АТАКА предаде избирателите си и България!

От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Еми на няколко пъти съм казвал, че съм гласувал за национални принципи и програма
Не съм гласувал половината комисии да се дадат на дупесарите
Не съм гласувал да се слагат дупесари за областни управители
Не съм гласувал за правителство на противоконституционна етническа партия
В този ред на мисли и моят интерес не е представен в момента,
защото не живеем в нормална държава, а в един политически цирк,
в който и президента и премиера и повечето народни представители са клоуни

Уж експертно правителство, Ореха е десен, издигнат от леви, па правителството се оказва дупесарско
Плевнелиев герб го издига за президент, пък жена му организира протести с/у герб в соц. мрежи
Смешно наистина, но и нови избори да има, пак ще е същия цирк ми се струва
Повечето от критикуващите в момента са омагьосани от ББуда
Блекича и той май ще се окаже прикрит гербераст
Ромбеца е некъв вид анархист
Вискяра е фен на турските сериали, значи че иска Веждито за министър на културата, т.е. пак гербераст
Та като се лигавите с Волен, не намесвайте и мене, щото съм гласувал за АТАКА
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Динтроникс, ясно съм заявил какво искам по точки, за разлика от теб и другите :) Ти май не разбра Волен=Атака, на следващите избори ще разбереш :)

Е най-накрая и ти дойде акъла за Болен :) Браво! Жалко, че не мога ти дам репа!

1011312_534631619932245_1999685555_n.jpg
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Ботев, Вазов и Алеко орязани в учебника
Това ми идва в повече
Кой е отговорен, предното правителство или сегашното?!?

Това, което ще го въведе то ясно! Тези, които са дали власт на МОН да прави мизериите ......

Редрума писа тема по това заповядай - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43193
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

dintronix, ей най накрая го проумя деба. Че от тия и чеп за зеле не става.
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

30 лв., бетер циганьори. Мършляци, сега го изгледах. Възмутен съм!
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Щом и журналистите му казаха майната му .............
:lol:

[video]http://vbox7.com/play:1ee73d8a37[/video]
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Само не разбрах защо трябва да са над 95кг
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Още някой да се обижда, че преди писах "националистчета" като визирах всички около Болена?!?

Ей това е чистата трагедия. Но нека и аз допълня

Волен Сидеров и любовницата му в скъпарски хотел в Париж с нощувка 1 100 евро
Нямам проблем къде какво прави в личен план- но нали е срещу корупцията, та от де пари - се пита? както и от де пари за тези здрави момчета?
И сега малко старо инфо, но по така актуалната на Волен тема ОФШОРКИ:

Офшорките на Волен Сидеров

Кво стана крадеца вика дръжте крадеца!
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Само не разбрах защо трябва да са над 95кг
Щото требе да са бели и дебели ибрикчии.
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Само не разбрах защо трябва да са над 95кг

Що не се ли сети? Нали трябва се бият и да провокират, ооооопа обърках се да защитават Болен от набезите на тези наркомани, лумпени дето дошли с децата и кучета си - това е по страшно и от радикален терорист!
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Разсилните от форума пак изтриха МОЯ ТЕМА този път беше за надареността .Кат се замисля те са същите като фитнес приятелите на воленчо с малки пишки и без мозък .Айде комуняги админи ай сиктир с тяази ДИКТАТУРА
очаквайте predpriemachbg.com Където ще си говорят свободно людите а не кат в казармата
ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !ИЗВИНИ СЕ !
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Казва, че е натрупал опит като платена партийна агитка - участвал е във февруарските демонстрации, заради които правителството на ГЕБР подаде оставка, и неведнъж е излизал на улицата за пари.

