Последно съдържание от Kirev

 1. Kirev

  Спортни драми в събота вечер

  Мачът за бронза започва, момчета. Който е фен на залаганията и вярва, че националния отбор ще надделее - ~3.00 коефицент за победа на нашите!
 2. Kirev

  Спортни драми в събота вечер

  Относно мача на Кобрата, не му прави чест да казва, че опонента не му бил на нивото. А волейболния мач даже не искам да го коментирам. В момента, когато стана 2-0, казах на аверите, че изгубихме мача :\
 3. Kirev

  Игра: За коя година се провежда конференцията Black Hat Bulgaria?

  Result: 14 Просто съм ги въвел от 1 до 22 ;)
 4. Kirev

  Игра: За коя година се провежда конференцията Black Hat Bulgaria?

  Получих отказ от колегата, така че изтеглих човек на случаен принцип: Честито! :)
 5. Kirev

  Игра: За коя година се провежда конференцията Black Hat Bulgaria?

  И аз ще преотстъпя мястото си на някого. Ще питам колега от форума, който може би ще е заинтересован, а ако не, ще избера някой от списъка с random.org :)
 6. Kirev

  http://onlinecashadvice.com/ - Истина или измама?

  Блинки, ако някой се върже на мнението ми или на сайта, то наистина заслужава да го прекарат веднъж, за да си научи добре урока. А и потребителя е прясно регистриран. Не съм сигурен дали не си промотира сайта сам.
 7. Kirev

  http://onlinecashadvice.com/ - Истина или измама?

  Купувай смело. Аз си купих книгата, дойде за 17 минути по Еконт и вече правя по 4684 лв. НА ДЕН!
 8. Kirev

  Игра: За коя година се провежда конференцията Black Hat Bulgaria?

  'начи ня'ам ник'ва идея, ама щом сте рекли втора, втора да е.
 9. Kirev

  Вносът на програмисти започва

  Ми то освен индийци, едва ли има други, които ще се навият. Жалко е, че не гледат да оправят образователната система, да я осъвременят, а търсят кадри извън страната. А българина да си затъпява по баровете и висшата цел на живота му да е да хвърля салфетки.
 10. Kirev

  Шофиране за Uber

  Нещо като 'модерно такси' с 2 думи?
 11. Kirev

  Спорът @uphero / @bamzo

  Re: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Ех тия пусти бисквити бе. Не можахте да ги разделите. Ето плъгин: https://bg.wordpress.org/plugins/cookie-notice/ <- не съм го пробвал, не ползвам Wordpress, но отзивите изглеждат добре, а инсталацията - елементарна.
 12. Kirev

  Спорът @uphero / @bamzo

  Re: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Че темата от Themeforest излиза по-скъпо - излиза. Че клиента иска винаги повече, отколкото е платил - иска. Обаче не е окей да наредиш някого в Скайп и да го блокираш, колкото и да прекалява, ЗАЩОТО сам си му позволил да ти се качи на главата. Не веднъж съм...
 13. Kirev

  Спорът @uphero / @bamzo

  Re: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Да поискат пълна хронология Blinky и/или coolice, да им се покаже свършената работа, а те да преценят дали отговаря на уговорката или не. Че не ме бива по математика, не ме бива, ама още тука ми се губят едни 15 лева.
 14. Kirev

  Продава се: Сайт за нашумял продукт, харчещ се като топъл хляб

  Re: От: Сайт за нашумял продукт, харчещ се като топъл хляб Съпоставката с ножовете никак не е уместна, понеже тяхното основно предназначение НЕ е убиване. А целта на фолиото е само една - да "спести" глобата на поредния джигит, който се има за голям тарикат.
 15. Kirev

  Как да не го обичаш тоя интернет

  Аз след този си пост: Получих следното лично съобщение: И това не се случва за първи път. Няколко пъти се повтаря и то само във форума. Доста се чудих да му върна отговор: C*a*s*h*f*i*e*s*t*a, но нямах време да тролвам.

Горе