Спирка на метро в жилищен блок в Китай

И още един тъп въпрос - Защо в Политика? :)
Защото е взето от социалистическата телевизия! София ще се оправи като прекарат и през блоковете в люлин спирки! Само корни ще ни оправи всичко до един!
 
Вибрациите при ниска скорост не са толкова много, но има безброй начини да се спрът. Най-простият е както при автомобилите - гумени тампони. Знаете, че те обират най-голям процент от вибрациите на двигателя. :) Не вярвам да не са го измислили достатъчно добре. В интерес на истината, живея в близост до жп гара, не усещам вибрациите, но тъй като е панелка блока, се чува шума и то яко. Откакто направиха "запоиха / сляха" релсите, се чуват само спирачките от някои локомотиви. Честно да ти кажа в селото в което мой приятел живее, тежките камиони, които минават по паветата за да идат до близката кариера,произвеждат много повече шум и вибрации от колкото един влак.
 
LMAO


drive-through-building-960x639.jpg

Японски вариант, само че за път.

И още един в Дисни

contemporary-resort-00-full.jpg



Това май вярно ще е някаква телевизия на БСП-то, видях канала в ютуб и ми стана лошо.

0f3081b076664aefc544e42cba1e4d42.png
 
Изглежда яко и някак рисково отгоре да се провисват релси и влакове :D Например, мостовете се строят над реки и тн. А тук направо се провесва отгоре в населено място.
 
Това май вярно ще е някаква телевизия на БСП-то, видях канала в ютуб и ми стана лошо.

0f3081b076664aefc544e42cba1e4d42.png
Да, тяхна е. Дори имам познат там, който води политически дебати. ;) Гледам я заради българските филми. Пускат ги често. :)
 

Горе