Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Казах ти, цифричките си ги бъркайте както ви хареса. Искам да спазваме законите, не някаква неизбирана лелка да ме задължава на корпоративни отрови, договаряни в темна доба, засекретени договори, и разделен на 2 научен свят колко са безопасни.
ЕМА нашите европейците, там може да се види колко % от репортнатите случаи са с постоянни, сериозни последици. Около 40% от милион и нещо репорта. Линкът ти го дадох също, само че мозъчетата вече са ви ги повредили да го видите.


Това не беше ли ти преди 30 минути?


Зомби, извадих ти таблицата от VAERS, 18 хиляди и нещо смъртни случаи, измрели от "ваксина". Осакатените са в същата страница, и са в пъти повече. Това само за САЩ, нашите ЕМА също имат такава база, репортнатите странични ефекти са над милион. Жалко, че не пишат колко точно са умрели, обаче пък пишат, че около 40 % от репортнатите стр. ефекти са сериозни и осакатяващи. Линкът е преди няколко поста.
Ква партенка, туй са най-официалните данни. Принудителните "ваксинации" са геноцид от типа на Холокоста. Ако бяха принудили цял ЕС да се бодат като пуйки - умрелите щяха да наближат броя на избитите евреи през ВСВ.
Сега в момента жертвите са повече от тия от Хирошима и Нагасаки.

Не съм повтарял такова. Около 6-7% по данните им, като събереш страничните ефекти общо. Увреждания, не смърт, смъртни са 2,48%, повече от смъртността от Ковид.
Линкът ще ти извади очите, може сам да видиш.



Аз не съм се хвалил със статистика, при това напълно грешна - ти започна да говориш за числа, без да можеш да сметнеш смъртност правилно, а даваш процента от таблицата от колоните.

@Blinky - аре поне го предупредете това Zомби - боклук и отпадък на всяко мнение - нормално ли е според тебе - само защото не може да сметне 0.006, колко е различно от 2.48. За мен думата боклук е голяма обида, не го трий, че искам да се знае, как не може да смята, но поне го предупреди да не обижда така по този начин - последните 5 мнения - започват с обиди от първата дума.
 
Аз не съм се хвалил със статистика, при това напълно грешна - ти започна да говориш за числа, без да можеш да сметнеш смъртност правилно, а даваш процента от таблицата от колоните.
Не искам да смятам, червей инокулиран! Това не го ли разбра?
Искам да не ни се бъркате в здравния статус, дори самата проверка за "зелен сертификат" се наказва с 5 години затвор, по сегашния действащ GDPR. Дядката на входа едва ли е админ на медицински лични данни!

Сега разбра ли? Ръгайте се на 4 месеца, стойте далеч от нас!
Между другото 2,48 % от репортнатите 700 000 случая са си таман както са го написали 18 000 пукнали. Почти 3% от репортнатите в табицата умират, почти 7 % остават осакатени.
 
Ами защо от миналата страница го вадиш като аргумент тоя твой линк, та ме кара в две мнения, да съм влизал и гледал статистиката? Подбирайте си аргументите де, и да обиждаш на всяко изречение, няма да промени факта, че се изложи като кифладжия, който не е учил да смята на сметало.
 
Та от смъртност 2.48, до 0.006 - и изобщо не се и замисли, че от две седмици бълваш и обиждаш на боклук и какви ли още не селянии, да сме гледали статистиката, дето си посочил, била официална, била истинска, била супер. Вмомента в , който статистиката ти се оказа грешна - "няма значение числата, вие си ги променяте" - Точно преди 2 седмици мрънкаше за същата статистика, да съм гледал колко много умират - е има ли смисъл да спорим, след като твоята статистика показва, че си в грешка, а ти дори не искаш да признаеш, че от ваксините смъртността е 0.006 - следователно цялата ти теза, колко са опасни отива в пропастта - и то забележи - с твоя аргумент - твоята статистика


Не искам да смятам, червей инокулиран! Това не го ли разбра?

Не знам - две седмици смяташе тука проценти, статистиката, та статистиката. Сега не искаш да смяташ. Не искаш не за друго, а защото показва, че смъртността е много малка, и губиш спора на секундата - и това ми показва, че не си тук за да търсиш истината и фактите, а за да пропагандираш.
 
Нещо интересно... от тоя сайт..

Противогрипни vs Covid ваксини..

