Ако не платя глоба към КЗП

От: Ако не платя глоба към КЗП

kreten каза:
Чшшшшш, русенското варено, ти може да не платиш глобата ама аз да те поразкарам малко до кзп, да те набутам с някой друг лев я за път, я за адвокат, да ти загубя ден, два, три -пет пък ти си спами. Те видя като почнеш само в КЗП да висиш колко и кога ще спамиш
Ако имаш желание, и на Арменския поп ходи се оплаквай! Внимание няма да ти обърнат!

kreten каза:
От Две могили?
Не, от третата съм!

[quote-kreten]Начи може един да има бюджет от ХХХ лв месечно за реклама, ХХХ лв месечн оза сео, да плаща като поп за статии, за линкове з анамкво още а ти кво? пускаш си шибания софт, осираш 10000 мейла днеска и утре като не въри просто спираш да си плащаш хостинга и си за гъби? А ОНИЯ ДЕТО ИНВЕСТИРАТ ГОДИНИ И ХИЛЯДИ ЗА ИМЕ?
[/quote]

Виж какво...като спамиш по цял ден и не си оправях бакиите, естествено че ще си плащаш и ще ръсиш наляво и надясно безсмислени средства! Ако си мислиш, че като ми изпратих 5 имейла с реклами на сайта ти аз ще тръгна да ги отварям, просто си объркал човека! Това, че някой ви е изпратил подобни писма, след като преди това ви е взел най-нахално имейла от някаква база данни, само пълни с черни точки касичката. После ходят и се оплакват как не им вървял бизнеса.
А ти, @kreten, ако не знаеш как да използваш цитираните от теб уебсайтове, просто не ги използвай!!!. Щом съм преценил, че след 6 години кликане има някаква ползва, ще продължавам да си кликам. Това на теб пречи ли ти?!

kreten каза:
що не засилиш 100 000 мейла?
Щот не ми се търсят 100 000 мейла, оттук-оттам, пари за такива глупости не давам...пък и като се юрнат юзърите да ми четат имейла...сигурно едно 500 реферала за 1 час ще ударя :D :D

Federal каза:
И не ми говори, какво са 500 лв., защото половината не може да си платите хостинга, търсите промокодове, продавате на дроп и сърма стоки, без дори и да ги притежавате, с минимални средста и даваш примеи, как да се наеме адвокат.
Драги Federal, ако вие така сте научили клиентите си и пускате промоции, които вместо да увеличават ликвидността, намалят всички показатели, включително и оборота, това си е ваш проблем! Имам чувството, че като се върна в България, все едно съм пропътувал още някой друг километър до Турция, където щеш-нещеш ти будат стоката в ръцете.

Rocksatedy каза:
Спамът винаги ме е дразнил. Нищо лично, но Kreten е прав, някои от нас бъхтят здраво, информират се, прекарват дни в проучване, SEO, дават пари за да се класират и да имат наистина име в интернет, а спамът се изаква отгоре на всички хора, опитващи се да играят по правилата.
Rocksatedy, как точно спамът се отрази негативно на репутацията на бизнеса ти, в случай, че развиваш такъв?! Защо си пълните главите с глупости, мислейки си, че ако конкуренцията зарине Х на брой имейли с промоционални оферти или незнам още какво, притежателите на тези имейли първо ще ги отворят и второ, ще решат да си купят нещо?!
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Щях да питам, колко срещи с КЗП си имал, колко помирителни комисии си минал, колко насрещни проверки са минали през теб, колко предписания си изпълнил, колко акта си плащал, а ти си бил в чужбина (ако може да ти се вярва). Друг някой ще се включва ли в защитата (му) в казуса или предпочитате да си замълчите? Искам да попитам, колко от вас го правят в Австрия и колко тук в България. Ако ви притеснява да кажете, ще значи, че ви е шубе там, щото глобите са $$$ и неплащането им може да коства много повече.
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Federal каза:
Щях да питам, колко срещи с КЗП си имал, колко помирителни комисии си минал, колко насрещни проверки са минали през теб, колко предписания си изпълнил, колко акта си плащал, а ти си бил в чужбина (ако може да ти се вярва)

При мен пазарът е идеален! Хората не се занимават с проблеми от типа..."Мамо, пък Иванчо ми изпрати писмо, пък аз не го ща!"...гледат как да развият бизнеса си в условията на съвършена конкуренция. И повярвай ми, никой няма да хукне да търси имейли в търговските регистри, да точи БД и да ги разпространява ( срещу определено заплащане ). Дори бюлетините се изпращат на по-широки интервали, промоциите са краткотрайни. Ако искате да развивате бизнес, гледайте по-далеч от носа си, какъвто очевидно в България се среща и рядко! Ще си приказваме отново след 5 години. Ще съм любопитен, до къде сте стигнали...псевдопредприемачите с бизнеса си, псевдомаркетолозите със спама!
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Ясно те питам - ще смееш ли да го направиш това в Австрия, да купиш за 1,89 Евро 2 000 хил. имейла и да ги насвяткаш по познатия начин?
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Federal каза:
Ясно те питам - ще смееш ли да го направиш това в Австрия, да купиш за 1,89 Евро 2 000 хил. имейла и да ги насвяткаш по познатия начин?
Ясен отговор - НЕ!!! Без значение дали в Австрия, Шотландия или САЩ! По-горе вече посочин, че не си чета писмата от спам-папката! Достатъчно е да хвърля един поглед за някое "заблудено" ( все пак на ден получавам над 400 имейла! ). Отнема ми не повече от минута!

Сега да направим един експеримент!!! Колко от вас са получавали някакви имейли с промоции ( които очевидно не са поискали ) и са ги препращали към КЗП с обратно копие до изпращача?!
А какво направихте, когато получихте SMS от мобилния си оператор за включване в някакви игри?! Какво направихте, когато пощенската ви кутия е зарината от т.нар. "snail mail spam"?!
ЗАЩО и тях не препращате към КЗП?!
А има и едно такова кратичко писъмце... "Кой ще ни пази от пазачите?" И в крайна сметка, ако наистина сте предприемачи, някога изпращали ли сте НТС?!?!
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Офтопик.. Имаш ли Жип с варненска регистрация?

остана и цвета да познаеш
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Аз ти предлагам наистина да пробваш, как отпадат глобите от КЗП.
 
От: Ако не платя глоба към КЗП

Ако този април си играл ИКАРИАМ и цвета ще ти кажа.. :)

ааа, не карам един шибан аутлендер с много специфичен лайнян цвят за тва пък го зех евтино, ако си го виждал няма как да го объркаш. кат го земах много ме кефеше ся ми се вижда педалски се чудя на кого да го пробутам.

* да знаеш че кретенския надпис отзад си беше там като го купувах
 

Горе