Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
"Например може да откриете, че след анулирането на банките, което означава, че ще можете да харчите само чрез използването на приложение, което действително се захранва от тази база данни, вашия идентификационен номер, вашето име, вашия флаг за здравословно състояние, и да, със сигурност преминаването на международна граница, е най-очевидното използване на тези паспорти за инжектирани ваксини, но вече и чух да се говори за тях, че може да са необходими и за да влезете в публични пространства, затворени публични пространства. Очаквам, че ако си поискат, дори да не можете да напуснете къщата си в бъдеще без съответната привилегия в приложението си."

Абсурдно звучи, ама в Канада точно това стана. Който е протестирал срещу смъртоносните медикаменти - заключиха му банковите сметки, както и заключиха на тия които са подпомагали протестърите.
всички абсурди и "конспирации" се материализират един след друг, та не е лошо вие защитените да се покаете и вземете причастие.
 
Престъпник, карам под ограниченията, дразня чичаците с камионите.
Кво толкова ви програмираха, ние дето не носим графен да ни очерняте путинизирате, тарикати сме били и т.н.
За десети път ти казвам. Нарушаването на Конституцията с разни зелени сертификати, е углавно престъпление. Негово нищожество президентът направо си обърса гъза с половината закони, вместо да гарантира спазването им.
Стотици хиляди регистрирани умрели, почти половин милион със сериозни последствия след втора доза, и пак натискат да ни бодат като добитък.
Хитлеровите убийци са се държали по-почтено!
Графен? Хахахаха, ти си като тия лелките по фейса. Ужас, сменяй форума!
 
Графен? Хахахаха, ти си като тия лелките по фейса. Ужас, сменяй форума!
Лумпен, д-р Георги Тодоров го каза. Председател на аптеките в България, каквато там организация имат. Лекар и фармацевт. Каза, че у ВСИЧКИ ваксини има графен, в тия ковидните направо са се оляли. В пъти повече.
 
Подбрани коментари под тая статия на Бил Гейтс в сайта му

Дейвид Боа Гяси:
Добра работа Бил!
Вие сте Йосифът на нашето време: предвиждате пандемии и предлагате превантивни мерки.
Благодаря ви, че споделихте това знание.

Брадли Скот Търви:
С настоящото предизвиквам тази путка (@BillGates) към единоборство.
Залозите приключват разговора с Covid (mRNA)
@elonmusk

Жасмин Хана Сулевич:
Как да предотвратите следващата пандемия... лесно.....като убиете вас и всички хора, които ви помагат... Просто се надявам хората да не са толкова тъпи, че да купят нещо от вас... дори и книга

Алюбель Навзион:
Аз съм Антихристът и те осъждам на смърт.
 
:D:D:D
Защо вярваме на лъжите?
В третия епизод на нашия подкаст говорим с Ювал Ноа Харари за връзката на човечеството с истината.
От Бил Гейтс| 30 ноември 2020 г

Повечето съвременни общества отдават висока стойност на истината и честността, но хората изглежда не могат да устоят на лъжите, от малки бели лъжи до огромни теории на конспирацията. В третия ни епизод на подкаст , Рашида и аз се опитваме да отговорим на въпрос, който изглежда, че придоби допълнителна актуалност тази година: защо хората вярват на лъжи?

Ако сте следили новините тази година, вероятно няма да ви изненада, че станах много любопитен защо хората разпространяват лъжи или вярват в неща, които са неверни. Но извън личната си връзка, аз съм супер очарован от ролята, която лъжите играят при оформянето на човешките общества. Израелският историк Ювал Ноа Харари е един от най-добрите хора в света, с които да говорим за това, затова го поканихме да се присъедини към нас.

Аз съм голям фен на Ювал и Рашида и аз се захласнахме за взаимната си любов към книгите му още при първата ни среща. Ако не сте запознати с работата му, Ювал е написал популярни книги за миналото , настоящето и бъдещето на човечеството . (Новата му адаптация за графичен роман на Sapiens изглежда много готина.) Той обясни на Рашида и мен как способността на Homo sapiens да създава митове и измислици е нещото, което ни е позволило да създаваме общности.

Вземете Дания например. Нито едно животно на Земята не знае, че Дания съществува освен хората. Дания — като всички други страни, включително Съединените щати — е сложен мит, в който колективно сме решили да вярваме. Но този мит дава възможност на датчаните да организират общество, което осигурява ползи на своите хора.

