АТАКА предаде избирателите си и България!

От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Всички които говорят против Сидеров са гласували за ГРОБ.
Симпатизантите на Атака подкрепят Сидеров.
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Всички които говорят против Сидеров са гласували за ГРОБ.
Симпатизантите на Атака подкрепят Сидеров.

Ох пак яките сентенции. Аз не съм гласувал за ББ нито Атака, тогава за марсианците ли съм :D
Недей колега, тук се изразява мнение, всеки има право на това докато куул не реши всички под ножа :D
 
От: Re: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Никога не съм очаквал такова нещо. То мисля беше ясно доста отдавна, че Волен ще направи така.

Ако става за въпрос още преди това през време на тройната коалиция пак му разбиха парламентарната група - точно БСП и ДПС. Така, че на него не му разбиват парламентарната група за първи път. Виж преди май нямаше субсидии, щото тогава ги въведоха. Според мен и сега има голяма вероятност да му я разбият - въпреки че сега всички са му доверени хора, уж, 100% проверени и няма случайни.

Ако трябва да сме точни, за да изхвърлят малките партии БСП и ДПС в края на тройната коалиция предложиха промяна в изборния закон да се качи бариерата от 4% на 8%. Първанов го върна. Те го прегласуваха и конституциония съд го обяви за противозаконно.

Според теб кой е тоталитарна партия? Герб или БСП и ДПС?

Просто хората бързо забравят.

По-скоро хората не знаят.По-скоро такава информация не се разпространява толкова бързо :) Преди да пуснат кокала, БСП вдигнаха пенсиите. Нямаше бюджетен излишък. Откъде взеха парите? От парите за онкоболни. Това се завъртя в интернет медиите и много бързо залезе като информация. Нито се виждаше в кеша, нито никъде.

Промит мозък .Служебното правителство се справяше добре.ПО добре 3 месеца глад, отколкото 4ри години мизерия
щели да ми връщат пушенето ГЬОТверени

по-добре да бяха останали тези :D oтколкото ГЕЯ отново да управлява

Абсолютно съм съгласен с горните мнения :D

и мисля нещо такова
а когато говори за gsm oператорите - нито дума за Виваком :shock:

Виваком го купи българин, ако не знаеш :) Даже, ако не ме лъже паметта го продаде на друг българин след това. И не е вярно, че нищо не казва за Виваком. Чуй пресконференцията след изборната нощ - точно се говори за това да има поне един държавен оператор, както беше БТК. "Какво му беше лошото на БТК?"

Сега Атака как ще го кара - смисъл как ще си увличава подкрепата
благодарение на нея имаме това упраление - но самата тя не участва? wtf?
поне едно министерство да беше взел - за да го видим Сидеров какво може да свърши - не само на думи :)

ако пак е просто опозиция - никаква възможност за за увеличаване на подкрепата не виждам

Ако Сидеров беше искал министерство щеше да загуби всеки един от своите привърженици. Сега се отказват само тия, дето просто ей така са решили да гласуват за Атака, щото "няма за кой друг". Плюс това, ако Сидеров беше взел едно министерство, което пък да вземе да си върши работата, нали се сещаш, че Сергейшио щеше да обере овациите? Каква е файдата? Никаква.

Хехехе, пак обърка националистите с нацистите
Много си ми смешен с тези лапешки сравнения

Пич, не че нещо, ама нацистите са германски националисти... Както фашистите са италиански националисти.

Не, ако имаше нови избори и Сидера си беше изиграл картите правилно, подкрепата за АТАКА щеше да нарасне. Сега си направи харакири.

Съгласен съм. Напълно съм съгласен!! Подкрепата щеше да нарастне и то доста! А и не само това - ГЕРБ, ДПС и БСП хвърлиха много пари за предизборни кампании и за купен вот, както и за партийно-инженерство и нови партии и т.н. булшит! Втори избори можеше да не са толкова силни за тях, защото хазната намалява! Не забравяйте, че БСП и ДПС 4 години бяха извън властта! И който и да ги финансира, не се знае още колко щеше да ги финансира, ако ситуацията се беше повторила още веднъж!

