Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
ufml9psbm0u91.jpg


РЕТААААААРДИ
 
ufml9psbm0u91.jpg


РЕТААААААРДИ
Когато осъзнаеш, че са те лъгали и ти си повтарял лъжите им. Тотален ретард...
 
Идеално. Да го пускат и да видим колко от бустерираните Тедки ще оцелеят :D
 
Американското CDC е взело решение ковид ваксините mrna да бъдат включени в задължителния имунизационен календар за деца. Много родители в америка споделят, че обмислят домашно обучение за децата си, защото неваксинирани деца не се допускат в училищата. Няма край... Безумията нямат край.

 
Много родители в америка споделят, че обмислят домашно обучение за децата си
От доста време повтарям, че към домашно обучение вървим и то по много причини. Промиване на мозъци, наслагане на нови ценности и виждания и тнт да не ги изброявам. За щастие в България сме малко по консервативни по някои отношения но става масова практика, особено след обещани бонуси по определен метод на обучение ....
 
Ако Украйна не превземе Русия до края на годината чакаме нов ковид, че трябва да се поддържа интригата.

Ще оставя това тук. Оригинал на поста на Асенката. И запомнете ЛАБОРАТОРНО да не стане така, че утре щъркела да го е донесъл.


 
Става въпрос за тестове върху мишки, които са специална порода, селектирана за работа в лаборатории. Тази порода е с доста слаба имунна система, за да може да се изследват по-лесно ефектите от различните вируси. От 10 мишки са умрели 8 при тестовете с хибридния лабораторно създаде щам. При предишни тестове на оригиналния ковид щам върху същата порода мишки смъртността е била 100%. Тоест, в случая няма новина. И в други лаборатории се създават и тестват хибридни щамове с ковид. Това не е единичен случай.
 
Новината е, че Пфайзер са увеличили цената на ваксината за САЩ 4 пъти!
Със задължителната ваксинация, която подготвят ще си увеличат печалбите многократно!
 
Урсула е време да си ходи но има здрав гръб от хора, които я държат. Видеото в статията е интересно

 

Сашо Зарче сподели връзка в групата ФАЛШИВ С0\/lD -19.​

12 ч. ·
Хора, моля забележете колко коварни са тия същества и техните слуги! Миналият месец Джо Байдън официално обяви край на п(л)андемията.
Новина от онзи ден, с превод от мен:
Вчера Консултативният комитет по имунизационните практики (ACIP) на CDC се събра и гласува за добавяне на инжекции срещу COVID-19 към програмата на федералното правителство „Ваксини за деца“ – програма, която предоставя ваксини безплатно на отговарящите на условията деца.
Но това беше само загрявка за днешната среща на ACIP, където членовете на ACIP гласуваха единодушно, 15-0, за да препоръчат добавянето на инжекции срещу COVID-19 към рутинния график за детски ваксини на CDC в пълно пренебрежение към хилядите негативни коментари , изпратени от обществеността. ACIP препоръчва инжекцията да се дава на бебета на възраст 6 месеца и по-големи с първична серия от 2 или 3 дози (в зависимост от производителя на инжекцията) и подсилваща доза.
Това допълнение разчиства пътя тези инжекции да се изискват за прием в училище. Много щати, включително например Масачузетс и Вирджиния , вече имат език, който гласи, че децата трябва да бъдат имунизирани според рутинния график на CDC за детска ваксина за училище.
ICAN нареди на своя правен екип да оспори всеки един щат, който задължава учениците си да получат инжекция срещу COVID-19 и ще продължи да бъде на фронтовата линия, защитавайки вашите граждански права!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224238519770655
 
Последно редактирано:
@nandibandi , ма те тия двамата взети заедни са по-големи жени от жена бе. Не мога да си видя личните съобщения, представяш ли си? Линки утката и Кулчо утката така го направили. Кво друго да направят?! Кво може да се очаква от тях, освен някоя детска история?! Мишоците :D:D:D
Айде зася.
 
 
За всички умствено спънати наиво-хондрици, които не престанаха да ни наричат конспиратори, ето едно приятно и задължително сериалче за вас:


има го в замундата:

Вътре има всичко - гей секс, дете трансджендър, половината актьори в реалния живот са обратни, руска инвазия, ядрена експлозия, пандемия, концентрационни лагери, фалити на банки, изкуствени бургери, изкуствени органи, метавселена, жена-диктатор (с чиято рокля от филма наскоро се облече вече бившата английска премиерка Тръс). Не знам дали не изпускам нещо. Само извънземни няма.

И най-важното - този сериал е от 2019 година!!!!! Да, точно така. Преди короната, преди руската инвазия, преди нашествието на трансджендъри, преди изкуственото месо на Бил Гейтс, преди метавселената, преди Ковид лагерите...

Продължавайте да ни наричате конспиратори. Тъпанари прости.
 

Горе