Целият епизод не е за митология, разбира се. Рашида и аз също говорим за конспиративните теории за к0вид, ролята, която социалните медии играят в разпространението на дезинформация, и единствената лъжа, в която избирам да повярвам, въпреки че знам, че не винаги е вярно. Много се забавлявахме, опитвайки се да разберем истината за истината.

Ако сте приключили със слушането и се интересувате да чуете повече от Ювал, имате късмет. Вечерта, след като приключихме със записа на този епизод, Ювал ни изпрати последваща бележка за връзката между лъжите и теориите на конспирацията, която можете да прочетете тук . Надявам се, че ще го намерите толкова провокиращо размисъл, колкото направих аз.
:D:D:D
---
Истината, според Ювал Ноа Харари

Ювал Ноа Харари
Професор, катедра по история, Еврейския университет в Йерусалим
 
А, имала тя идеи.:) Тя е прост курволяк
Така говорят истинските мъже. Влюбен съм в теб, но ти ме избягваш.
 
Антиваксовете накъде обърнаха нещата, след като излезе партенка, че ваксините са вредни и ще избият населението? Сега се връщаме към Бил Гейтс ли?
 
Пък другата опорка, дето се плашеха взаимно каква беше - "новото нормално" - никога нямало да се махнат маските и ограниченията, правителството в сянка печелело от това. Още ми е странно как мрънкат за едни маски, то не бяха изследвания от 1912 година, пък фейсбуук хора припадали от маските, пък свободата им се ограничава, пък било като да носят долни гащи на главите си... Докторите не от старта на ковид носят маски постоянно, и доста по-сигурни от тези, дето нахлузваме за малко, не са умрели от липса на кислород.

В Южна Корея също си ходят с маски от много години - зимата заради грип, култура - дано и в Европа да стане така, че ми е писнало някъде като се редя на опашка, да ми кашлят на 30см от мене.

На @tedkata_m му се беше случвала случка в аптеката - на мен също слетобяд - чакам си отвън на опашка, наредили се 5 пенсионера, един до друг наблъскани - бабичката пред мен се храчи като тоберколозна и кашля - зад мен също. Без маски всичките. Не съм се карал с дъртофелниците, ама за , да ги отдалеча - палнах си цигара, и я раздимих, че да се усетят, да не стоят на 10см от тялото ми, ще кажеш, че улица няма, така се бяха наблъскали и чакат с книжките. Разбира се дъртите не разбраха намека и погледа, трябваше да и кажа да се раздалечат, да има място, да не ги 'димя' с цигарата.

После на излизане от аптеката, стоеше едната стара чанта пред мен от опашката - на стол до вратата - и я питам - маски няма ли - като КАШЛЯМЕ??? Вика -- "е що , то нали ги махнаха" ... - бахти дъртите дебили. Никакъв шанс да се замисли в кратуната, че хвърля бацили и се храчи като туберколозна на 30см от хора.
 
Последно редактирано:
Евала на достолепните възрастни госпожи, повече да кашлят! Ако може ковид с ебола и чума да изкихат, че ми писна да ги чета тия. Какво лошо има да те депопулират малко, дори Денис Медоус от Римския клуб одобрява. Нека малко и ти да депопнеш, какво толкова? Писа, писа, четохме - достатъчно.

(Вий пък с Тедката как от цял чувал депопулинки, баш плацебото улучихте. Неудачници такива...):D
 
А теориите на конспирацията за БилГейц са категорично отхвърлени...вкл. и от медиите и фактчекорзите, спонсорирани от него.

"Докато медийните империи на други милиардери са сравнително добре известни, степента, в която парите на Гейтс гарантират съвременния медиен пейзаж, не е така. След сортиране на над 30 000 индивидуални безвъзмездни средства, MintPress може да разкрие, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс (BMGF) е направила дарения на стойност над 300 милиона долара за финансиране на медийни проекти.

Получателите на тези пари включват много от най-важните американски новинарски издания, включително CNN , NBC, NPR , PBS и The Atlantic . Гейтс също така спонсорира безброй влиятелни чуждестранни организации, включително BBC , The Guardian , The Financial Times и The Daily Telegraph в Обединеното кралство; известни европейски вестници като Le Monde (Франция), Der Spiegel (Германия) и El País (Испания); както и големи глобални телевизионни оператори като Al-Jazeera..."
 
Злопаметна е и много грамотна, внимавайте, като и противоречите следващия път...
 