Честито на тези които подкрепиха " БОЛЕН " ...... Защото вече някои отричат, че са гласували за него ама ...Всеки с мисленето си.. Всичко в българия е мафия... ПАРИТЕ ПРАВЯТ ДОСТА НЕЩА ??? Не го ли разбрахте ?

Да отречеш за кого си гласувал е все една да отречеш себе си. Ти плюеш върху себе си и мнението си, ако си гласувал по собствено усмотрение, разбира се.

Между другото, в този линк има една анкета, в която питат дали хората биха дали 100 дни толеранс на правителството. 42% от 1965 гласували са отговорили с "Не, виждал/а съм как БСП и ДПС управляват!!!". Чудничко!:)



Абе ВИСКЯРЕ и другите с промити мозъци - кой ти дава право да говориш какво иска народа???? Волен много добре направи, иначе щяхте да го ядете 3 месеца още и пак да бъде същото положение след 4!

Абе, Паметливко, на теб кой ти дава това право? :) Аз мога да ти кажа, че народът не иска БСП. И то се видя! Дори с купения вот не можахте да станете първа сила!! Та пак трябваше да правите интриги, вместо Станишко и Местан да въртят любов само двамата... Казах ти, не се радвай, че рибата още е в морето, пък ти изкарваш тигана! Може и да одобриха правителството , но то много бързо ще бъде свалено и затрито :) Споко! Хората не са толкова глупави вече. Всеки ползва интернет, а там блика информация постоянно. Още няколко статии да излязат за Орешарски и всичко е ток и жица :) В смисъл, че ще го свалят от власт като "стой , та гледай!" . Виж хората какво пишат, па сигурно са прави ;)

Още брои гласовете и "парите" дето партията ще "плати" - герой :)

Няма такова нещо! Недей да лъжеш. Простотиите на ГРОБ и на някои партии, които не влязоха в парламента. Симпатизантите на АТАКА ясно разбират, че това беше правилно решение в момента. Писъците, които се чуват от всякъде са от тиквоций и цв цв, защото Сидеров днес им събу гащите и го подготви за онождане. Няма и как да е иначе.

НЯМА НИТО ЕДИН СИМПАТИЗАНТ НА АТАКА, КОЙТО ДА СЕ Е ОТРЕКЪЛ ОТ ПАРТИЯТА, НЕДЕЙТЕ ВЯРВА НА ВСИЧКО, КОЕТО ПРОЧЕТЕТЕ В ИНТЕРНЕТ. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИЦИ.

Биаро, тук не мога да се съглася с теб. Има хора, които се отрекоха от Атака и те ще са доста. Сидеров трябваше да отхвърли Орешарски, а не да играе пас. Това беше най-правилният ход! Понякога е по-добре да потърпиш малко, за да се получи накрая по-добре, отколкото да прибързаш и желаният ефект да го няма.