Първи данни от 2020-12

Found 27,968 cases where Vaccine targets COVID-19 (COVID19) and Patient Died​


Първи данни 1990-09

Found 2,186 cases where Vaccine is FLU(H1N1) or FLU3 or FLU4 or FLUA3 or FLUA4 or FLUC3 or FLUC4 or FLUN(H1N1) or FLUN3 or FLUN4 or FLUR3 or FLUR4 or FLUX or FLUX(H1N1) or H5N1 and Patient Died​


За 30 години и предполагам много повече поставени ваксини - 2,186 рипортнати случаи

За 2 години - 27,968 рипортнари случаи
 
За 30 години и предполагам много повече поставени ваксини - 2,186 рипортнати случаи

Как са репортвали 1990-та година :) . По-добре да се гледа статистиката сега откакто го има тоя портал, че така се изкривяват нещата. А и не съм доктор, но грипните ваксини са доста по-редки мисля, и рискови хора едва ли ще се ваксинират от грип. Ковида е доста по-коварен от грип все пак, и с милион и 300 000 умрели за 2 години ( не помня точни цифри ), нормално да се ваксинират и рискови групи от хора - ама смисъл все тая това - не съм доктор, но има вероятност да сравняваме лимони с дини, като не вдяваме в материята как работят спрямо една друга, и дали изобщо може да се сравняват.

Та от едната страна беше ковида , със смъртност 2.10 - май, не помня точно, от другата страна ваксината - със смъртност 0.006 - кое е по-опасното, и ваксините при тази статистика, вече 1 милиард ваксини+ , от различни компании, не само една - доказва ли, че ваксината спасява живот, а не убива. Онзи дето обижда на боклук няма да го питам - за него 0.006 е близо до 1... :hankey:



пс: впрочем боледувам всяка година кажи речи пролет и есен. Тая година май ми се размина, въпреки че като почина дядо ми, изкарахме всички, с ваксината доста бързо се оправих - един ден ми беше кофти, след това нищо особено. Докато преди 2 години в София бях коронясал - 4-5 дни боледувах - много кофти.
 
Знаеш ли, уличните помияри са по умни и разбрани от вас. Давам ти официалните данни, както искате тъй ги смятайте!
Махайте си графеновите задници от очите ни, спазвайте законите, като искате мрете като искате като наркомани си удряйте доза на 3 месеца.
Кое не ти е ясно?
Чиба, къш, кучетата поне разбират това, не ме убеждават колко безопасни са фашистките експерименти!

И като даде тея официални данни, кво се оказа? 0.006 е близо до 1 а? Мамин умничък, умничък, сигурно и в училище са ти слагали на главата по празненствата буквата Р-малък.
 
Прекаляваш вече, престани да се излагаш, по-добре излез от форума , почини си , разходи някакво куче, отиди в парк - тоя спор не ти се отразява добре, щом започна да ме псуваш и на майка.
Псуването ви е малко, никой не ви спира да се дупчите с квото искате. С коне газихте мирни хора, снайперска стрелба и убийства в Европа. Затвор в Австрия, концлагер у континента - държава.
Само щото не вярваме на корпоративните боклуци.
Бесило ви е малко, ползвайте си ваща свобода, нашата не пипайте!

Стотина хиляди са умрелите, жертвите в световен мащаб, щото повярваха, че си слагат ваксина.
Над Хирошима няма чак толкова жертви!
 
Псуването ви е малко, никой не ви спира да се дупчите с квото искате. С коне газихте мирни хора, снайперска стрелба и убийства в Европа. Затвор в Австрия, концлагер у континента - държава.
Само щото не вярваме на корпоративните боклуци.
Бесило ви е малко, ползвайте си ваща свобода, нашата не пипайте!

Давай, явно си в някаква криза нервна - щом мислиш, че форума служи за душевен кенеф на разни слабочуствителни емота, които не могат да си сдържат емоциите - действай - още може да видим мисля.

Не знам какви коне са газили мирни хора, снайперистки стрелби в Европа - затвори, концлагери - иди се разходи в парк или някъде обикаляй - не ти се отразява добре форума вмомента.
 
Давай, явно си в някаква криза нервна - щом мислиш, че форума служи за душевен кенеф на разни слабочуствителни емота, които не могат да си сдържат емоциите - действай - още може да видим мисля.
Не ща да ти пожелавам да изкарат някой от семейството ти, с краката напред, в следствие черната статистика на препаратите.
Не разполагат с моето време за проучвания, взели са неинформиран избор, станали са жертва.
Защо се бъркате на нас, информираните? Псуване е най-малкото, един ден ще висите на въже! Не ти точно жертвата, тия дето ви направиха курбан.
Саддам Хосеин тъй се имаше за недосегаем, после весело рита отвисоко, като му ритнаха буренцето.
 
