Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Не лъжат, но информацията изобщо не е притеснителна. Вече я коментирах по-назад в темата. Цитат от твоя линк:

Затова съм писал многократно в темата, че хора, които нищо не разбират нито от наука, нито от медицина няма смисъл да четат такива работи.
А хора, които имат деца и са загрижени за бъдещето им, има ли смисъл да четат такива работи? Преди 30 г. книгите, които четях бяха в раздел "Научна фантастика", а днес сигурно половината вече са в раздел "Научна литература"...
 
Ако Science.org лъжат, вероятно е измислица новината...
Добре, нямам предвид новината в смисъл на статия. Новината очевидно е статия в стил "един туитнал това, друг туитнал онова, трети реагирал еди как си". Аз говоря за това дали реално в този университет са направили споменатия вирус. От университета явно така казват, ама то много хора много работи могат да казват. Но когато няма как да бъде потвърдено от никой, тогава е твърде лесно да бъде лъжа. Не казвам че е, няма как да знам, но айде докажи че го има тоя вирус... :)
 
Когато фактите говорят, хората, които СИ МИСЛЯТ, че разбират от наука трябва да млъкнат!

1669563400815.png
 
Щом и на китайците вече взе да им светва лампата работата не е добре :D :D :D
Те пък наистина се оляха. 3 години издевателстват над хората заради грип. И на най-дебилните наши кови-фенове ще им светне, че историята около тоя вирус е доста странна.
 
Ковид мерки => епидемия от ракови заболявания.

Ковид ваксини - документирани ефекти:
  • микротромбози
  • заразяване на кръвните банки с шипчести протеини
  • активиране на латентни ракови клетки

 
Последно редактирано:
Ковид мерки => епидемия от ракови заболявания.

Ковид ваксини - документирани ефекти:
  • микротромбози
  • заразяване на кръвните банки с шипчести протеини
  • активиране на латентни ракови клетки

20 000 души избили само в България, тия фашисти дето не ме пускаха в обществени заведения, щото съм здрав. И щото отказах да се подлагам на чудовищните им експерименти. Към края на видеото е.
 
duQxzds.jpg

Първата снимка е факсимиле на актуална новина от тази седмица, а втората е от септемрви 2020 г., когато върлуваше най-смъртоносният щам на коронавируса.
 
Социалният рейтинг си действа в китай, налагането в Русия, ЕС, САЩ ще се позабави. От тези трите в Русия е най-застъпен като цяло.

И да пусна една друга новина от днес:
 
САЩ ще се позабави
То е въпрос на време


 
Медицинската сестра антиваксърка, която е инжектирала 8600 възрастни германци с физиологичен разтвор вместо с ваксина срещу коронавирус е освободена от съда.
Доста животи е спасила. Трябва да и дадат медал



IMG_20221202_103926_023.jpg
 
Съсиреци, дълги по един фут (~30 см)

 
Юзбекистань тандаръ пандамий! ...Опа извиняам са: Узбекистан срещу пандемията!

Клип под заглавие: "Единството е сила!"


Решението е само едно! - Сейф сити!!!!!!

"Първи стъпки към "Безопасен град"


Официальный сайт ЦЕНТР «Безопасный город»

Прочетете сами по-подробно от снимките.
cRHb5Jtf3yeBHJE-jO3z-4TKQ7oWuSDh.jpg

DU4irw8UUwp5iX0pBOh7m3CEAv192PWX.jpg

EHuk_Yai6x6c7FOzLHu3Zi-GjYBtKvYy.jpg

XBRZQ7X5u0p3CXO68mZNgbLOY-LLRBxq.jpg


Какво е „Безопасен град“?
- Програмата „Безопасен град“ е набор от софтуерни и хардуерни инструменти и организационни мерки за осигуряване на видеонаблюдение и техническа сигурност на населението, както и за управление на жилищно-комунални услуги и други разпределени обекти в единно информационно пространство

Къде са монтирани камери за видеонаблюдение в района на Шайхантахур?
- Център за безопасен град извършва монтажни дейности по монтиране на камери за видеонаблюдение в социалната инфраструктура на района като детски градини, училища, колежи, лицеи, университети, клиники, болници, религиозни институции, паркове, театри, кина, музеи, пазари, търговски центрове, банки и хотели

Според информация в медиите в републиката са започнали да се изпълняват проектите „Безопасен туризъм“ и „Умен град“, част от „Безопасен град“ ли са тези проекти или е отделен проект?
- Проектите "Безопасен туризъм" и "Умен град" са базирани на проекта "Безопасен град". Първата стъпка е изграждането на „Безопасен град“, а след това, като една от посоките за реализация на проектите „Умен град“ и „Безопасен туризъм“.