Между другото, виждам тука една тенденция да плюете Сидеров, че все подкрепя някого (демек все е "накъдето духне вятъра"), а не иска нищо в замяна. Но ако се позамислите малко - хората излязоха на протест и от "изЧЕЗвайте!" , започнаха да скандират "Долу Бойко!" и "Искаме ново правителство". Всъщност Сидеров даде на хората точно това, което искаха - Бойко го няма и ново правителство. Правителството е ново, защото е различно от старото, а доколко са нови курвите в него е отделен въпрос. Ако хората бяха подкрепили Сидеров по-стабилно, може би сега щеше да има наистина едно ново правителство - с нови хора, с нов план, с нови цели. Уви! Народът масово гласува за зелени, червени, сини, оранжеви, небесно-лилави, за Марешки, НФСБ, за тоя и оня, за Сульо и Пульо, които нямаха и никога няма да имат какъвто и да било шанс да управляват, вместо да подкрепят партията, която реално имаше шанс да направи нещо. И тази партия беше Атака. Сега се разигра една драма, която имаше за цел да отслаби Атака. И това ще стане. То вече стана. Защото лабилните хора ще се откажат от Атака. Ще се откажат и от гласуването като цяло. Защото са лабилни и психиката им е слаба. Защото не знаят, че всичко се постига с постоянство, а не само с един напън.
Трябва да се гласува за премахване на партийните субсидии, за да нямат хората интерес да правят партии. Защото на последните избори участваха 45 партии. Защо? Кому са нужни 45 партии? Да направят така, че за създаването на партия да са нужни 100-150 000 гласа и това е! Да се премахне тая простотия с хилядата партии. Или да се приеме закон за две партии - лява и дясна. Толко!

Извинявам се, че постът стана толкова дълъг и основната му част са цитати, но изчетох темата на един дъх и трябваше да отговоря на коментарите, които ми харесаха :D

Орешарски, here we come, дет' се казва :) БСП се кефят, но не знаят какво ги очаква :D А между другото, някой забелязал ли е как Станишко е надебелял ?? Бахти плондера е станал :D :D :D :D
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

И да ги пишеш тея дълги постове - хубави неща предстоят да се случват, на мен ми харесват някои мерки, които ще вземат, пък и важното е, че герб не са на власт и бизнеса ще върви.
 
От: От: Re: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Moko; каза:
Пич, не че нещо, ама нацистите са германски националисти... Както фашистите са италиански националисти.
Аз не мога да сложа знак на равенство м/у национализъм и нацизъм
Нацизма е тръгнал от националсоциализъм и се е изменил в расизъм и идеята за господстваща нация
А също и между нацизъм и фашизъм има разлика
 
От: От: От: Re: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Аз не мога да сложа знак на равенство м/у национализъм и нацизъм
Нацизма е тръгнал от националсоциализъм и се е изменил в расизъм и идеята за господстваща нация
А също и между нацизъм и фашизъм има разлика

два еднакви гъза с тази разлика - единия е мъжки ,а другия женски.Кой ша предпочетете
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Симпатизантите на Атака подкрепят Сидеров.

тук е грешка
като някой пенсионер си - твърд електорат!

Ако знае, че ще го подкрепят винаги - каквото и да направи - неминуемо ще се самозабрави. А ако трябва да се бориш всеки ден да не загубиш и един симпатизант - дали ще е същото?
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

И да ги пишеш тея дълги постове - хубави неща предстоят да се случват, на мен ми харесват някои мерки, които ще вземат, пък и важното е, че герб не са на власт и бизнеса ще върви.

хахааххахаха, ох понякога истински ме развеселяваш с прозренията си. :D

Виждаме ги мерките... да бизнеса на приближените до партията ще потръгне. В това съм сигурен.
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

хахааххахаха, ох понякога истински ме развеселяваш с прозренията си. :D

Виждаме ги мерките... да бизнеса на приближените до партията ще потръгне. В това съм сигурен.

Е ти що мислиш така искаше те да са на власт, да намаже :D
След една година яко ще се отрича от тях, но и това време ще дойде
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Е ти що мислиш така искаше те да са на власт, да намаже :D
След една година яко ще се отрича от тях, но и това време ще дойде

След година ще е голяма риба и въобще няма да се сеща за нас :(
@ReminD, минавай от време на време, знам че ще си адски зает, но все пак :roll:
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Не знам колко е зает ама след 4 години да не го търсят него от прокуратурата като най-глупавия бушон на бпс ;)
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

И да ги пишеш тея дълги постове - хубави неща предстоят да се случват, на мен ми харесват някои мерки, които ще вземат, пък и важното е, че герб не са на власт и бизнеса ще върви.

