Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Напълно вярно, ама туй дето го приказва ако е вярно то отсега се чудя как да емигрирам в Русия. Там не ги водели в затвора докато кандисат на смъртоносния бъркоч.

Такива като тебе в Русия макс до месец свършват по очи в някоя кална канавка, с изути до коленете гащи и стърчаща отзад бутилка от домашна водка.

А ето и оригиналите, нема какво да бекъпваш чичото горе :)

 
Изключително зловещо! Дори си бакъпнах клипа, обзалагам се, че ще го изтрият. От 13-та мин. е интересното.

За съжаление, предчувствията ми не са фантазия. Тотален срив на икономиките предстои, засилващите се народни революции ще доведат до военен режим. Ако правителствата продължат да ни пренебрегват, ще бъдат опустошени... Това виждам.
 
Преди година ето тук нарекох медийното влияние върху глупавите хора Moronavirus. Пренаредете буквите на Omicron и получавате Moronic :D Другото интересно е, че съм пуснал този пост точно година преди да обявят Moronic-Omicron, на 26 Ноември :oops:
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
За съжаление, предчувствията ми не са фантазия. Тотален срив на икономиките предстои, засилващите се народни революции ще доведат до военен режим. Ако правителствата продължат да ни пренебрегват, ще бъдат опустошени... Това виждам.
Като нищо. Хората не очакват такива катаклизми, но никой не очакваше и медийно надупени вируси. Аз очаквам да започнем да се занимаваме с универсален доход и валутите да бъдат превърнати в правителствени криптовалути, което може би ще стане след някоя прекрасна световна хиперинфлация :hankey: Но повече се надявам и на кукловодите да им е омръзнала цялата постановка през последните две години и да спрат да ни занимават с идиотщини.

Пророк?! Илия, ти ли си?:)
Като спомена, бих хапнал една фИлия с нещо вкусно отгоре :)
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Погледнете страничката у фейса на Димо Валентинов Димов, пусна анкета:

Да направим проучване .
Кой има познат починал след използване на Факцина

в група:
Не на сертификата 2

388 коментара от различни хора, всеки познава по 2-3 умрели веднага след ваксиниране. Баташкото клане е само репетиция, както се изрази един от коментиращите. Около 800 човека по груби сметки, само за денонощие пусната анкета.
 
... Но повече се надявам и на кукловодите да им е омръзнала цялата постановка през последните две години и да спрат да ни занимават с идиотщини.
Кукловодите са облажени от постановката. И ще я играят, докато не им дръпнат шалтера. :)

Който мисли само от т.нар. "материална гл.т.", просто може да се отдаде на нарастващата си към ужас тревога.

Умът не е точно част от материалното, нали? Ако вземем всички материални опори на човек и го пуснем някъде другаде, в други условия, той ще реагира, изкарвайки от ума си наученото и така ще създаде някакъв свят. (Ако все пак мозъкът не е увреден фатално.) Ако не греша...

Човекът се развива на духовно ниво. Подсъзнанието е неговата защита срещу материалния хаос. Инстинктивно винаги ще изнамира изход. :) Тотално увредени са политиците. За тях благоприятен изход няма.
 
Вече не могат да излизат от къщите си. Само 2 седмици, само маски, само 2 месеца, едно боц а не 2 боц, още няколко месеца, само зелен сертификат, само 3 боц, само лагерчета... Всичко е за ваше добро... Иде по целия свят. Продължавайте да спите.
 
Последно редактирано:
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Едната корица е от 1/9/1988, другата - от 5/8/2021
Понеже аз не се справям добре, Имам гореща молба за отговор към дамите и господата, умело боравещи с точни изчисления: точно ли е изчислена разликата от "33 години, 3 месеца, 3 седмици и 3 дни"?
Те затуй ползваме формат на датата. Дай двете дати в YYYYMMDD и ще те таксуваме по-малко. Оти инак маг Фидан трее да ни каже, коя цифра е месец, коя ден.
 
Д-р Чавдар Ботев, същият, който наскоро каза нещо от сорта: "ако беше прилаган нашия протокол за лечение, поне 90% от починалите щяха да бъдат спасени", с което каза ясно и категорично, че починалите са били убити от "лечението", а не от вируса.

Сега д-р Ботев казва това:


@$INeed$, още ли се смяташ за отговорен, вземайки решението да се включиш безплатно в клинично тестване на експериментален медикамент? :)
 

Горе