и много грамотна,
Твърде пресилено, но за първото си прав. Хубавото е, че не съм отмъстителна. Просто помня и в удобен момент припомням на проявилия се. ;)

Напомнянето не е с цел наказание, а за да не се забравя, че никой не е съвършен. :)
 
Твърде пресилено, но за първото си прав. Хубавото е, че не съм отмъстителна. Просто помня и в удобен момент припомням на проявилия се. ;)

Напомнянето не е с цел наказание, а за да не се забравя, че никой не е съвършен. :)
Недей се прави на много хрисима, кърти си ги яко наред и не се оправдавай!
(Зла си, много си зла. Но с добро сърце и остър ум.)
:D
 
Така говорят истинските мъже. Влюбен съм в теб, но ти ме избягваш.
Хубав ли си? Тесен? Да не е играло яко сливенска дажабара-джубара отзаде? Ползвай биотехнологии за стесняване в такъв случай и после ми звънни, стеснен. Ше напрайм нещо...
 
Хубав ли си? Тесен? Да не е играло яко сливенска дажабара-джубара отзаде? Ползвай биотехнологии за стесняване в такъв случай и после ми звънни, стеснен. Ше напрайм нещо...
Покрай теб забравих и войната даже.
 
Зла си, много си зла
Не съм, бре! ''Зла'' значи с лошо сърце. По-скоро съм сприхава и проклета, но злоба не тая. Един - двама са хората, към които съм останала с лоши чувства.

п.с. При задълбочен анализ ги докарах до точно трима. :)
 
Антиваксовете накъде обърнаха нещата, след като излезе партенка, че ваксините са вредни и ще избият населението? Сега се връщаме към Бил Гейтс ли?
Зомби, извадих ти таблицата от VAERS, 18 хиляди и нещо смъртни случаи, измрели от "ваксина". Осакатените са в същата страница, и са в пъти повече. Това само за САЩ, нашите ЕМА също имат такава база, репортнатите странични ефекти са над милион. Жалко, че не пишат колко точно са умрели, обаче пък пишат, че около 40 % от репортнатите стр. ефекти са сериозни и осакатяващи. Линкът е преди няколко поста.
Ква партенка, туй са най-официалните данни. Принудителните "ваксинации" са геноцид от типа на Холокоста. Ако бяха принудили цял ЕС да се бодат като пуйки - умрелите щяха да наближат броя на избитите евреи през ВСВ.
Сега в момента жертвите са повече от тия от Хирошима и Нагасаки.
 
Я ги цитирай тези неща, просто ги дай тука какво си прочел, едно към едно, не да правиш съчинение в свободен стил.
 
А, аз веднъж погрешка написах ДоМбас, след което сама коригирах. :)

А, пиян на лопата, по никое време. Не се брои :D
Знаеш, че не съм 'нази модератор', да ходя по хората и да ги поправям - а за ДоМбас няма как да не го ползвах, когато реално нас ни питаш : 'къде бяхте 2014', като че ли имаме някаква вина, че рашистанците са откачили и решават да завземат страни.



Това с доМбас не е от теб,а от едно меме с неща за русофилите.

1. Не гледа новини, защото всички лъжат. Всеки ден го пише в коментар под 10-20 медии...
2. Обявява се за пълен неутралитет. Ходи да обижда всеки, който не подкрепя Путин.
3. Пита те къде си бил 2014 г., когато са убивали в Донбас. Пише ДоМбас, чул го онзи ден.
4. Казва на конфликта братоубийствена война. Изключва Русия да ни нападне, защото ни била братска държава.
5. Кара ти се, че не те е грижа за страдащите от войните в Близкия изток и Африка. Обвинява ЕС, че приема бежанци оттам, нарича ги терористи.
6. Нарича те национален предател. Иска чужди ракети да падат върху българския парламент, "че да се освободим най-накрая".
7. Пише, че България е американска колония. "Да си мълчим, че Русия ще ни спре газа и петрола".
8. Осъдиш клането в Буча. Пита те за индианците в Америка.
9. Пита къде е другата гледна точка. Заканва се да те прати в концлагер в Белене, щото не е съгласен.
10. Говори от името на народа. Постоянно повтаря "прост народ, слаба държава".
11. Обижда те, че не си познаваш историята. Каже, че "Русия винаги ни е помагала".
12. Сподели видео от преди 7-8 години. "Бързо го вижте преди да са го изтрили"
13. Призовава да напуснем ЕС. Отбелязал, че живее в Германия.
14. "Мозъкът ти е промит". Обясни ти, че Зеленски е наркоман-илюминатите.
 
Последно редактирано:

Горе