Ще цитирам по памет: "Все от някъде ще намерим пари, за да вдигнем майчинските" - Хасан го каза.

Интересно от къде ли ще ги намерят?
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Аз ся се чудя след като бизнеса ще върви дали да не отворя магазинче хранителни стоки в гаража пред блока, ще пречи ли нещо, че има лидъл и кауфланд до нас? Или ще е по добре да направя бутка за вестиниц как смятате?
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Аз ся се чудя след като бизнеса ще върви дали да не отворя магазинче хранителни стоки в гаража пред блока, ще пречи ли нещо, че има лидъл и кауфланд до нас? Или ще е по добре да направя бутка за вестиниц как смятате?

Не мисля, че другаря имаше предвид твоя бизнес :)
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

ее тамън си бях харесал една нова ф30-ка и щях да ставам бизнесмен, да въртя алъш вериш нали вече бизнеса процъфтява :D жалко
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Ще цитирам по памет: "Все от някъде ще намерим пари, за да вдигнем майчинските" - Хасан го каза.

Интересно от къде ли ще ги намерят?

Не ги мисли откъде, за разлика от гроб , бсп винаги намират начини - дали от далавери, дали от другаде - пари при бсп винаги има и има за всички. Всички крадат, това е ясно, въпроса е че , някои хем крадат, хем не те закачат и не ти иба*** майката с проверки и рекет над бизнеса. Още 2 години трябва да минат да се изчисти всичко що е герберско по общините и кметските места и може да говорим за свобода.
 
От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Не ги мисли откъде, за разлика от гроб , бсп винаги намират начини - дали от далавери, дали от другаде - пари при бсп винаги има и има за всички. Всички крадат, това е ясно, въпроса е че , някои хем крадат, хем не те закачат и не ти иба*** майката с проверки и рекет над бизнеса. Още 2 години трябва да минат да се изчисти всичко що е герберско по общините и кметските места и може да говорим за свобода.

Ще видим. Щели да увеличат събираемостта на данъците. Утре да не изпищиш, като ти почукат на врата. Само не ми казвай, че всичко си плащаш... :)
Ама най-вероятно ще вземат заем. С което ще направат точно като предишните.. и по предишните... и по-по предишните. А... те бяха същите баси.. :)
 
От: Re: От: Re: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

За атомната ще видим другата седмица тази конференция на Булатом за която се споменава :) Аз по принцип съм за още по голяма либерализация... какви са тези концесии има хора който си знаят къде им е земята (и си получиха обратно в реални граници да се сещат благодарение на кои управления на СДС и Костов - щото можеха да им върнат едни кухи акции от ТКЗСто и сега бащината им земя да е в ръцете на комунистите) още от турско преди да я има третата българска държава ... и mineral rights трябва да им принадлежат както е в сащ...


А за демокрацията Блеки форума си беше тук и по време на последните две години на тройната коалици не съм чуствал такава заплаха по тяхно време ... Работещи в една сериозна медия ми разправят истории за в стил или ще продавате за нас или влизате в затвора (чисто мутренското или ще продаваш дрога за нас или ти отрязваме ушите)... репресивния апаратна мвр се включва скалъпват им разследване... и после няколко години се моташ в съда а след още няколко осъждаш бг в страсбург (мисля на тези от 24 часа им го играха същото) или за по лесно се продаваш за тях и си папаш...

а че вървим надолу от времето на управлението на Костов (който уж бил овладял всичко) ама сме били на 38 място в света по свободна на словото просто имаме по добър избор от герб и при троините поне не са заплашвани медии с репресивен апарат

при бойко сме достигнали до 87 от както го няма за три месеца се качваме до 77 в началото на май
http://offnews.bg/index.php/152561/kak-se-srina-svobodata-na-mediite-ni-prez-godinite
5151.jpg


Проблемът със свободата на словото е много сериозен. Но той не е чак толкова на правителството, колкото за това че зад повечето медии стоят икономически групировки или лица и съответно медиите прокарват политиката на тези лица или групировки.

