Krumov
Well-Known Member
Понеже въпреки твърденията,че нищо не може те събори и незнам си колко си умен през цялото време не разбра - не рева за себе си. Винаги съм бил ок, рева за това каква държава ще оставим на децата си. Опоскана и подчинена каквато е в момента и се очертва да бъде още по опоскана. Или силна и независима.Защото в Англия всички са бели и нямат чат пат атентати. Нещо не ми се връзва. Но щом казваш.
Всички са мръднали в посока нагоре като стандарт като се преминали 3 години през стегнация. Нещо, което ние правим вече не знам колко пъти, аз лично, в моя живот, имам поне 3 такива, не мисля, че ще ме събори нещо.
А пък родителите ми, и техните, направо като те чуят за какво ревеш тук, ще тук се изсмеят в лицето и после изплюят.![]()
Айде, нали си начетен стандарта се вдига спрямо усреднени статистики. Мой приятел работещ в голяма застрахователна компания като IT заплата 7-9 к месечно, жена му в по-добра компания, по-висок пост около 15 к това е в София ( и тук следва Тесли, почивки, хай-стандартс и т.н. булшитс ) Сега от другата страна имаме Враца мой друг приятел и съученик шлосер 12 часови смени 2500-3000 лв. Жена не помня каиво работи 1500-2000 лв. Това е на 100 км от София, ами на 200, ами на 300? Иначе да средно заплатите им са 15 к на семйство.....
Не става дума за кой какво е учил и как се уредил. Сметките на и единя и на другия са еднакви дори на този във Враца режийните са по-скъпи два до три пъти. Стандарта в София може да ви висок, но стандарта в България е нисък.