Последно съдържание от Brad

 1. Brad

  Продавам домейни за хороскопи + сайтовете

  Продавам домейните (+ сайтовете, ако желаете) godishenhoroskop.net и horoskopi.biz. Ако се интересувате, моля пишете на лично.
 2. Brad

  Търся човек с InDesign за ebook

  Здравейте, трябва ми човек, който работи с InDesign (за предпочитане) или може да структурира електронна книга. Моля, ако се интересувате, да се свържете с мен на лични.
 3. Brad

  Здравей, Продаваш ли страниците? Какви пари им търсиш?

  Здравей, Продаваш ли страниците? Какви пари им търсиш?
 4. Brad

  Добавяне на ФБ Български реални фенове

  От: Добавяне на ФБ Български реални фенове Страшно съм доволен от мацката! Получих си уговорените фенове + малък бонус. Мерси много!
 5. Brad

  Предлагам: Изработка на лого, банери

  От: Изработка на лого, банери Благодаря за страхотното лого! Горещо препоръчвам услугите, които предлагаш! Има бъдеще в теб и не спирай да се развиваш! :)
 6. Brad

  Мнения за новите ни визитни картички?

  От: Мнения за новите ни визитни картички? Страхотни са, браво! Няма смисъл от чертата в телефона, пич! Принципно се ползва варианта с +359 или 00359.... Относно подредбата Име Длъжност Фирма Адрес (ако има) Телефон Мейл Сайт Така знам аз, но ти си творец и можеш да правиш, каквото ти харесва :)
 7. Brad

  Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...

  От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ... Мерси много! Наистина в момента работя със старата версия. Мерси за линка!
 8. Brad

  Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...

  От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ... Колеги, предложете плъгин, с който да заместя nextgen gallery. Когато се ъпдейтне до последна версия не работи коректно.
 9. Brad

  Къде да хоствам англоезичен сайт?

  От: Къде да хоствам англоезичен сайт? Аз лично съм доволен от Hostgator, но има хора, които не са доволни. Явно зависи от сървърите, които ще ти предоставят. Чувал съм добри неща и за site5.com, но не съм ги тествал...
 10. Brad

  3 домейна за "breast enlargement"

  Здравейте, Реших да продам 3 домейна на тема "breast enlargement", ако на някого му се занимава. beautifulbreastsize.com - изтича на 24/8/2013 (3-годишен) breastenlargement.cc - изтича на 14/9/2013 (3-годишен) breastsize.us - 24/9/2013 (4-годишен) И трите са регистрирани в GoDaddy. Не са...
 11. Brad

  Продавам фейсбук страницa с 12000 фена

  От: Продавам фейсбук страницa с 12000 фена Ако не си я продал, прати линк и на мен
 12. Brad

  Подарявам фейсбук страници с аудитория около 100-120к

  От: Подарявам фейсбук страници с аудитория около 100-120к изчакай известно време, може нещата да се оправят или наказанието е вечно? можеш ли да добавяш админи?
 13. Brad

  Игра на думи

  От: Игра на думи мрамор .
 14. Brad

  ЗДРАВЕИТЕ!

  От: ЗДРАВЕИТЕ! Поздравления за автора за изчерпателното заглавие на темата!!! Не виждам как ще намериш сериозни хора за твоето начинание с този несериозен подход....
 15. Brad

  [SEO] ULTIMATE SEO Пакети за Вашия бизнес!

  От: [SEO] ULTIMATE SEO Пакети за Вашия бизнес! Пича е супер! Постоянно работя с него и винаги нещата при него са на ниво! Евала!!!

Горе