Защо се бъркате на нас, информираните? Псуване е най-малкото, един ден ще висите на въже! Не ти точно жертвата, тия дето ви направиха курбан.


1 е близо до 0.006


Информиран сЪм. thebulgariantimes ме информира.

Не разполагат с моето време за проучвания,

Ти да не си доктор, че проучваш? Като ходиш на операция, да не си правиш проучване, как да се извърши операцията, и да даваш акъл на докторите, как да работят?

Иначе да , информиран си - видяхме статистиките, дето ни постваш от 2 седмици, за 2-та процента.
 
912ad6e1ae39fadfdc1eadabe8ddef60.png


Сложи си това за Аватар, да ти е за урок, да не се иНформираш така пак, че ако не ти бях казал, че сметките са ти грешни, едва ли щеше и да разбереш, добре че сметнах вместо тебе - миналия път те подцених, като само споменах, че статистиката ти е грешна, и не смяташ процента правилно - трябваше да взема под предвид факта, че сметалото не ти е било любима играчка - все пак 1 е близо до 1000
 
Как са репортвали 1990-та година :) . По-добре да се гледа статистиката сега откакто го има тоя портал, че така се изкривяват нещата. А и не съм доктор, но грипните ваксини са доста по-редки мисля, и рискови хора едва ли ще се ваксинират от грип. Ковида е доста по-коварен от грип все пак, и с милион и 300 000 умрели за 2 години ( не помня точни цифри ), нормално да се ваксинират и рискови групи от хора - ама смисъл все тая това - не съм доктор, но има вероятност да сравняваме лимони с дини, като не вдяваме в материята как работят спрямо една друга, и дали изобщо може да се сравняват.

Та от едната страна беше ковида , със смъртност 2.10 - май, не помня точно, от другата страна ваксината - със смъртност 0.006 - кое е по-опасното, и ваксините при тази статистика, вече 1 милиард ваксини+ , от различни компании, не само една - доказва ли, че ваксината спасява живот, а не убива. Онзи дето обижда на боклук няма да го питам - за него 0.006 е близо до 1... :hankey:



пс: впрочем боледувам всяка година кажи речи пролет и есен. Тая година май ми се размина, въпреки че като почина дядо ми, изкарахме всички, с ваксината доста бързо се оправих - един ден ми беше кофти, след това нищо особено. Докато преди 2 години в София бях коронясал - 4-5 дни боледувах - много кофти.


Предполагам се е случило чудото дигитализация.. репорта от 1990 е въведен 2003..

Според нета последните години у САЩ се противогрипно се ваксинират около 50% от населението...

Т.е. грубо.. последните 2 години около 150М на година с FLU ваксина.. или иначе казано ~300M

Found 169 cases where Vaccine is FLU(H1N1) or FLU3 or FLU4 or FLUA3 or FLUA4 or FLUC3 or FLUC4 or FLUN(H1N1) or FLUN3 or FLUN4 or FLUR3 or FLUR4 or FLUX or FLUX(H1N1) or H5N1 and Patient Died and Vaccination Date on/after '2020-01-01'

169 рипортнати случая от 2020 насам..



С ковид препарат са около 258M с поне една доза...

27,968 рипортнари случаи от 2020 насам..
 
Сори бате, не искам да ти отговарям, искам да видя мозъчния аневризъм на ЕР-Малък, докъде ще стигне, ако ме пингнеш после, като колабира, може да видим как е със грипа.
 
Сори бате, не искам да ти отговарям, искам да видя мозъчния аневризъм на ЕР-Малък, докъде ще стигне, ако ме пингнеш после, като колабира, може да видим как е със грипа.
Ок.

Ето за данните 90те..
VAERS data are limited to vaccine adverse event reports received between 1990 and the most recent date for which data are available.
 
Ти да не си доктор, че проучваш? Като ходиш на операция, да не си правиш проучване, как да се извърши операцията, и да даваш акъл на докторите, как да работят?
Абе нищожество!
В Конституцията пише:
"Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие."

Някои работодатели си ПРИНУДИХА служителите, да се подложат на медикамент в експериментален стадий. Това е за пандела.

"Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и правата и свободите на други граждани."

Зеленият сертификат го нарушава.

Няма значение аз дали мога да смятам, все още законът ме пази от фашистките ви далаверки.
Кое не е ясно? За въжето сте!
 
Вземете покрай другите работи, па пробвайте ги вече (лично) тия мак адреси и магнитчета, не се правете на интересни.:) Те вече ще включат IoB-а тая година, следващата, а на вас ще ви дойде като бомба и ще гледате като телета в железница. Пък сте грамотни дигитално и технологично хора, бива ли така!:)
 

Горе