Последно съдържание от biaaro

 1. biaaro

  НАП + Еконт = проблем

  Вероятно съм имал предвид, че ще му обединят оборотите и ще излезе по ДДС, а като не може да докаже разходи, ще му го сложат на почти цялата сума. Имането и нямането на фактури няма общо, има общо с размера на ддс. 10 фирми със сходна дейност, на името на един човек... не знам ... питай Мегз.
 2. biaaro

  Персонален треньор и ментор

  @Lupenson , няма се плашиш :) Тука се учат фундаментите на онлайн присъствието и се придобиват базови умения за оцеляване в агресивна онлайн среда. Така ще ускориш постигането на резултати, не нашите, твоите. Което ще ти помогне в бъдеще да избягваш умело виртуални контузии, като тази в момента.
 3. biaaro

  Продава се: Печеливш Онлайн Магазин за Бебешки Стоки

  Не знам дали е така, но отстрани изглежда все едно му подаваш за забивка :) Успех с продажбата иначе...
 4. biaaro

  Мнение и препоръки за счетоводни услуги в гр. Варна

  Да, актуални са. Според индивидуалните особености, може да лавират в малки граници нагоре или на долу.
 5. biaaro

  Мнение и препоръки за счетоводни услуги в гр. Варна

  "Игнатов Консулт" Варна, не е най-евтината счетоводна услуга във Варна, но затова пък една от най-добрите. Особено що се касае за онлайн търговия, разплащания и тн. Не е сам счетоводител, а цяла кантора, като си има специалисти по всичко . Самия Игнатов е много готин, отговаря търпеливо и...
 6. biaaro

  избягвайте от superhosting.bg -мнения

  Не сериозно е интелигентен човек като теб, да напише На пример :) :) :) Извинявай, не можах да издържа :D
 7. biaaro

  НАП + Еконт = проблем

  Аз доколкото разбрах, не води нищо и няма никакви документи за покупка, което значи че някой му ги подарява, а той ги продава :)
 8. biaaro

  НАП + Еконт = проблем

  Общо взето да. Първо ДДС на целия оборот, на останалото 15% данък печалба, щом нямаш никакви разходи, които да докажеш....
 9. biaaro

  НАП + Еконт = проблем

  По-лошо за теб. Не можеш да докажеш никакви разходи, което значи, че дължиш данък на цялата сума. За физическите лица 15%.
 10. biaaro

  НАП + Еконт = проблем

  5000 лв. на месец... Никакъв шанс да не те заклещят накрая! Ще е болезнено да знаеш. Щом имаш и фирма на твое име, може да ти обединят оборотите, ако е нещо свързано и ще стане грозно. ДДС и данък печалба на цялата сума, като за една голяма част не можеш да предложиш фактури... По добре влез в...
 11. biaaro

  Напускане на работа

  Имам предвид битови драми. С фалшивия болничен се излиза от чисто служебните отношения и се влиза в полето на битовите драми.
 12. biaaro

  Напускане на работа

  Измама е да взема фалшив болничен.
 13. biaaro

  Напускане на работа

  Не знам дали осъзнавате, но съветвате момчето да прецака работодател, чрез измама. Ако мен се опита някой така да ме шиба ще стане страшно. Нещата автоматично минават на друга плоскост, което не е добре за никоя от страните.
 14. biaaro

  Напускане на работа

  Мен ако питаш, не се занимавай ... Затваряй страницат6а и забравяй за човека, и за фирмата му и за случая. Ако влезеш в конфликт, сам ще се преебеш. Ще изгубиш и време и нерви, не си струва просто усилията.
 15. biaaro

  Напускане на работа

  Виж си първо договора дали пише нещо за изпитателен срок, предизвестие и в чия полза, че да не стане после вместо ти него, той тебе :) Тези дето имат голяма текучество на кадри, обикновено знаят какво правят и едва ли е оставил нещата на случайността.

Горе