БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

От: Чаламбъ и Интернет маркетинг

Ето я връзката между чаламбъта и Интернет маркетинга: установено е, че при бодибилдинга по- важна е почивката, отколкото самите упражнения в залата.

Сходно е положението и с бизнеса онлайн. Ако човек не компенсира напрежението с пълноценна почивка, той ще се провали. Чаламбъта е велик начин за релаксация.

А на чекиджиите, които подмятат разни неща за възрастта ми, ще кажа следното: елате ми на гости (адресът ми фигурира във всички мои сайтове). Елате, за да ви разпоря пършивите дирници с огромната си розова, рунтава палка!

Един маркетолог трябва да e добре възпитан, а не да се държи като Бай Ганьо. Днес спамът навърши 30 години, но се използва от 1990 г. с появата на интернет. Спам, този израз произхожда от една консерва със свинско месо или от един скеч на английския комедиен сериал "Монти Пайтън. Спамът е характерен за Вас, защото повтаряте едно и също нещо или поставяте едни и същи клишета "как да отслабнем", "как да печелим пари от интернет". Не ми ли приличате на МЛМ с пирамидална структура? Доскоро спамене.

Ах, щях да забравя ето ви един много забавен клип за произхода на термина СПАМ, по скеча на гореспоменатия филм:

YouTube - SPAM: The origin of the word (Monty Python sketch)

един малък цитат за произхода на спамът:

"Much to the chagrin of Hormel Foods, maker of the canned "Shoulder Pork and hAM"/"SPiced hAM" luncheon meat, the term "spam" has today come to mean network abuse, particularly junk E-mail and massive junk postings to USENET."

Източник: http://www.templetons.com/brad/spamterm.html

Може ли да запазим добрият тон и да не използваме обидни ругатни!
 
Последно редактирано:
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Хайде де, няма ли администраторите най-после да маркират тази тема като важна, за да излиза на първо място в Герила Маркетинг? :-d


Когато бях в Гимназията, един съученик разправяше някакъв виц за един, който срешнал негов приятел. Та той го попитал:
- За къде си се затичал така бе?
- Ами отивам за джмуги.

Той си казал на ум:
- Хм, ще ида и аз да видя кво е това джмуги.

Отишъл нашия, казал на продавачката
- Едно джмуги, ако обичате!

и тя му дала някакво пакетче. Човека се отдръпнал от гишето, надникнал да види какво има в опаковката и казал:
- Ъ... Джмуги!


Разбрахте за какво става дума нали? И на мен ми стана ясно какво е чалъмбъ. :-d


Та като сме започнали да се разведряваме (необходимо е, защото например програмистите "изпушваме"), реших и аз да се пошегувам - да не се обиди някой! :)
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Хахаха, написах Апостол Апостолов в Google и на първо място ми излезе


LudApostol
За това, ще Ви бъдем благодарни ако направите всичко възможно да триете и редактирате мненията на Апостол Апостолов. Да му блокирате достапа до страницата и ...
www . ludapostol . info - 21k - Кеширана - Подобни страници
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

ЕВРИКА!! Ето защо не разбираме мохабетите на Апостол ефенди.. Еми много ясно - щото е манафоглу :rofl:
Те обратните никой не ги разбира :rofl: :rofl:
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Апостол Апостолов се казва шефа на кфн- комисиятта която следи да не се нарушават правилата на борсата

Да де, аз обаче говорех за LudApostol - посетителите да не го бъркат с шефа на Комисията за Финансов Надзор, защото става дума за различни хора ;-)
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Което е малко гадно :s защо хора които са направи сайта да напишат някъде че това не се отнася за шефа на комисията
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Тс тс тс...
без думи :(
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

По време на напъните на султана, главният ибрикчия е обвил в прегръдките си главата на султана, като я милва нежно е шепти успокояващо: “Хайде, малко остана, Ваше Величество” или “Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине...”. През това време останалите от свитата подготвят посудата от ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният ибрикчия прецени че султана е приключил, той замива трикратно задните части на султана с ароматизирана вода с 39 оС. Особено внимание се отделя на гънките. След това главния ибрикчия старателно подсушава с меки кърпи и пудра (в онези години най-вероятно е било обикновен талк) задника на господаря си. Един от помощниците му му подава шишенце с благовонно масло (любимото на султана), главният ибрикчия взема точно една капка от него и я капва в шийната ямка, в основата на главата. Капката се стича по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигне до ануса, с рязко движение на половия си член, главният ибрикчия я “втрива” в аналните сфинктери на султана, викайки с цяло гърло “ЧАЛАМБАААААААААААА”.

Битово: Чаламба

Дали говори за това? Или е някакъв "маркетингов експеримент" :) Възможно е да има предвид "Турска баня", но едва ли... Както си разказва за гей барове, сваляния на гащи ...
 
Последно редактирано:
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

ppktechno, ти застреля козите с тази публикация!!! (rofl) (rofl) (rofl)

След това, докато помощниците му обличат султана, главният ибрикчия анализира материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и прави предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство.

Вероятно са виждали доста светло бъдеще... :D


Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни ибрикчии са избирали главно еничари (вероятно от български произход)

Това не искам да го коментирам в прав текст :D
 
Последно редактирано:
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Стотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска „чалъмбъ”.

Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.

Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция „манафоглу”.
Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ.

Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха… Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!
Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.
Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено и четирите си комерсиални сайта

В заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Представям Ви сайт , който може да Ви научи как да изкарате някой лев без да излизате от дома си - svery.blog.bg Светослав Павлов
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Здрасти и добре дошъл тук. Само да ти кажа, не искам да бъда груб, но така не се прави промоция на блог, нито маркетинг. Май ще има нужда от някой друг час, ден...месец тук да попрочетеш нещичко. :) Успехи и много късмет.
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

Под чалъмбъ вероятно Апостолчо има предвид "чампълъ" - анадолски метод за анално обезкосмяване, при който се използват изронени кочани от царевица и бръснач... :)
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

той тоя кучан апостола скоро не ни е посещавал
 
От: БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪ

той тоя кучан апостола скоро не ни е посещавал
Бете, аз ви казах че ще залипсва по някое време:)
Ще намине, поне така си мисля. Предполагам го има напредвид този форум, тъй като единия админ го познава и е в самата зора на този форум.:) Старо куче е.:wink:
 

Горе