Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
  • Haha
Реакции: OSH
Във фейсбук коментар:
Ами след гей парада се очакваше и в БГ...
Традицията повелява да започнат да локдаунват педерастите. И задължителна ваксинация с експерименталки. o_O
 
Традицията повелява да започнат да локдаунват педерастите. И задължителна ваксинация с експерименталки. o_O
Вие сте добре. Ваксинирани сте за шарка. Някой и са карали.
Тези обикновните ваксини не са експериментална ама в моя случай не е много добре. Според медицината дори са по-опасни от РНК понеже имат адюванти.
Инфлация, война, политическа криза, локдаун, рецесия, безработица
 
Вие сте добре. Ваксинирани сте за шарка
Теб какво те притеснява? Да не плуваш на отсрещния бряг? Нема лошо... :rolleyes:
 
Рецесия е нужна, за да се спре инфлацията, затова и вдигат лихвите, мислете малко като пишете.
 
Последно редактирано:
Рецесия е нужна, за да се спре инфлацията, затова и вдигат лихвите, мислете малко като пишете.
Е тя икономиката е на цикли, все трябваше да се срине ама тва няма да е красиво ич. Щот тука май няма да е просто да си отдъхне, че да почне пак нагоре. Тука според мен е срив на всичко. Що трябва такъв срив .. повечето ще се сетят
Другия вариант е не толкова голяма криза, но дълга.
Има две думи дето всички си мислеха, че означават ... а според мен те са за икономиката и начин на мислене
 
Последно редактирано:
Теб какво те притеснява? Да не плуваш на отсрещния бряг? Нема лошо... :rolleyes:
Ако ще и детствен да останеш все тая. Това не е шарката, която е попринцип. Тва + версията и нещата са различа
Оригинала стоеше 42г. (или колкото и да са) на едно място.
 
Последно редактирано:
Рецесия е нужна, за да се спре инфлацията, затова и вдигат лихвите, мислете малко като пишете.
"Събаряй, утре ще строим"
 
Добра новина от Русия!

Руснаци са инокулирани с ваксина срещу коронавирус с изтекъл срок на годност
14 юни 2022 г
Така че може да оживеят...
 
Другия вариант е не толкова голяма криза, но дълга.
А защо не голяма и дълга и набъбваща, пълнеща се с (робска) кръв, нека не скромничим. Все пак си има срокове на петилетки: 2025, 2030 (а почна якото от 2020..)
 
  • Like
Реакции: OSH
А защо не голяма и дълга и набъбваща, пълнеща се с (робска) кръв, нека не скромничим. Все пак си има срокове на петилетки: 2025, 2030 (а почна якото от 2020..)
Или ще се влачи до определената година или ще бъде кратка и голяма и после след 2025г ще започне ръст и на точната година ще е това, което ще е
Не знам тая дата за какво е тогава ще е готово или от тогава почва.
Дано не си прав..
 
Днеска гласуват дали е заплаха вируса ?
Според мен ще гласуват с НЕ !
 
Или ще се влачи до определената година или ще бъде кратка и голяма и после след 2025г ще започне ръст и на точната година ще е това, което ще е
Не знам тая дата за какво е тогава ще е готово или от тогава почва.
Дано не си прав..
Ами както са го планирали най-големите и отговорни за добрите, устойчиво развиващи се съдбини человечески, власти и специалната класа учени хора. Както го бях постнал в другата тема:

Етапи на развитие на невромрежата: как ще промени живота

Първи етап (2015 – 2025 г.)​


Предварителният етап на невромрежата е биометрия. Сега сме на това: изучаваме биометрични данни, четем ги, съхраняваме или обработваме, носим тракери, сканираме и разпознаваме движения, жестове, лица. Това е подготовката на "железния" компонент на невромрежата.

Според пътната карта на Neuronet от проекта NTI (Национална технологична инициатива), етапът на биометричната мрежа ще приключи около 2020-2022 г. След него ще започне създаването на информационни системи, които обработват не само биометрични данни, но и невроинформация (мисли, емоции, усещания).

Въпреки че няма готови проекти за обмен на невроинформация, ние все още се учим как да предаваме сигнали от мозък към мозък и към компютър.


Втори етап (2025 - 2035 г.)​


Първите успешни работещи системи в тази област се очакват през 2025-2035 г. Тогава невронните интерфейси ще проникнат в човешкото тяло и ще станат невидими. Системите за разширена реалност ще предават звуци, миризми, тактилни усещания, а не само картина.

Учените ще могат да дублират много телесни системи (имунна, нервна, кръвоносна) и да пресъздадат психични състояния (автоматични стимулатори на състоянието). Можете бързо да се отпуснете или, напротив, да влезете в състояние на повишена концентрация.

