Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

От: От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

И друго, ето защо е това дереджето, и във всички аспекти "кога ще ги стигнем", все последни.
Защото и млади и стари имат предразсъдъци що се заговори за работа, драги, в цивилизацията е срамно да не се работи, и мияча е толкова уважаван и платен , че той не се чувства нито експлоатиран, нито принизен, нито беден.

Никой не умира на умивалника с 30 години стаж е другото.
а след работен ден, и собственика и мияча от ресторанта са доброволци в полза на общността в която живеят, въпреки това нямат изисквания и коментари директно от политиците си, разликите с еквивалент Бълггария са от пренебрежение към ниско платения, той не е човек, педераст гърбав е щото мие чинии или мъкне чанти в хотвл, няма кола и не пръска из нощните заведения

Човек в България без пари не получава капка уважение, докато из повечето страни от Европа те.съдят според багажа в главата, усмивката, ентусиазма и навиците.

От кофти брашно, тричаво тесто.
 
От: От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Тоест биха могли да направят живота на хората по-добър като пречат по-малко на хората да си го направят по-добър.


Я дай няколко закона които биха ми направили живота по-добър :)
и да са пряко свързани с повечето от нас
да не кажеш за наркотиците - мен пряко не ме засягат и за мен няма значение дали са легални или не.

Търсим закон който пречи на 90% от българите и като се промени - още на следващия ден да усетим разлика в качеството си на живот :)

sorry.gif
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Както викаше един познат - катафалката няма рамърке. На къде са ги закрали тия милиони, че и заплатите ще си вдигат, защото малко се краде. То бива бива алчност и некадърност, но тяхното е направо вече нагло. Не ми пука, да си я направят и 5 пъти по-висока. Веднага като влезе, аз правя данъците си 5 пъти по-скромни. И всичко се балансира. Нищо не се губи в природата. Няма как иначе да разботи системата, ако едните дават, а другите взимат. Или казано на друг език. За да има работи една система, трябва да има циркулация, като например водата в природата. Ако си мислят, че тия ще направят идеалната за тях система - всичко да е в тяхна посока, няма как да стане. Ресурсът приключва от едната страна в даден момент. Логиката е проста, но явно не чак толкова, за да им загреят малките-девствени мозъци на тия. Качаваш заплатата си, окрадеш някой друг милион, направиш сайт за 6 милиона, купиш си 6 апартамента, и очакваш утре някй да ти снесе същите пари, които ти е снесъл за това, защото си много кадърен. И в същото време не само, че не дават на народа под формата на субсидии за бизнеса, защото помощите и соц. облаги са задължителни, както осигуровките за нас, но и рекетират.
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

в България всичко е позволено на управниците
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

в България всичко е позволено на управниците
Да, аз им позволявам да се самоубият, защото нищо не става от тях. Ама от нито един от тях. Време е за групово самоубийство. Поне това дължат на хората от народа. ;)
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА БОКО ТИКВАТА



КАЗАЛ Е НА МАЙМУНИТЕ ДА МУ ВДИГНАТ ЗАПЛАТАТА, А ТОЙ ДА Я ОТКАЖЕ ПУБЛИЧНО И ДА ИЗЛЕЗЕ ГОЛЕМИЯ СВЕТЕЦ. НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ. ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЕ МУ Е КАЗАНО, ЧЕ ЩЕ МУ ВДИГАТ ЗАПЛАТАТА И, ЧЕ ТОВА Е СТАНАЛО БЕЗ НЕГОВО РАЗРЕШЕНИЕ? АМА ТАЯ ПРОСТА ТЪПА МАЗНА ГАДНА МУТРА НИ ВЗЕ ЗА ГОЛЕМИ ОВЦЕ, ЩЕ ГО НАКАЗВАМЕ НА ИЗБОРИТЕ МНОГО ЛОШО.
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

в България всичко е позволено на управниците

Много си проста - целта не е да му вдигнат заплатата, целта е той да я откаже публично и да излезе герой. Да не мислиш, че бойко не е знаел, че ще му вдигат заплатата? Хайде моля ти се. Всичко в партия ГЕРБ става със знанието на господин диктатора, бившата мутра от СИК и ИПОН. Колко трябва да си проста, за да си помислиш, че някой без знанието на БОГА СЛЪНЦЕ ще предложи увеличение на заплатата му без негово знание!?!?!?!?!??!?!?!?!?
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Как съм успял да пропусна тая тема да изчета простотиите на най-големия боклук във форума Moneff - ти кога стана англичанин, че да казваш:


А преди няколко стотин години, от друга страна тия хора са строили неща, докато пияния Българи е спал в плевника с потурите.
ДОБРЕ, ЧЕ Е БИЛ ПИЯН БАЩА ТИ ДА ТЕ ПРЪСНЕ С ЕДИНИЯ ТАШАК В МАЙКА ТИ, ЧЕ ДА СЕ ПРЪКНЕШ ТИ - О КРАЛЮ - ВЕЛИКИ АРИСТОКРАТ!


