не бих сметнал за полезна през 2018. Още една причина да създам нова тема.
 
Последно редактирано:
Теория без практика е въздух под налягане. Ако трябва да избирам между крайностите в продуцирането на видео, 100 пъти предпочитам да се доверя на доказан практик, а не на красиви думи. Не питай старило, а патило.
Последният голям ъпдейт е през януари, когато смениха правилата за монетаризиране. Ако знаеш какво са сменили през март, кажи го, мен ще ми е интересно да науча. А иначе голяма част от правилата от 2016 учудващо са валидни и през 2018. Например ако във видеото влезе звук, който е копирайтнат, много е вероятно съответното видео да получи страйк. Може би в твоят бъдещ канал, всичко ще се снима студийно и контролирано, ама може и не - ти сам казваш че не знаеш какво ще снимаш, така че може и би теб този въпрос ще те вълнува един ден. В публикацията ти има доста неточности (затова я определям като въздух под налягане), като едното от тях е качество vs. количество и да наблегнем на качеството. Звучи чудесно, ама сигурно се досещаш че качествено видео от 7-10 минути тип евъргрийн (за мен това е критерия за качество) изисква седмици и месеци целодневна работа. Погледни успешните влогъри - според мен, те те опровергават. Огромната част от тях разпъват локуми до безкрайност с огромни интрота, занимават ни със себе си и тук-там покажат нещо интересно. Интересното е, че те редуват бози с евъргрийни, не поради някаква друга причина, а защото е невъзможно сам човек да прави евъргрийни всяка седмица. Youtube притиска създателите на съдържание да пускат по-често, иначе изпадат много назад. И така, влогърите пускат бози, за да се задържат на повърхността. Такъв е алгоритъма на youtube, дават приоритет на количеството пред качеството и ако искаш да си успешен, бозичката е душата на канала. Прекрасно е да имаш евъргрийни, но поне докато човек е сам, бозите са неизбежни, дори бих казал задължителни. За мен български пример за наистина добри, с много добри съотношение евъргрийни/бози са "Таковата шоу", "Тутурутка" и "Петък точно в пет", но колко от нас могат да си позволят екип от 5-10 топ-специалисти - актьори, сценаристи, режисьори, оператори? Та за цялата продукция разходите за един техен клип са в хиляди левове! И пак ги избива на повторения и разтягания на едни и същи мотиви - заради липса на идеи, които едва ли сам човек може да компенсира.
Другото което ми се набива на очи, че много хора отделят огромно внимание на техниката, която не че е без значение, но не е ЧАК толкова важно. Много начинаещи допускат грешка, като мислят че с хубава техника ще компенсират слабо съдържание и в резултат имат едни технически добре заснети и монтирани сравнително скучни клипчета. Ето пример как съдържанието има превес над техническите подробности -
Хора, разберете че техника никаква да нямате - все ще се намери някой познат да ви услужи, идея ако нямате, никой няма да седне да мисли вместо вас. Трябва да се научите да снимате, ама много по-важно е колко е интересно това в клипчето ви. Ама не идеи във въздуха, а идеи детайлно обмислени като сценарий на филм. И сценарият продължава и след качването в ютуб. Къде и как ще популяризирате видеото и канала, така че дръпнете напред. Едно от нещата които трябва да се мислят, ако ще монетаризираме канала си е - добре, сега този клип като го направя и пусна, за какви рекламодатели ще бъде интересен - за такива които продават дрехи ли, за банки ли, за спортни залози ли? Защото едните плащат за кликове 1 стотинка, други плащат 3 - и ето как 1000 клика дават разлика от 20 лв само от това, кой рекламира в тях.
 
