Спирка на метро в жилищен блок в Китай

nikolai.mt

Active Member
И още един тъп въпрос - Защо в Политика? :)
Защото е взето от социалистическата телевизия! София ще се оправи като прекарат и през блоковете в люлин спирки! Само корни ще ни оправи всичко до един!
 

Dafa Web

Active Member
Вибрациите при ниска скорост не са толкова много, но има безброй начини да се спрът. Най-простият е както при автомобилите - гумени тампони. Знаете, че те обират най-голям процент от вибрациите на двигателя. :) Не вярвам да не са го измислили достатъчно добре. В интерес на истината, живея в близост до жп гара, не усещам вибрациите, но тъй като е панелка блока, се чува шума и то яко. Откакто направиха "запоиха / сляха" релсите, се чуват само спирачките от някои локомотиви. Честно да ти кажа в селото в което мой приятел живее, тежките камиони, които минават по паветата за да идат до близката кариера,произвеждат много повече шум и вибрации от колкото един влак.
 

ReminD

Well-Known Member
https://www.reddit.com/r/pics/comments/6fzoro LMAOЯпонски вариант, само че за път.

И още един в Дисни
Това май вярно ще е някаква телевизия на БСП-то, видях канала в ютуб и ми стана лошо.

 

momcheto

Well-Known Member
Изглежда яко и някак рисково отгоре да се провисват релси и влакове :D Например, мостовете се строят над реки и тн. А тук направо се провесва отгоре в населено място.
 

Blinky

Owner
Това май вярно ще е някаква телевизия на БСП-то, видях канала в ютуб и ми стана лошо.

Да, тяхна е. Дори имам познат там, който води политически дебати. ;) Гледам я заради българските филми. Пускат ги често. :)
 

Горе