Българина е дребна буболечка с голямо Его.
Вярно е, ти си примера за това, ще ми обясняваш, че си голям предприемач, във злато ще инвестираш - ти ли- на помощи живееш на мен ще ми казваш, че съм никой, мизерник такъв.

Алкохола и безделието, чакане на тепсия и хулене са му едни от най-хубавите черти, да не говоря за това че става ли въпрос за оцеляване си спасява гъза поединично.

А ти англичанин ли си не разбрах?




500 години го е правил с надежда някой да го оправи, 500 преди това, 500 след това, 500 в бъдеще...


Много зле монеееф, чак ми е тъжно за тебе!
 
Последно редактирано:
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

И понеже тоя бокл** монеф ми е изключително несимпатичен, даже както казах, не виждам смисъл защо е жив и защо живее, ще ви цитирам какво е писал преди време, да не си помислите, че е някой СУПЕР БИЗНЕСМяН в АНГЛИЯ

Тук се оцелява приятелю... ОЦЕЛЯВА!
Нямаш собственост, дискриминиран си, налага се да работиш най-долната работа (заради това че си емигрант) за дребни пари и то нелегално
, защото и документи не се издават...
А има БЪлгари и Българи, сещаш се, никой не ти удря рамо - само клюмат глави и се тюхкат - успокояват те, ами на той живота такъв, това онакова, И от роднини вече да се пазиш... брат брата колил от много време, не от днес.
Тук разбираме, че робува на англичаните, а пък в следващия абзац разбираме защо мрази България и българите - един бокл** ( монеф ) среща друг боклук - и двамата емигранти - другия бокл** не помогнал на монеф и го врътва някак си - и монеф се комплексира и всичките българи му виновни.




Продължаваме!



Тук е семейството ми (родители), харесвам града все още, а и не мога да се махна по простата причина че ме дискриминират и хулят... не мога да къртя по цял ден на работа (някаква шибана ест.), да плащам данъци и да просперирам. Не мога да склоня глава и да си ида като пребит пе****ст, на света не му дреме за Гордостта ми, но на Мен да...

Човека просто не е наред, аз за какво казвам, че тоя няма смисъл да живее, само простотии ръси


Много са парите наистина, но на фона на 300 паунда на месец за квартира: 12 x 300 = 3600 за година (мога да кандидатствам за правителствен съпорт, отпускат финансова помощ за студенти на пловин раб. ден), 51 седмици по 18.80 (транспортни разходи, само предвидени) = 1000 (-30%), още разни намаления тук там, удряйки чертата излиза че половината от заема го избивам от намаления, без да слагам и евентуална стипендия която може би ще акумулирам.
БИЗНЕСМЕН НА ПОМОЩИ - В ДРУГА ТЕМА СПЕЦИАЛНО МИ НАТЯКВАШЕ КАКЪВ БИЗНЕСМЕНС Е И КАК АЗ ЪМ НИКОЙ И КАКЪВ ПРЕДПРИЕМАЧ, ИНВЕСТИТОР - В ЗЛАТО ЩЯЛ ДА ИНВЕСТИРА - МАМА ТИ ДА И** И БОКЛ**, НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ В АНГЛИЯ ЖИВЕЕШ! - СМЕТКИ ЩЕ МИ ГРАДИШ ВЪЗ ОСНОВА НА ТОВА КОЛКО ПОМОЩИ ЩЕ ВЗЕМЕШ - НА UNI-WEB ЩЕ МУ ВИКАШ, ЧЕ БИЛ ПО-ЗЛЕ ОТ ЦИГАНИТЕ - ТИ СИ ТИПИЧЕН ЦИГАНИН ЗА БЪЛГАРИЯ, САМО ЧЕ В АНГЛИЯ - ЖИВЕЕШ ОТ ПОМОЩИ,А СЕ ИМАШ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАС???????





На мен ми харесва средата тук, макар да не се вписвам в графата - Програмист и прочие, ми е добре че се заобиколих с хора като Вас.
Определено начинът ми на мислене се променя с всеки изминал ден.
Изградил съм си мнение за повечето от редовните, рядко пиша но се радвам че Вие го правите. Правите ме по добър.
Следя много теми и прекарвам по няколко часа във форума в четене.
Започнах да виждам зад невидимата бариера която е била винаги около мен.

