Апостола за БАН? Гласувай!

Да се банне ли г-н Апостолов от форума?


  • Общо гласове
    120
На него некролога му се подава от джоба бе... неска го има утре го няма и четем за нова тракийска гробница... Дядо Апо, бях си казал да не коментирам нищо свързано с теб повече, но тая тема си заслужава да кажа и аз едно - *уй за дядо Апо! Дразниш, статиите ти са копирани в голямата си част, повече вредиш на околните отколкото да си им полезен (какъвто е смисъла на тоя форум) Не си за тук просто! По - скоро за предаване стил професор Вучков... там може и да направиш впечетление на наборите!
 
И по корем да лазите, нищо няма да промените. Аз си оставам прочут и богат, а вие си оставате анонимни webmastar-и от задния двор на Европа. Щели да ме баннат. Ще ми преместите лулата от единия крачол в другия. Да ви е** и вас в *****, мъже с друга ориентация жалки. И вас, и майките ви и бащите ви. Измет долнопробна. Главата си с такива нищожества като вас няма да изтрия.

Оня гейзер от ВеЕс Телешоп ти е брат нали ? ...гледам снимката :)


И сега малко по темата - принципно шизофрения лекува ли се ? Готов съм да организирам малък фонд "АА" и да набирам средства за клетия човечец.
 
Остави човек то тая глупост лекуване няма :)
Най много да вземе парите и да се хвали колко е богат! :)

АМА ТО ТАКОВА ЗЛЕ НЕМА..!!

Ама то тоя самохвалконахлузник все още ли няма БАН?? Добре разбрахме, че от дъжд на вятър прави някакви copy/paste схеми но все пак няма ли да бъде наказан, че ни плюе и псува или всички трябва да почнат да се държат по същия начин за да има ред в този форум???
 
Абе той сам си рита здравната книжка... да вземе да даде някой друг милйон да му
правят операций нещо има проблем с главния... и една пластична операция после да земе една кубунска пура а не тия от 6 лв които са ДЕДИ покажи ни колко пари имаш искам да ги видя милионите и ще ти повярвам..
 
то не е фун така смених му паролата да си я ресетне и да получи нова
Никак не е фън да се хакват акаунти в този форум. :mad: Това че е дразнител, според повечето явно е факт. Но опредлено форума не трябва да е тул за разчистване на сметки и отношения. Не е никак готино, нито забавно. :wink:
 
Не :)

arsenal извинявай не ме разбирай погрешно, писах в такъв аспект, че като отговор на техните постове иначе освен един тук във форума нямам лоши впечетления от никого :)
 
От: Апостола за БАН? Гласувай!

Статийките нека си ги пише то си е негово право, все пак сме в интернет, но с тези псувни не е никак гот...
 
От: Апостола за БАН? Гласувай!

Сега като прочетох заглавието и се стреснах:
БАН = Българска Академия на Науките :)
 
От: Апостола за БАН? Гласувай!

Охх админите моля ви махнете тази опция да се ъпват анкетите когато някой гласува... просто е ужасно ама наистина ужасно.. и надали само на мен не ми харесва :/
 
От: Апостола за БАН? Гласувай!

Незнам мен все още не ме дразни! - Неутрален -
 

Горе