Е докато има телета ще има и касапи. В тази държава най-добре стават киселото мляко и предателите!
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Аз пък съм сигурен, че на Сидеров не са му дали нито стотинка. Именно затова е изпаткал и сега се държи по тоя начин. Динтроникса много точно го е казал - човекът гласува за своите принципи и е видял някой, който е тръгнал да ги отстоява. Ние не можем да гарантираме за това, което ще направят нашите избранници. Да не би хората от БСП да са искали ДПС да управлява, а не БСП ??? Да не би някой от привържениците на Атака да е искал това правителство да просъществува?? Съмнявам се :) Хубаво е казал Барозу днес - да си опичат акъла и да действат заедно (което в нашенски вариант ще означава, че баницата ще се реже на повече парчета), но е казал "всички демократични партии" , което включва ДПС и изключва Атака - това е на 100% сигурно. Понеже лигльовците в Европа, които са свикнали да приютяват всякаква сган, осигурявайки им безплатен лукс за сметка на горките си граждани, смятат ДПС за демократична партия... Но така ще е :) Докато арабската пролет не дойде и тука и се превърне в Европейска пролет. Имаме нужда от един нов ренесанс, от нещо, което да ни дръпне много напред. Европа винаги е била люлка на култура и цивилизации. В момента е люлка на дрипльовци ходещи, не облечени в дрехи, а увити в чаршафи... Нямам нищо против никого, стига всеки да си знае гьола :) Не циганите в България да реват, че са турци, че били с български имена (едва ли не насила), че искат права, 'щот нямали такива и още, и още глупости... Тука, в България, когато дойде чужденец, ако е с пари, си купува къща , почва бизнес, нещо такова. Ако няма пари, почва да учи езика и да се труди. И това е така, защото държавата ни не е богата, за да осигурява безплатен лукс, както вече казах, от друга страна пък е благоприятна за развитие на собствен бизнес :) За справки - всеки китайски, тайландски и японски ресторант, за който се сещате ;)

А между другото ГЕРБ, БСП и ДПС са гласували против Сидеров да е шеф на комисията за борба с корупцията :lol: И нашия кретен пак обвинява само ГЕРБ :lol: Имам чувството, че го е страх от БСП и ДПС, хаха... Както онзи ден - бяхме на протест. Вика се срещу БСП. Само и единствено. Бях с двама приятели и се позачудихме няма ли да се вика срещу ДПС. Единия почна да вика, пък аз отидох до един пич с мегафон и го питам "абе , приятелю, няма ли да викаме малко срещу ДПС?" и той "Ами, ето, викай колкото искаш" и ми даде мегафона :lol: Е, факт е, че виках "Долу ДПС", но по-тревожният факт е, че освен тия двамата приятели, други май не викаха "Долу ДПС!" :) Това е тъжният факт :) Хората са си овце - и ГЕРБ, и БСП, и Атака ще ядат главата, само ДПС излизат винаги чисти. Как става така? :) Заебете Волен, той е бита карта. Кога ще бутнем Доган? Кога ще бутнем ДПС?
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Бутането на Доган и ДПС е най-лесната работа. Въвежда се задължително гласуване като в Гърция и ДПС става джудже, което я влезе в парламента, я не. Ама стиска ли му на някой да предложи такъв закон? Другият вариант за слагане на точка на ДПС е ако останем без силни националистически партии. ДПС вече няма да има плашило и турците ще се ориентират към истински партии.
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Те ДПС отдавна не са чак такова плашило. Основният им вот е купен. То е като на БСП работата - освен римайнда, мантата и пенсионерите, за БСП гласуват само купеното роми :lol:
Лошото е, че ако унищожим ДПС, политиците им ще минат от БСП и тогава БСП ще имат още повече и по-твърд вот. Това е лошото. А иначе браво на гърците, че са си въвели задължително гласуване. И тука трябва да е така. И ако не идеш да гласуваш - глоба. И то глоба, която да те накара да се замислиш, а не 10-20 лева. Ако не гласуваш - 500 лева глоба, примерно. Че да ходят всички ;) Ама трябва и нови системи за гласуване да се вкарат, че да върви всичко по-бързо, а не за 12 часа изборен ден да ми гласуват 1 милион човека, едва-едва и да се налага да удължават деня и т.н. Да го направят задължително и да го направят два дни подред - в събота и неделя. Който не може в събота, да ходи в неделя и обратно. Ама дето викаш ти, стиска ли му на някой? Ще си вкарат яко автогол...
 

Горе