Афилейт програма за Натурална Козметика - Англоезичен сайт за световния пазар

2fast4you

Well-Known Member
Здравейте,
продуктите които предлагам са 100% натурална козметика предназначена за световният пазар.
Продавам в цял свят освен България. Предлагам офлайн и онлайн партньорски или тъй наречените афилейт програми.

Онлайн афилейт програмата е позната на всеки. Конфигурирате си банер от системата ми /какви продукти да се показват, дължина, ширина, цветове и т.н.т./, лепите го на Ваш сайт, блог и т.н.т., бъдещ клиент цъка на банера, поръчва си и вие получавате комисионна от поръчката.
Всеки ден качваме нови продукти и новини за това винаги ще има нещо ново за вашите посетители които преглеждат афилейт банерите Ви.

Офлайн рекламата е: Предоставям Ви флаери в различни размери, вие ги разпечатвате и разпространявате. На тях има Ваш уникален код от 10% отстъпка за клиента. Когато клиента си поръча продукт с Вашият код за отстъпка Вие получавате комисионна. Това не е предназначено за България. Има и компании които разнасят флаери в различните държави в големи количества но тук ще си решите дали и колко да инвестирате.
Ако Решите да разпространявате в големи количества може да питате за дизайн на флаер направен по-поръчка от контрол панела на сайта.

Цените са в долари и продуктите са търсени. Поради това комисионната е 10%.
В началото на всеки месец се изплащат комисионните като минималната сума за изплащане е 50$. Плащанията се извършват за сега само чрез Paypal.
След като станете Наш афилейт и имате въпроси или трудности се свържете с Нас чрез указаният имейл адрес в контролният панел на сайта.
Афилейт системата е нова и те първа ще претърпи корекции и новости за това може да забележите някой странни артефакти /предимно в някой размери на банерите/.

Линк към партньорската програма > ТУК <
Бутона за бърз достъп е в горната част на сайта и е именуван "Work with Us"
 
Последно редактирано:
От: Афилейт програма за Натурална Козметика - Англоезичен сайт за световния пазар

Да, развиваме се. Благодаря подобно :p
 
От: Афилейт програма за Натурална Козметика - Англоезичен сайт за световния пазар

Успех с бизнес реализацията на програмката! Вече действам офлайн сред братиславските мацки, барове и офиси... Дори на портата си ще лепна постер - мястото е идеално в партерния етаж. Тъй като нямам тематична онлайн свързаност с козметиката, реших да напиша няколко разяснителни параграфа за партньорския маркетинг ;)
 
От: Афилейт програма за Натурална Козметика - Англоезичен сайт за световния пазар

Успех колега, много афф партньори и продажби.
 

Горе