Светът работи, а ние пак си клатиме мадурите и даваме напразни обещания!
Божо Цифровото ни излъга, сега и Боко пак ни лаже!!
Докато узбеките имат своят сейф Шайхантахур, ние имаме един не-сейф *ур!!!

Оставка.

 
Объркал съм го малко последния президен, на Казахстан бил (те па се на "стан"). Ма нищо де, той същото говори и прави.

За компенсация, представляю во ваши Очи - Казахстанйе story.
__
Ровейки из руски сайтове, попадам на новини от Казахстан за случай, който възмути някои казахи, с чатбот на who.

Казахстан вече има един „здравен“ чатбот от началото на миналата година.
19 февруари 2021 г.
Натоварен със задачата да се справи с изключително високите нива на колебание във ваксините в Казахстан, онлайн чатбот е привлечен да разбие митовете и да разсее съмненията относно инжекцията с COV-ID19, докато централноазиатската нация започва своята кампания за ваксиниране.

Само около 25 % от казахстанците казват, че биха избрали да се ваксинират срещу коронавируса в сравнение със 75% от британците и 56% от американците, според данни на Центъра за комуникационни програми Джон Хопкинс.

Тези констатации стимулират Международната федерация на дружествата на Червения кръст и Червения полумесец (IFRC) за стартиране на новия технологичен инструмент за противодействие на широко разпространената дезинформация чрез предоставяне на надежден източник на факти и цифри за COV-ID19.
...
Работейки от страницата на IFRC в Telegram, популярна социална медия и приложение за съобщения, ботът ще отговаря на въпроси за всичко свързано с COV-ID19, каза той.
...
Казахстан планира да ваксинира около 6 милиона души - почти една трета от населението си - срещу COVID-19 тази година. Кампания за масово ваксиниране започна този месец, като руската ваксина Sputnik V се предлага на медицински работници
."

Казахстан, който към 7 април 2022 г., според доклада на СЗО, " е на 20-то място по процент на самоубийства по държави и на 10-то място по самоубийства сред 10-19-годишни ."
" Експерти казват, че широкото медийно отразяване на самоубийствата може да предизвика допълнително суицидно поведение. Ролята на медиите и блогърите е голяма. За тази цел Казахският медиен алианс инициира панелна дискусия с подкрепата на Европейския съюз.
През 2021 г. има са били 3922 самоубийства в Казахстан.[...]Преди пет години СЗО стартира Глобалната инициатива за превенция на самоубийствата. Проведени са повече от 100 разследвания на самоубийства, пряко свързани с медийни съобщения за едно или повече самоубийства
.

(Или - 17,6 на 100 000 от населението. За сравнение процентите са много по-ниски сред съседите: Киргизстан (7,4), Таджикистан (4,3), Туркменистан (5,7) и Узбекистан (8) )

И така, на 25 ноември казах. Телеграфна агенция съобщи, че "уебсайтът на СЗО се оказа недостъпен в Казахстан ."
Сайтът на Световната здравна организация временно не е достъпен в Казахстан. Ние правим всичко възможно, за да разрешим този проблем възможно най-скоро“, съобщиха от пресслужбата на СЗО в социалните си мрежи.

Според СЗО сайтът е недостъпен от 7 ноември.

Павел Александров, социален активист [по-специално - екологичен активист] каза в социалните мрежи, че на 15 октомври 2022 г. с решение на Талгарския районен съд на Алматинска област, сайтът беше блокиран.