Хората ще започнат да обменят емоции и да придобиват знания по-бързо. Можете да общувате с чужденци, без да знаете езика - чиповете ще преведат превода директно в мозъка.

Ще има пазар за продажба на устройства, аксесоари и програми за невронета. Евтината на системите ще го пренесе в ежедневието. Това ще стане същият стандарт като закупуването на смартфон или регистрацията в социална мрежа.


Трети етап (2035 - 2045 г.)​


След 2035-2045 г. ще дойде времето за напълно функционална невромрежа. За да не изпитва стрес от работа, човек може изкуствено да изгради необходимото съзнание – да комбинира различни психични усещания в едно. Например, за да изострите паметта, да увеличите активността на нервната система и в същото време да почувствате безразличие и спокойствие.

От такова моделиране на мозъка хората ще преминат към моделиране на цели екипи, които ще бъдат обединени от едно и също мислене и психика. Те ще обединят усилията си и ще направят един голям "мозък" (социално съзнание). Ще се появят първите неврообщности и прецеденти между тях.

В невроколективите те ще си предават опит един на друг – физически, емоционален или дори боен опит може да се получи изкуствено.
---

"Пътна карта" има тука - у Запада, у назе, при единствените опоненти на Запада..
-
МИНИСТЕРСТВО ПРОМЫШЛЕННОСТИ И ЭНЕРГЕТИКИ
РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ

ПРИКАЗ
от 7 августа 2007 г. N 311

ОБ УТВЕРЖДЕНИИ СТРАТЕГИИ
РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ РОССИИ

НА ПЕРИОД ДО 2025 ГОДА

„Въвеждането на нанотехнологиите трябва допълнително да разшири дълбочината на нейното навлизане в ежедневния живот на населението. Трябва да се осигури постоянна комуникация на всеки индивид с глобални мрежи за управление на информация като Интернет.

Наноелектрониката ще се интегрира с биообектите и ще осигури непрекъснат мониторинг на поддържането на жизнените им функции, подобрявайки качеството на живот и по този начин ще намали социалните разходи на държавата.


Ще станат широко разпространени безжичните наноелектронни устройства, които осигуряват постоянен контакт на човек със заобикалящата го интелектуална среда и ще се разпространят средствата за директен безжичен контакт на човешкия мозък с околните обекти, превозни средства и други хора. Тиражите на такива продукти ще надхвърлят милиарди бройки годишно поради тяхното повсеместно разпространение.

Националната индустрия трябва да бъде подготвена за това предизвикателство, тъй като способността да произвежда всички компоненти на мрежовите системи ще означава установяване на реален контрол над всички техни потребители , което е неприемливо за много страни от гледна точка на запазването на техния суверенитет. На подобна гледна точка се придържат и експертите от страните от ЕС във връзка с глобалната експанзия на производителите на електроника от страните от Югоизточна Азия и намерението на САЩ да си осигурят постоянно технологично лидерство в тази област. Следователно, в периода 2016-2025 gg. Трябва да очакваме поредното засилване на ролята на електрониката в живота на обществото и да бъдем икономически готови за нов кръг от глобалната конкуренция на страните, базирани на наноелектронни технологии.“

(За Китай няма смисъл да се споменава, напред са много.) Хората график гонят, не е проста работа да ни оправят положението на нас, тиквениците дето не разбираме кво е добре. Нали затова е демокрацията, да делегираме на умните и можещите правата си:


"Обществото се състои от три класи. Класа на богатите - това е "истинската власт". "Специална класа" - това се хора, които са доказали своята лоялност към богатите. Наричат ги политици. Те са представители на официалната власт. Те са добре подготвени. Те най-добре "разбират" интересите на обществото. Към тях е прикрепен обслужващ персонал медии, политолози, социолози, учени. По-голямата част от обществото образува "обърканото стадо". Тук трябва да влизат останалите. Те работят и не се бъркат в управлението. Е, разрешава им се да избират хора от "специалната класа", които да управляват.

Такава е теорията на американската демокрация. Такава е и практиката в метрополията. Пълна идилия!

"Липман - доайен на американските журналисти, главен критик по въпросите на външната и на вътрешната политика на САЩ - твърди, че наречената от него "революция в изкуството на демокрацията" може да бъде използвана за "фабрикуване на съгласие", т. е. чрез новите техники на пропагандата да се накара обществото да приеме неща, с които не е съгласно. Според него това е една добра идея, при това необходима. Необходима, защото, както казва той, "общите интереси напълно убягват от общественото внимание" и могат да бъдат разбрани и управлявани единствено от "специална класа" на отговорни хора, които са достатъчно умни, за да схванат нещата.