Та, не е трудно да се промени човек. Просто трябва да промени заобикалящата го среда.

Ти хич не се вписваш, в първа и 2ра страница от темата уж нямаше да пишеш повече, като гледам още пишеш.



Де бе, най-интелигентните направо Българите.
Нашият микрокосмос е Велик.
Голяма мода е да се слага "най" пред всичко с което свързан БЪлгарина.
Комплексар, изчетох ти над 30 мнения, няма такова комплексирано копеле като тебе, кой знае що за живот живееш, циганин живеещ с помощи.









Такъв от който няма да се оплаква Българина не съществува.
Тук монеф го хванах в чиста алкохолна еуфория - преди малко каза, че навсякъде се оплаквали от управляващите , пък преди няколко месеца писал, че БЪЛГАРИНА се оплаквал само - чета ти мненията и разбирам, че определено не си добре психически.



Стигнах до 5-та страница
http://www.predpriemach.com/search.php?searchid=1976375&pp=&page=5
и ме заболя главата - тоя или има психични проблеми или пише тея работи като е много пиян.





И ще ми викаш на мен ли, че нищо не става от мен а , бокл** универсален на социални помощи в Англия - мизерник такъв , аз сам се изхранвам - разходи, електричество, храна, всичко сам си осигурявам и то от интернет дейността ми - кой е боклука и мизерника сега а? Мама ти да ***, ходи да се редиш за помощи мизерник такъв, ще пишеш глупости, аз съм бил никой, ти много голям ли си бе? Живееш на помощи в англия, голям аристократ, ние сме много зле а?
 
Последно редактирано:
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Пичове, едно ще Ви кажа "Не ме е яд че те крадат, яд ме е че Аз не мога"

Еми кради де, кой те спира? ;)
Обаче до колкото разбрах си в Англия, там не смееш нали?!?
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Монефф май пак се е напил и се завърна в някои теми, но тука не стъпва
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Малко нагло ми изглежда 300 лв. минимална заплата и 7-8 бона заплата на премиера ....
Ние не пасем трева
 
От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Емииии той вече е златен. :D

486742_406535212768035_1936147802_n.jpg
 
От: От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.

Я дай няколко закона които биха ми направили живота по-добър :)
и да са пряко свързани с повечето от нас
да не кажеш за наркотиците - мен пряко не ме засягат и за мен няма значение дали са легални или не.

Търсим закон който пречи на 90% от българите и като се промени - още на следващия ден да усетим разлика в качеството си на живот :)

Не чета всички мнение от форума и затова не ти отговорих веднага (не бях видял въпроса ти).

Не става да промениш един закон и още утре да усетиш разлика в качеството на живот. Икономиката просто не работи така. Ефекта от лошите закони е кумулативен (натрупва се), взаимовръзките между хората и законите, между хората и хората са сложни. Изисква време да се прехвърли информацията между икономическите субекти, те да вземат рационални решения и т.н. Дори и с магическа пръчка веднага да махнат ненужните закони и спазването им да стане лесно (което няма как да стане без да се нарушат един куп договори между държави и между държави и юридически/физически лица) положението на хората няма да се подобри веднага.

Това дали законите те засяга пряко или непряко няма голямо значение за крайния ефект - законите засягат системата, от която ти нямаш друг избор освен да си част. Някои закони те засягат пряко, други те засягат косвено.

Помисли например над този въпрос: защо един чистач в България (хигиенист) взима по-малко, отколкото някой, който върши същата работа, но в друга държава? Това е добра демонстрация за това как всички сме свързани в една система. Когато системата не работи добре (законите и пречат, както и качеството на елементите) отделните елементи също не са добре. Един хигиенист в бедна африканска държава защо умира от глад, а българските хигиенисти имат достатъчно пари не само за храна и вода, но и за подслон, телефон, дрехи и т.н. Значи тук (в богатите страни) правим нещо уникално, което в бедните държави не го правят? Кое е то? Подсказка.

Наркотиците не знам защо ги спомена, те са най-малкия ни проблем. За теб има значение дали са легални наркотиците точно толкова, колкото и за мен - майната им на наркоманите, да се тровят щом искат. Ние нали сме умни - не се тровим. Този въпрос нас не ни засяга пряко (но косвено ни засяга - наркоманите преди да пукнат се налага да крадат (защото картелите държат високи цени) и ние с теб може да пострадаме от техните престъпления - ако разрешат наркотиците цените им ще паднат и шибаните наркомани ще могат да се дрогират на воля с евтина дрога и ще пукват по-бързо - така ще ни създават по-малко проблеми).
 

Горе