Последно съдържание от cecipenev

 1. C

  Affilate - от начало до край.. ?

  Мисля, че има нужда от такава тема, за да послужи и образователно и информативно. Интересно ми е на мен самият, а и съм сигурен, че не само на мен, как стъпка по стъпка седи въпроса с този вид бизнес. От купуването на специфичен хостинг план, домейн име, избиране на система ( WP, JOOMLA! и...
 2. C

  Плащам за възраждане на форум.

  Форума е на спортна тематика. Има 2000 регистрирани потребители и много мнения. Проблема е там, че беше оставен и лека по лека потребителите не влизат вече. 2 години не е имало движение вътре. Сега след малка чистка по теми и т.н. има за цел форума отново да се възроди. Вие прецените какви...
 3. C

  въпросче за backlinks.com

  От: въпросче за backlinks.com Тоест - имам блог 3 ПР, слагам го на хомпейджа - 2 долара на месец, на всеки субпейдж, на който сложа кода - еди колко си, в зависимост кой ПР има подпейджа?
 4. C

  CashBurners пуснаха класация за сайтовете, от които имат най-много посещения

  От: CashBurners пуснаха класация за сайтовете, от които имат най-много посещения След като видях отношението на кешбърнерс, по случая с Вецков, мисля че тази афилейт програма умря, не само за мен, но и за доста други.
 5. C

  Tearsdontfall - фотографски услуги

  От: От: Tearsdontfall - фотографски услуги 180 са, и нямам какво да връщам, синко :)
 6. C

  11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай

  От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Очакваме го скоро да се регистрира във форума и да предлага услуги от типа - статии за 2 лева.
 7. C

  Tearsdontfall - фотографски услуги

  От: Tearsdontfall - фотографски услуги Привет, хубава обява. Съвсем скоро ( разбирай до 3-4 дена ) ще се възползвам от твоята оферта, защото ми трябват 3 различни снимки, но малко по специфична тема.
 8. C

  Съобщения във FB група с над 70 000 фена - 5 лева

  От: Съобщения във FB група с над 70 000 фена - 5 лева Много е натоварено момчето, не може да смогне :D
 9. C

  четири буквени .com домейни

  От: четири буквени .com домейни Насе, прати ми на мен.
 10. C

  50 гласа в svejo

  От: 50 гласа в svejo Strana, ако момчето е намерил начин - да го прави. Ако мислиш, че в свежо в момента няма такива неща, лъжеш се.
 11. C

  добавяне на статии в социални мрежи

  От: добавяне на статии в социални мрежи Работих с момчето, точно е.
 12. C

  Paypal карта - блокирана.. как да се оправя ?

  От: Paypal карта - блокирана.. как да се оправя ? Само не разбрах кой четрицифрен код си въвеждал? Тези 4 цифри, които виждам на бележката са... последните 4 цифри от картата ти... Това не е пейпал кода, който те ти искат..
 13. C

  Търся човек да добави един сайт в БГ директории

  Нямам списък, така че в офертата е хубаво да има и списък с директориите, като аз ще кажа колко на брой ще са. На ЛС - цена, време и начин на плащане.
 14. C

  Videoboxer - видео портал с парични награди

  От: Videoboxer - видео портал с парични награди Picasso, как се развива проекта ви? Има ли много кандидати за изкарване на пари чрез качване на клипове? Условията ще се харесат на много млади момчета и момичета, които имат свободно време и желаят да изкарат някой друг лев.
 15. C

  Търся човек да напише статии на спортна тематика

  Давам подробна информация за какво трябва да се пише, тъй като ми трябват за сайт на клуб. Статиите не ми трябват да са по дълги от 600 думи. Пишете на ЛС с цени и за колко време може да се справите. Плащам през PayPal.

Горе