redrum
Well-Known Member
От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
Извинявай, но развитието на интернет бизнеса няма нищо общо с ЕС. ГАдсенс например въведоха плащане по банков път, да не би защото сме в ЕС - не просто защото си развиват платформата. Що като сме в ЕС от толкова години нямат съпорт за българи? Сега има дебитни карти пионер, с които можеш да получаваш заплащане във виртуална ус сметка. Просто ми звучиш като дърт комунист, който обяснява как 20-те години в България нямало ток, а като дошли комунистите прокарали ток и построили инфраструктура и заводи. Айде моля ти се, спри се. ЕС ни използва за пазар, за привличане на специалистите ни в демографски застаряващите им държави, за членския внос. В замяна на това не получаваме дори това, което им даваме като членски внос. Кой е виновен, кой не е виновен - слабо ме интересува. Колкото до другото - аз пък ходих из Странджа и минах само през обезлюдяли села, в които имаше по 2 баби на кръст. След 20 години доста части на България ще са напълно пусти.ес ни дава възможност да сме бели хора...
без ЕС интернет бизнеса за чужбина беше труден нямаше ги топ афилиейт програмите за България (без cj, clickbank, bestbuy за амазон не съм сигуре но мисля че и там имаше ограничения ранните години) работиш само с малкото който приемаха и българи... нямаше пейпал едни линкове или контент нямаше откъде да вземеш (щото и предриемач го нямаше тогава) и ползвахме второ и треторазредните сайтове за фрилансинг като скриптланс (щото нямаше начин да получиш или пратиш пари в по големите) а и на доста места си пращах картата снимана и от 5 кладенеца вода да доказвам че съм аз..