Теория без практика е въздух под налягане. Ако трябва да избирам между крайностите в продуцирането на видео, 100 пъти предпочитам да се доверя на доказан практик, а не на красиви думи. Не питай старило, а патило.
Последният голям ъпдейт е през януари, когато смениха правилата за монетаризиране. Ако знаеш какво са сменили през март, кажи го, мен ще ми е интересно да науча. А иначе голяма част от правилата от 2016 учудващо са валидни и през 2018. Например ако във видеото влезе звук, който е копирайтнат, много е вероятно съответното видео да получи страйк. Може би в твоят бъдещ канал, всичко ще се снима студийно и контролирано, ама може и не - ти сам казваш че не знаеш какво ще снимаш, така че може и би теб този въпрос ще те вълнува един ден. В публикацията ти има доста неточности (затова я определям като въздух под налягане), като едното от тях е качество vs. количество и да наблегнем на качеството. Звучи чудесно, ама сигурно се досещаш че качествено видео от 7-10 минути тип евъргрийн (за мен това е критерия за качество) изисква седмици и месеци целодневна работа. Погледни успешните влогъри - според мен, те те опровергават. Огромната част от тях разпъват локуми до безкрайност с огромни интрота, занимават ни със себе си и тук-там покажат нещо интересно. Интересното е, че те редуват бози с евъргрийни, не поради някаква друга причина, а защото е невъзможно сам човек да прави евъргрийни всяка седмица. Youtube притиска създателите на съдържание да пускат по-често, иначе изпадат много назад. И така, влогърите пускат бози, за да се задържат на повърхността. Такъв е алгоритъма на youtube, дават приоритет на количеството пред качеството и ако искаш да си успешен, бозичката е душата на канала. Прекрасно е да имаш евъргрийни, но поне докато човек е сам, бозите са неизбежни, дори бих казал задължителни. За мен български пример за наистина добри, с много добри съотношение евъргрийни/бози са "Таковата шоу", "Тутурутка" и "Петък точно в пет", но колко от нас могат да си позволят екип от 5-10 топ-специалисти - актьори, сценаристи, режисьори, оператори? Та за цялата продукция разходите за един техен клип са в хиляди левове! И пак ги избива на повторения и разтягания на едни и същи мотиви - заради липса на идеи, които едва ли сам човек може да компенсира.
Другото което ми се набива на очи, че много хора отделят огромно внимание на техниката, която не че е без значение, но не е ЧАК толкова важно. Много начинаещи допускат грешка, като мислят че с хубава техника ще компенсират слабо съдържание и в резултат имат едни технически добре заснети и монтирани сравнително скучни клипчета. Ето пример как съдържанието има превес над техническите подробности -
Хора, разберете че техника никаква да нямате - все ще се намери някой познат да ви услужи, идея ако нямате, никой няма да седне да мисли вместо вас. Трябва да се научите да снимате, ама много по-важно е колко е интересно това в клипчето ви. Ама не идеи във въздуха, а идеи детайлно обмислени като сценарий на филм. И сценарият продължава и след качването в ютуб. Къде и как ще популяризирате видеото и канала, така че дръпнете напред. Едно от нещата които трябва да се мислят, ако ще монетаризираме канала си е - добре, сега този клип като го направя и пусна, за какви рекламодатели ще бъде интересен - за такива които продават дрехи ли, за банки ли, за спортни залози ли? Защото едните плащат за кликове 1 стотинка, други плащат 3 - и ето как 1000 клика дават разлика от 20 лв само от това, кой рекламира в тях.

Айде ти погледни КАЧЕСТВЕНИТЕ youtuber-и в БГ и ги питай колко време правят 1 видео. 90% от тях не смогват 1 в седмицата. Имаш да напишеш сценарий, да заснемеш, да обработиш, да качиш! Всяко видео е различно по трудност - например видео с класации. Отнема 2-3 дни да се подбере материал, да се заснеме - обработи и качи. Ъпдейти се правят много и постоянно, щом си голям спец няма какво да ти ги обеснявам. Въздух под налягане най вероятно си ти защото освен че се натресе да ми усереш темата друго не видях да кажеш. Това че не съм решил какво и как не значи че не съм проучил и не съм запознат. Има стотици канали в БГ специално ще говоря и от тях има само 10 успешни. Защо са само 10? Защото качват на ден по 5 видеа с бля бля? Айде глупости да не си говорим. Покажи ти какво си постигнал тогава ела да се правиш на ГУРУ!


"Youtube притиска създателите на съдържание да пускат по-често, иначе изпадат много назад."
Това само ли го измисли или някой ти подсказва?

