Последно съдържание от TheEntrepreneur

 1. TheEntrepreneur

  "Продавай успешно в Румъния и Гърция 3"

  Има разлика от конференция до конференция. Факт е че има лошо организирани, както и добре направени. Не може да слагаш всички под общ знаменател.
 2. TheEntrepreneur

  "Продавай успешно в Румъния и Гърция 3"

  Защо да са глупости? На такива събития, лекциите са само една част от това което получаваш. Успяваш да създадеш контакти с хора, които се движат в същата посока като теб и биха могли да ти помогнат, да ти предадат ценни съвети в развитието.
 3. TheEntrepreneur

  "Продавай успешно в Румъния и Гърция 3"

  Предишните евенти са били гола вода, но са били други организаторите. Чувам, че ще бъде доста добър този от Никола, тъй като гостуващите лектори са най-добрите в бранша. Но ако не отидем, няма как да разберем :D
 4. TheEntrepreneur

  "Продавай успешно в Румъния и Гърция 3"

  Здравейте, Колеги, тези от вас, които проявяват интерес да посетят събитието, мой познат е партньор на организатора и може да вземе билети на цена от 100 лв ако сме група от 4. Нужни са още двама души.
 5. TheEntrepreneur

  Как китайците пращат с толкова евтина доставка

  Сигурно дават добри условия за да стимулират износа.
 6. TheEntrepreneur

  Продава се: Стилни Дамски Бижута на Ниска Цена

  Здравейте, Променихме стила на предлаганите бижута в магазина ни и определени продукти не се вписват в портфолиото ни. Ако отсега или отскоро се занимавате с продажби на бижута в свободното си време, тази обява пак е за вас, тъй като сме готови да ги продадем на цената на която са закупени...
 7. TheEntrepreneur

  Търся: Човек за качествен линк билдинг

  Не се заяждам, просто ако търсиш качествен линк билдинг няма да го откриеш през посочените канали, най-много да закопаят сайта...
 8. TheEntrepreneur

  Търся: Човек за качествен линк билдинг

  > български директории, портали, социални мрежи, уеб сайтове за обяви и т. н. > качествен линк билдинг Избери едно. Реклама ли търсиш или линк билдинг в действителност?
 9. TheEntrepreneur

  регистирация на домейн и договор с еконт и спиди

  Ще му дадат 12% отстъпка само ако предходния месец има пратки около +- 1500 лв. За всеки месец отстъпката се определя на базата на сумата от предходния. По-добре да ги подготвя през базар/олх с 10% отстъпка и да си направи електронен кабинет и споразумение за ППП сам.
 10. TheEntrepreneur

  Предлагам: (уникална услуга) Положителни ревюта/оценки във FB и Google от РЕАЛНИ профили.

  На колегата Петров беше заложена задача за поставяне на положителни ревюта в Гугъл. Мога да кажа, че ме впечатли със старанието и детайла си към работата. Прие градивно критиката, която му отправих и се получи един много добър резултат. Съвсем сериозно бих работил отново с него в бъдеще.
 11. TheEntrepreneur

  Непогасени публични задължения

  Написах го при издаването на ПИК. Не е фишинг. Разговарях с тях и ще го анулират.
 12. TheEntrepreneur

  Непогасени публични задължения

  Грешно се изразих, не е глоба, а наказателно постановление. Благодаря, утре ще отида да видя каква е работата.
 13. TheEntrepreneur

  Непогасени публични задължения

  Здравей, Току що получих имейл от НАП, че като физ. лице имам неплатена глоба от МВР и ще започнат да течат лихви, а глобата я платих в срок когато излезе. Някой сблъсквал ли се е с това? Не откривам нищо в Гугъл по въпроса.

Горе