Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Защото няма да им носи дивидент!
За това и не вярвам в конспирацията за 500-те милиона население, колкото повече хора, толкова повече власт и облаги за властта!
 
300 000 косвени жертви не са много, при 5 милиарда някъде вакснати!
Ако изтеглиш късата клечка парализиран, хич няма да ти е до статистики. Тия дето щяха да ни пандизят ако откажем опасния експеримент са за бесило.
 
Аз не ги знам колко са и не съм ги броил, но за малко повече техническа коректност бих редактирал изречението ти така:
300 000 косвени жертви към момента не са много, при 5 милиарда някъде вакснати!
 
Ваксаните не са 5 милиарда. Тъпия бял добитък повярва на фарма мафията. После всички заболявания скочиха с 500%.
 
не са 300 000, мани го тоя пак се е напил.
Eй ти ги над 20 000, само от Файзър, само за Америка, само надлежно регистрираните. Колко според тебе са общо?
Дори тия са повече от предостатъчно, тия дето ми взеха изконни човешки права зарад руската им милиардна рулетка, да виснат на въжето. Ако е доброволно как да е, ама искаха да ни задължават, да се присъединяваме към тия десетки хиляди избити, зарад пустите им печалби.
Като добитък ни третираха, без досадната подробност дори да платят за притежанието си. Цяла Европа щеше да стане заложник, на мераците на Урсулския мъж. Нали е у фарма мафията...
 
Това са репортнали странични реакции, а не умрелите. тъпанар.
Tъпанар, пред очите ти са. Deats значи умрели, разбити са ти по възрастови групи. Останалите близо милион описани странични реакции, 40% ги водят трайни и сериозни.
 
 
Отказвам да амнистирам когото и да било, ако не е показал, че вече е излязъл от „тъмното“ и че вече не е мракобесник. От какъв зор трябва да амнистирам главния санитар Кунчев, на чиято сметка са погубените животи на много българи, някои от които и мои роднини? Или онова олигофренясало и осморнобустеризирано кречетало Ушев, превърнато в тотем на сатанински медии като „Дневник“?


Единственото, което мога да направя за тях, е да благословя поредната им доза. С пожелание тя да им помогне по-скоро да се отърват от ужасния български народ, тъй ненавиждан от тях. В патологичния случай на Ушев, не само по линия на ковид, затова Ушевци са ми по-противни и от Кунчевци.


Ако са живи, им пожелавам Нюрнберг 2.0. Ако пукнат, пожелавам им да вървят по дяволите, с които определено са избрали да играят в един отбор. Ако изобщо между демоните и тях има някаква съществена разлика.

Ненавиждам ги!​


Заедно с подобията им по света и у нас: Урсула, Фаучи, Ботокса, Фатмака, Янев „Зеления сертификат“, Кацаров, всяка друга мижитурка на Радев , самия Радев, Радан и всеки друг посран. До ушите посран и по-гнусен от прокажен!


И трябва да ли да си припомняме, че не става дума само за „индивиди“, ами още за търговски вериги, фирми и корпорации?


Християнската ми душа дава амнистия само на искрено покаяли се. Не на думи, а трябва да личи по плодовете на делата. И най-напред трябва да намерят сили да се извинят и изрично да поискат тази прошка.


Горко на тоя, който дава непоискана прошка, както горко ще се кае всеки, който помага, без да му е търсена помощ.


Иван Стаменов
 
От утре 17-ти отпадат всички мерки :
Кво ше правим сега без мерки, Барсе? На мен, още като прочетох богохулната ти новина, мерките взеха да ми липсват.. Кво сега, как да ги върнем? Ако трябва да се ваксна, или нещо друго, да ги върнем тия мерки..

И какво - грипа доди, ковидо изчезна? Сега кво става с пандемичния фонд на Г 20? Таман го направиха и вече е безмислен; не могат ли все пак някаква работа да му намерят, да не иде зян?

Чакай, таман съм тука, да цъкна нещо в мой стил, от дългите пре-постове.:) Отдавна не съм...
___________________________________________

"Индонезийският министър на здравеопазването Буди Садики обяви пред репортери в събота, че геополитическите спорове не са попречили на плана на Г-20 за създаване на пандемичен фонд, за да се гарантира, че хората навсякъде – и особено бедните – ще бъдат инжектирани своевременно.