Youtube вижда кога 1 клип е интересен според ангажираността и почва да го препоръчва на много хора. Над 40% от гледаемоста на клиповете не е дори от абонирани хора.
Изпадане няма никакво. Хората цъкат камбанката и когато се качи клип всеки получава известие.
Качествените youtuber-и се следят постоянно от своите фенове и даже не им трябва известие.
Почти всеки има график. Качва 1 или 2 пъти седмично като това са го научили феновете и следят каналите.

АКо говориш за бла бла-то на Logan Paul и брат му то те имат по 15+ милиона последователи и качват на ден и по 5 клипа с пълни безмислици и пак имат гледаемост.

Относно споменатите дето им струвало хиляди левове 1 клип, шшш чакай бе тва да не е клип на криско в Тайланд? Сравни си цените и това СПОРЕД ТЕБ какво е качествено не означава че според всеки е така, аз не съм съгласен пък че това е нещо сериозно и интересно.

Ще ти дам пример и аз че си много примерен.

The Clashers, Aйде БГ, Tipichno,
Pavel Kolev & Icaka,
inStanT,
SandeFF & Stella ツ

90% от клиповете им са такива които отнемат дни обработки и сценарии, заснемане и т.н.


Да, случва се всеки да пусне някоя боза от липсата на идеи, или да правят някви чаленджи копирайки се едни други и прочие, но това не значи че пак не им отнема време.
За разлика от теб съм споделил полезна информация, а не романи пълни с глупости и гледна точка на 1 човек. Моята гледна точка е от ВСИЧКИ УСПЕЛИ ВЛОГЪРИ! Ходи и сравнявай математиката :)

Аз съм написал КАКВО Е НУЖНО и що горе каква е материята, ти какво написа? Даваш ми някви сравнения и разгъване на локуми, но не видях нищо съществено. Явно ти си по бос и от мен по темата, в случая защо коментираш? И тая тема ще стане набързо 9 страници и като влезе някой с интерес да научи нещо ще види едни безмислени спамове и ще се откаже да чете. ТОВА Е КОЛИЧЕСТВО - пред качеството!

Относно че качеството не било важно и т.н също не съм съгласен.
Никога няма да отворя да гледам клип който си вадя очите, който подскача насам натам, който има неясен и смущаващ звук или не регулируем спрямо останалите видеа и т.н.
Много често гледам всякакви видеа и 80% от тях за нищо не стават по простата причина, че някой като теб казал " аа закво ми е камера, Пенчо ще ми даде" ама Пенчо като не ти даде ще снимаш с некой VGA камера от компа дето лафи на скайпа преди 15 години и хопала имаме бозичка и ще качваме всеки ден такива та Google ше на хареса повече от останалите.

Казал съм го точно и ясно и не можеш да ме успориш!

Ако нямаш качество от към цялостната концепция на видеото от съдържание до заснемане, монтаж и качване, то нямаш никакъш шанс да отлепиш повече от 5-10к абонати и то с доста пари хвърлени по реклами.
Всички примери които съм сложил горе са на хора които бачкат, стремят се към все по-голямо качество и никой от тях не качва всеки ден видеа.
Който качва по-често го прави защото е в + но задължително трябва да имаш 1 мега качествен клип поне веднъж на 1-2 седмици дори да имаш и боза.

Само с боза никой няма да те гледа.

Има един, да Чарли Танев, той е наблегнал на простотията и бозата, но нещо спря да се развива с темпото на останалите, а той е влогър от 15 години. Айде БГ за година и нещо виж колко абоната направиха.

Относно уменията, ако не ти се отдава да правиш нещо за къв чеп аджеба ще се хващаш изобщо? Че ми сравняваш тоя бил такъв оня бил онакъв.

В темата ми се говори какво е нужно за да си УСПЕШЕН! Теории които не са доказани не виждам да имат място тук именно за това отделих време да създам собствена тема и да я изложа по този начин.

