Последно съдържание от ediz

 1. ediz

  Реклама в сайт за филми 20 лева- 250 000 имресии

  От: Реклама в сайт за филми 20 лева- 250 000 имресий Колега, когато поправяш хората, кажи правилни неща - думите в множествено число не завършват на "й. Според твоя коментар калций е име на римлянин :confused: Извинявам се за офтопика, но ми е твърде неприятно, когато хората поправят други и...
 2. ediz

  Пари От Игра ФЕРМА

  От: Пари От Игра ФЕРМА Промоция - заедно с бан получаваш и учебник по български език! Честито!
 3. ediz

  Лаптоп или компютър

  От: Лаптоп или компютър    ​​​   ​​​   ​​​
 4. ediz

  Лаптоп или компютър

  От: Лаптоп или компютър Потребителите на този форум, за съжаление, не са наясно с дефинициите за лаптоп, настолен компютър и компютър. Факти, които ще ви стресират и ще ви депресират: -калкулаторът е компютър; -смартфоните по принцип се състоят от два компютъра. Моля, ограмотете се.
 5. ediz

  Колко пари давате месечно за цигари?

  От: Колко пари давате месечно за цигари? Средно по 10 цигари на ден = 2,50лв. ~75лв на месец. Пуша от година и половина и по мои сметки съм изхарчил около 1,8 бона :(
 6. ediz

  Събирам екип!

  От: Събирам екип! какво стана със "samodelka" или каквото беше там? :D
 7. ediz

  WebHostBG - България ( 1 месец/50 цента)

  От: WebHostBG - България ( 1 месец/50 цента) Искам неограничен брой от Пакет №2 и Пакет №3, моля! http://www.webhostbg.eu/sharedhosting.php
 8. ediz

  Как да преценя измама ли е сайта

  От: Как да преценя измама ли е сайта Твоите мисли: "Може би открих топлата вода, но да не би да е пълна с бактерии? Ще попитам балъците, какво да направя ако водата е годна за пиене, без да кажа извора." Не пич, този форум не работи така.
 9. ediz

  Фейсчето почна да загрубява май

  От: Фейсчето почна да загрубява май Балъци много. Tо безплатен обяд не че има, но когато използваш нещо "безплатно", в повечето случаи продуктът си ти.
 10. ediz

  С чалга към прогрес!

  От: От: С чалга към прогрес! Това не е чалга, това е нещо по-зле - плод на извратен секс между мазен, насила "цивилизован" кючек, криско бийтс, килата майката и чалга.
 11. ediz

  Малко помощ за база данни

  От: Малко помощ за база данни От страна на оптимизация, това може да стане с enum (set - в най-кофтия случай), но аз бих го направил с integer - 0 - euro; 1 - лев; 2 - dollar и т.н. Няма нужда всеки път да ти се появява един и същ текст повече от веднъж.
 12. ediz

  Нямам никаква идея как се прави сайт

  От: Нямам никаква идея как се прави сайт Повечето мислят, че правенето на сайтове или всичко свързано с компютри като цяло е лесна работа, че и дори второкласниците могат да се справят. Нали знаеш приказката за майстора, който е чукнал на едно място с чук няколко пъти, оправил проблема и...
 13. ediz

  Нямам никаква идея как се прави сайт

  От: Нямам никаква идея как се прави сайт И ЕТО КАК СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА ТРУДЪТ НА УЕБ ПРОГРАМИСТИТЕ
 14. ediz

  Freelancer или фирма за изработка на уеб сайт (Съвет)

  От: Freelancer или фирма за изработка на уеб сайт (Съвет) Чувал ли си за rainmeter?
 15. ediz

  Freelancer или фирма за изработка на уеб сайт (Съвет)

  От: Freelancer или фирма за изработка на уеб сайт (Съвет) Чолаков, не, пич. Между тях има и такива, които умеят да работят + съотношението цена+качество е доста добро.

Горе