„Всички решения на Г-20 се вземат изключително с консенсус. Вижте, много е трудно да се постигне консенсус в настоящата геополитическа ситуация. Но в тази геополитическа ситуация успяхме да постигнем консенсус за създаването на фонд и това е най-важното“, каза Садики , докато обсъждаше резултатите от срещата с министрите на финансите и здравеопазването на Г-20, проведена в Бали.

Създаден в партньорство със СЗО, ръководеният от Световната банка пандемичен фонд (официално известен като „Фонд за финансово посредничество за превенция, готовност и отговор на пандемии“) ще бъде използван за подкрепа на здравната програма на Г-20, която включва усилия за „подобряване на генетичното наблюдение , насърчаване на мобилизирането на здравни ресурси за медицински противодействия и разширяване на изследователски и производствени мрежи за ваксини, терапии и диагностика.“

Донорите на фонда включват Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация Рокфелер и Wellcome Trust, гордо заяви Г-20 в прессъобщение от 12 ноември.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F189ec70f-ec2c-4b79-9257-47f9e5bdd9c3_1802x646.png


Руският финансов министър Антон Силуанов подкрепи създаването на Пандемичния фонд и каза, че СЗО трябва да продължи да играе „централна роля“ в поддържането на „глобалната здравна система“.

Новият фонд е предназначен да „допълни съществуващата глобална здравна система и да подкрепи отговорите на възникващи заплахи за здравето“, се казва в изявление на руското финансово министерство, публикувано на неговия уебсайт.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fb04e28af-80fc-4f03-bc79-366c92376e03_969x629.png


Прес съобщението добави:

Ръководителят на руското министерство на финансите отбеляза необходимостта от предотвратяване на фрагментацията на глобалната здравна система и запазване на централната роля на Световната здравна организация (СЗО) в нея, а също така сподели опита за създаване на система за бързо реагиране на пандемии в Русия в рамките на действащия [на Русия] „Санитарен щит“, който включва създаването на система за бърза диагностика на инфекциозни заболявания, ускорено разработване на тестови системи и ваксини в случай на нови епидемиологични заплахи.
„Вярваме, че подобен санитарен щит може да бъде изграден на световно ниво“, каза министърът.
Обявената през април 2021 г. руска програма за санитарен щит има за цел бързо да разработи „ваксини“ (базирани на генетичната платформа на Sputnik V) и PCR тестове след появата на предполагаема заплаха за здравето. Съгласно програмата ще бъдат инсталирани биоконтролно-пропускателни пунктове по границата на Русия – процес, който започна през декември 2021 г.

Присъствайки на срещата на върха чрез видеовръзка, руският министър на здравеопазването Михаил Мурашко – член на Изпълнителния съвет на СЗО – каза, че СЗО трябва да действа като „координатор на международните усилия в областта на здравеопазването“.

„Важна задача е да се засили готовността на глобалната здравна архитектура, за да се реагира своевременно на опасни зоонозни инфекции с пандемичен потенциал. Такава здравна архитектура трябва да се основава на принципите на прозрачност, откритост и равно участие на всички заинтересовани страни“, каза той пред руските медии след среща с колегите си от Г-20.

Генералният директор на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус приветства в събота създаването на Пандемичния фонд:

Този нов механизъм за финансиране ще бъде ключов градивен елемент на една по-силна глобална архитектура за здравна сигурност.
Важно е, че фондът е проектиран с приобщаващо и ефективно управление и оперативни договорености с високи стандарти на прозрачност и отчетност.
Благодарим на нашите партньори от Световната банка, с които работихме толкова тясно при стартирането на фонда.
Тедрос добави:

Следващата пандемия няма да ни чака. Трябва да действаме спешно, за да запълним пропуските в глобалната готовност, които излагат на риск всички страни.
О, щастливи дни.

 
Значи чакаме следващата пандемия, няма да смеят да е тази зима, но след 2-3 години пак ще гледаме циркове
 

Горе