Последно съдържание от Jordan Manchev

 1. Jordan Manchev

  300 $ SEO Бюджет, как ще го похарчите ?

  От: 300 $ SEO Бюджет, как ще го похарчите ? Произнеси се и за двата варианта Славчо, не се стеснявай :) Важното е преди да се похарчат тези пари да се направи хубав анализ на аудиторията, която е таргет.
 2. Jordan Manchev

  Игра: За коя година се провежда конференцията Black Hat Bulgaria?

  От: Игра: За коя година се провежда конференцията Black Hat Bulgaria? За втора година! :)
 3. Jordan Manchev

  Правилна структура на сайт

  От: Правилна структура на сайт Като цяло, статията е полезна за навлизащите в бранша. Важно е да не спираш да пишеш, което ще ти помогне много и избягвай тафтологията. Друго ценно качество е да избягваш заяждането с членовете на даден форум/сайт/група... без значение колко уверен се чувстваш в...
 4. Jordan Manchev

  "Googlebot няма достъп до CSS и JS файловете за... "

  От: "Googlebot няма достъп до CSS и JS файловете за... " Ето малко разяснения по темата: http://www.thesempost.com/how-to-unblock-all-css-javascript-for-googlebot-using-robots-txt/ Важно е да прочетете и коментарите вътре.
 5. Jordan Manchev

  Мнения, съвети и критики към този блог.

  От: Мнения, съвети и критики към този блог. Тези линкове визирах - http://prntscr.com/7vrxaz . Подобни, нерелевантни линкове само вреда носят и за теб и за въпросния темплейт създател. Поне ги направи nofollow.
 6. Jordan Manchev

  Мнения, съвети и критики към този блог.

  От: Мнения, съвети и критики към този блог. Приятно изглежда блог-а и има полезна информация на него. Сега странностите: - Не е хубаво страницирането да се извършва чрез сърч куери - Контакт страницата да я представяш като блог статия е малко странно :) - Набитите линкове във футъра са...
 7. Jordan Manchev

  Seo без пукната стотинка

  От: Seo без пукната стотинка Този пример касае върховете на маркетинга на световно равнище. Всичко зависи от нишата и таргет аудиторията. За локален бизнес в нискоконкурентна ниша, уникално съдържание и малко качествени линкове могат да направят чудеса, особено с малко социална активност :)
 8. Jordan Manchev

  Днес станах татко. :) :) :)

  От: Днес станах татко. :) :) :) Жив и здрав да е Михаил и много да ви радва!!! :)
 9. Jordan Manchev

  Да не са легализирали продажбата на реплики ?

  От: Да не са легализирали продажбата на реплики ? Много приятна тема се заформи :) Аз си спомням че преди време продавалника го подгониха много сериозно за репликите и премахнаха всичко. Сега гледам че конкурента им, който се позиционира вече по-напред в търсачките цъфти от реплики ...
 10. Jordan Manchev

  Типстери с добър Английски

  От: Типстери с добър Английски Здрвей, колкото повече информация дадеш, толкова повече хора ще бъдат склонни да ти пишат, или не :) Все пак това ти е първи пост (доверие нулево).
 11. Jordan Manchev

  Колко таблиците пречат на SEO ?

  От: Колко таблиците пречат на SEO ? Именно, това не ми харесва на мен в използването на таблици.
 12. Jordan Manchev

  Колко таблиците пречат на SEO ?

  От: Колко таблиците пречат на SEO ? Малко поглед в бъдещето от мен - как си правите ринспонсив таблиците? Че нали лека по лека започна да се набляга на мобилното?
 13. Jordan Manchev

  300 $ SEO Бюджет, как ще го похарчите ?

  От: 300 $ SEO Бюджет, как ще го похарчите ? Как бягате всички от адуърдс, като дяволи от тамян ... ;) $100 за FB директна реклама, $100 за адуърдс и $100 за кръчми - после като мине махмурлука, един GWT+Analytics съботно-неделен анализ и на втория месец ще знаеш как най-добре да използваш...
 14. Jordan Manchev

  Струва ли си да си играя с неподходящи снимки?

  От: Струва ли си да си играя с неподходящи снимки? Прави си, аз се замислям сериозно за използване на жив манекен. По този начин, най-добре човек ще придобие представа за големината на даден продукт.
 15. Jordan Manchev

  пренасочване от mysite.com/blog в mysite.com

  От: пренасочване от mysite.com/blog в mysite.com Не е ли по-лесно да инсталираш блог-а директно в главнат папка? Извинявам се, ако съм те разбрал погрешно.

Горе