Благодаря, че усра труда ми :)


Моля админите да закриват темата стана скучна :)
 
Покажи ти какво си постигнал тогава ела да се правиш на ГУРУ!
Що, ти какво си постигнал? Минути ли имаш, абонати ли, някой те е забелязал и ти е линкнал видеата? Аз и да се правя на гуру, поне имам на какво да застана. Ти още се чудиш какво да снимаш в първото си видео, ама раздаваш акъл все едно си направил 100к абоната. Хайде заповядай, да видиш че не всички гледат така отвисоко:
 
Що, ти какво си постигнал? Минути ли имаш, абонати ли, някой те е забелязал и ти е линкнал видеата? Аз и да се правя на гуру, поне имам на какво да застана. Ти още се чудиш какво да снимаш в първото си видео, ама раздаваш акъл все едно си направил 100к абоната. Хайде заповядай, да видиш че не всички гледат така отвисоко:

Аз не съм тук за да си меря гегата.
Както и да е не ми се коментира повече камоли пък да споря с някой за глупости.

А иначе за протокола преди 4-5 години имах канал с 80к само от 2 мои песни но го продадох защото нямаше още за БГ монетизации :) Как се снима Видео и т.н повярвай ми запознат съм много повече от половината влогъри, но тва са теми дето не са за тук.

Успех на всички.
 
Аха, ти си толкова напред, че не си за тук. Сигурно някой е писал от твое име по погрешка.

КАЗАХ ЧЕ НЕ СЪМ ТУК ДА СИ МЕРЯ ОНАЯ РАБОТА ОСОБЕНО СЪС СМЕШНИЦИ! АРЕ ПАЛИ ВЕЧЕ ГАЛОШИТЕ ЧЕ ПОЧВАШ ДА МИ ЛАЗИШ ПО НЕРВИТЕ....

Ебати не попиващите типове... Това аз къде съм и какъв съм изобщо не те засяга и не ти дължа никви обяснения. Опитвам се да разговарям като човек с човек, ама то някоите не сте хора а някви мега кухи създания... заклевам се.....

Аре чао!
 
Може ли някой да сподели как тръгва от 0та със събскрайбери? В момента качвам клипчета (геймплей) само че като че ли само аз си ги гледам :D
 
Помоли приятели/познати да ги пуснат на фейсбук стената си. Или директно ги помоли да се абонират. Може да ти изглежда тъпо, но е някаква форма на ангажираност. Също пиши смислени коментари под сходни на твоите видеа. Намери си общност, в която се обсъжда играта, пусни си видеото там и задай въпрос за нещо си в него, например те по този начин като теб ли го правят или иначе?
Но като цяло геймплея е много тегаво, защото това е най-лесното и всеки (образно казано) качва такива видеа.
Мен ми е интересно как webmast367 с две свои песни е направил 80к (гледания, минути, абонати?) ама е много докачлив, та няма да го питам.
 
Последно редактирано:
Абе,
Blinky.

Няма ли няква врътка да може автор на тема да блокира съобщения от неприятни типове? Примерно Пенчо ми коментирал нещо и неща да го гледам просто да му дам блокажа и да не може да коментира повече :D
 
Последно редактирано:
Като не понасяш критика, направи си блог. В публичен форум, е възможно и не всички мнения да съвпадат с твоето. Като искаш да не ти коментират мненията, за какво изобщо пишеш във форум?
 
Като не понасяш критика, направи си блог. В публичен форум, е възможно и не всички мнения да съвпадат с твоето. Като искаш да не ти коментират мненията, за какво изобщо пишеш във форум?

Понасям критика която е градивна ;) От всичко което изръси в темата МИ, не каза абсолютно нищо полезно и съществено. Май единствената цел е да гониш 9-те страници като в предната тема.
Смятам, че това е нормално да ме дразни и съм си с правото.
Проблема идва от това, че форума е пълен с потребители които съществуването им в форума е напълно безполезно и с нищо не е допринесло в добра насока. Жалко, но факт!

Ако имаш да оспорваш нещо конкретно от точките които съм описал в първият си пост, давай. Ако изреченийцата ти нямат никакви покрития то си ги запази за себе си! Именно това ме дразни, празните хейтърски приказки без никакво покритие.
 

Горе