В по предни години не си личаха толкова добре кой какъв е в БГ медиите. Но сега мисля е ясно коя медия на кой собственик е и какви интереси защитава.

Класически пример е така "уважавания" журналист Бареков и ТВ7 - колко го л*паха на ББ, после почнаха да го плюят и му спретнаха едно хубаво компроматче с бюлетините и сега го л*пат на следващите.

Та проблемът има две страни - правителството и самите медии и техните собственици.

Лошото в тази цялата работа, че читавите и безпристрастни медии са все по-малко и човек трудно може да намери информация или по-различен поглед над нещата.

Хубавото е, че има специализирани форуми и социални мрежи, където има доста аргументирани мнения или дори факти не излязли в главните медии.
 
От: От: От: Re: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Аз не мога да сложа знак на равенство м/у национализъм и нацизъм
Нацизма е тръгнал от националсоциализъм и се е изменил в расизъм и идеята за господстваща нация
А също и между нацизъм и фашизъм има разлика

Комунизма в СССР, Китай, КНДР и Куба също е различен, но е комунизъм, нали? Аз пък приравнявам нацистите с националистите. Знаеш ли защо? Защото думата "расизъм" е измислена, за да направи престъпно това да си националист. Защото, ако си националист ти ще гледаш първо родното, своето, т.е ще пренебрегваш чужденците. Расизмът е измислен, за да може глобализмът да се разпространява все по-бързо, затова.

@ReminD - именно това ме притеснява - колко "хубави" неща предстоят. БСП вече започнаха да се отмятат от предизборните обещания, а това е още в първите дни от управлението им. Пари има, "дали от далавари, дали от друго" - чакай малко бе, момче, как така от далавери?? Нали са най-хубавата партия и при тях всичко е наред? Какви далавери? Ти знаеш ли, че ако управляващата партия прави ДАЛАВЕРИ, това значи гавра на национално ниво?? Защото едно е Хасан циганина да открадне 20 кг домати и да ги продаде по 50ст. , т.е да направи далавера, друго е Станишко да открадне 5 млрд. , да ги завърти някъде и да направи ДАЛАВЕРА!! Освен това, преди да дадат пари на когото и да било, БСП ще се надупят на Русия и ще им дадат 2.4 млрд. лева неустойка за Белене. Това ще е първото нещо, което БСП ще направи - да се намаже с вазелин и да си плати за "удоволствието". След това - ако да оставиш всеки да прави каквото си иска без надзор е стратегията за бизнеса на твоята партия, мога да ти кажа, че до един сте малоумници вътре!! Тоя тип "бизнес" си бие на сива и черна икономика - без проверки и без "да ти ибават майката". И не БСП да дават глътка въздух на бизнеса, ами да вкарат държавата в бизнеса!! Защото във всички развити икономики, държавния дял на БВП е до 55-60% и тук не става дума само за образование, здравеопазване и милиция, а за реално производство. Държавата трябва да е СТАБИЛЕН играч на пазара!! Държавата трябва да бъде КОНКУРЕНТ на големите чужди компании, а не да им се дупим само и да им постиламе червените килими!!

На всеки е известно колко добри са БСП в далаверите. Именно затова народът няма да бъде толерантен спрямо тях. При първата грешка, при първото залитане (а те залитанията ВЕЧЕ са няколко и то СЕРИОЗНИ) и си заминавате от власт. И повече няма да я помиришете даже тая власт!!

Пък на всички, които искат демокрация ще кажа - прочетете малко за източен Лондон, да видите там какво е сътворила демокрацията. Искате и ние да станем така ли? Защото сме много по-близо за бежанците, отколкото е Лондон. А ако държавата киха пари, условията за живот никак не са лоши... В България трябва да има тоталитарно управление на някой широкоскроен човек, това е то! Бой и е*ън и това е!
 

Горе