Тази теория утвърждава, че само един малък елит, една "интелектуална общност" може да разбере общите ни интереси, за какво сме загрижени всички ние и че тези неща "убягват от вниманието на широката публика". Това е възглед, чиито корени са далеч назад във вековете. Това е типичен ленински възглед. В действителност, той има много близка прилика с ленинската концепция, според която един авангард от революционни интелектуалци взема държавната власт, като използва за целта народните революции и след това води "глупавите" маси напред към бъдещето, което те не могат да видят, защото са прекалено ограничени и некомпетентни. Теорията на либералната демокрация и марксизмът-ленинизмът се доближават в някои от своите основни идеологически положения. Аз мисля, че това е едно от обясненията защо с годините някои хора с такава лекота преминават от едната позиция на другата, без да усетят, че нещо се е променило (-не е писано специално за българските "комунисти" -). За тях въпросът е на преценка: у кого е силата. Може би се надяват, че ще има народна революция и тя ще им даде държавната власт в ръцете или пък, че няма да има революция и тогава те просто ще работят за хората, които притежават реалната власт - бизнесмените. Но ще вършат едно и също нещо: ще водят масите към един свят, който те (масите) са прекалено ограничени да видят сами.

Липман подкрепя това чрез една прекрасно измислена теория за постепенната демокрация. Той твърди, че в една правилно функционираща демокрация има класи от граждани. Съществува класата на граждани, които трябва да вземат активна роля в управлението на общите дела. Това е "специалната класа". Те са хората, които анализират, изпълняват, вземат решения и управляват в политическата, икономическата и идеологическата сфера. Тази класа съставлява малък процент от населението и въпросът, който я занимава е как да се погрижи за онези другите. А "онези другите", които са извън групата, т. е. огромната част от населението, Липман нарича "объркано стадо". Ние трябва да се защитаваме от яростта му и да се пазим да не ни стъпче. И така имаме две функции на демокрацията. На "специалната класа", на отговорните хора е предоставена изпълнителната функция, което ще рече, че тази класа извършва мисленето, планирането и разбирането на общите интереси. "Обърканото стадо" също има функции в демокрацията. И тя, според Липман, е да бъде зрител, а не действащ участник. Но освен тази функция, хората в стадото имат още една защото все пак говорим за демокрация. От време на време на тях им се позволява да отдадат своите предпочитания на един или друг член на "специалната класа". С други думи позволява им се да кажат: "Искаме ти да си наш водач" или (по-точно) "Искаме Ти да си наш водач". И това е така, защото живеем в демократична, а не в тоталитарна държава. Нарича се избори. Но след като са отдали предпочитанията си на един или друг член на "специалната класа", те трябва да се оттеглят и да станат зрители на действието, а не негови участници. Така е при "правилно функциониращата" демокрация.

И това има своята логика. Зад тази позиция стои даже и впечатляващ морален принцип. Неоспоримият морален принцип е в това, че огромната част от обществото е прекалено глупава, за да разбира нещата. Ако тя се опита да участва в управлението на собствените си дела, просто ще обърка всичко. Ето защо би било неморално и погрешно да й се разреши да стори това. Трябва да опитомим "обърканото стадо", трябва да не му позволим да се разгневи, да стъпче и разруши нещата. Това е досущ същата логика, според която е неправилно да се позволи на тригодишно дете да пресече улицата. Вие не давате на тригодишното дете такава свобода, защото то не знае как да овладее тази свобода. Затова не бива и да позволявате на "обърканото стадо" да участва в действието. То просто ще обърка нещата."


Годините може да са ориентировачни. (Все пак аз знам кво съм видял при около 500 опита с едното и 2хил с другото. Най-малко тестовете са започнали, "експериментална фаза 1" един вид. Ако се сеща някой за кое друго викаха, че било в експериментална фаза...) :)
 
  • Like
Реакции: OSH

Втори етап (2025 - 2035 г.)​


Хората ще започнат да обменят емоции и да придобиват знания по-бързо. Можете да общувате с чужденци, без да знаете езика - чиповете ще преведат превода директно в мозъка

Като гледам как превежда Гугъл и …
Е, все ще се разберат де
Според мен може да стане ама след доста години. По 20+ отгоре
 
Като гледам как превежда Гугъл и …
Е, все ще се разберат де
Според мен може да стане ама след доста години. По 20+ отгоре
Aaaa, ама ти си редактира набръже поста - отменям лайка!:D Кви 20+ години, моля ти са... Па както си решиш га мисли (те програмите си вървят тъй или инак).
 
  • Like
Реакции: OSH

Горе