"Нямам думи как да коментирам това безумие. Не е само цензура. Това е умишлен опит да ни изолират от целия свят. Дори не искам да определяме ПДК за замърсяване на въздуха според световните стандарти. Поне не ми забранявайте да чета за тях. Но не, Талгарският районен съд знае по-добре от какво имат нужда гражданите. По-точно не е необходимо", пише Александров на страницата си в социалната мрежа
. "

По-късно същия ден съдът призна и аргументира своето забележително решение.
" Съдът потвърди блокирането на уебсайта на Световната здравна организация (СЗО) на територията на Казахстан, съобщава пресслужбата на Талгарския окръжен съд.

"Съгласно решението на Талгарския окръжен съд от 14 октомври 2022 г. гражданско дело беше разгледано по заявление на прокурора на Талгарския окръг (в интерес на държавата), който отправи искане да признае продуктите, публикувани в интернет ресурси на чуждестранни медии, за незаконни и да спре разпространението им на територията на републиката", се казва в съобщението.

Както се оказа, съдът установи, че ботът „Методи на самоубийство“ е публично достояние, на входа на който автоматично възниква кореспонденция с бота и по време на диалога, с който на посетителя се предлагат начини за самоубийство (болезнено или безболезнено), а при избора на един от тях ботът изпраща на посетителя различни начини за извършването им с подробно описание на действията.

Според заключението на съда уебсайтовете и други ресурси на СЗО предлагат на потребителите подробни методи, начини и препоръки за самоубийство.

"Предвид повсеместната достъпност на интернет за гражданите, включително потребители, сред които непълнолетни деца и младежи, тази информация представлява опасност за формиране на неблагоприятна социална ситуация", заключава пресслужбата.

Искането на прокуратурата беше уважено. Това решение е влязло в сила
."

Високото качество на смелото и възхитително искане на талгарския прокурор и решението на съда скоро беше засвидетелствано от скандализираните казахстански проверяващи факти.
" Алмати. 27 ноември. – Проверяващите факти нарекоха информацията на Талгарския окръжен съд относно блокирането на уебсайта на Световната здравна организация (СЗО) в Казахстан лъжа и манипулация, съобщава кореспондентът на агенцията.

"Редакция Factcheck.kz реши да провери дали бюлетинът на СЗО наистина съдържа информация за методите на самоубийство и информация, насърчаваща суицидното настроение. Присъда: манипулация и лъжи. Бюлетинът на СЗО за самоубийствата описва мащаба на проблема (той е четвъртата водеща причина за смърт в света във възрастовата група 15-29 години), значението и методите за превенция на самоубийствата, както и трудностите при превенцията на самоубийствата ”, съобщава Фактчек.кз.

Проверяващите факти отбелязват, че в текста наистина има раздел под заглавието „Начини за самоубийство“, в който са изброени най-честите начини, към които прибягват хората със суицидни мисли.

„Същият раздел обаче подчертава, че „познаването на най-разпространените методи за самоубийство е важно за разработването на доказано ефективни стратегии за превенция, по-специално включващи ограничаване на достъпа до средства за самоубийство.“ Така бюлетинът въвежда читателя в проблема за самоубийството , но по никакъв начин не „насърчава суицидни настроения“ и не призовава към отнемане на собствения живот“, подчертаха проверяващите факти
.“

Което, като се има предвид, че това, което казват проверяващите факти, обикновено е обратното,

Същите проверяващи фактите, които сред предимно „развенчаващите лъжи“ за вредата от ваксините и смъртта, също имат феноменален материал, който „развенчава“ в дълго и скучно парче, твърдението, че „през 2016 г. барон Бенджамин де Ротшилд е разработил медицинска технология за тестване на хората за заразяване с вируса cov-ID19", както пишат:

"Какво не е наред тук: авторът комбинира термините "дата на приоритет" и "дата на подаване на заявлението". Приоритетът на изобретението означава неговото първенство по отношение на други подобни технически решения, обявени по-късно. В този случай на 13 октомври 2015 г. Ротшилд подава за първи път предварителна заявка като част от тази работа. Впоследствие бяха подадени поредица от подобни заявления, включително през 2016 г., за същото изобретение — неговите характеристики и функции са се променили през годините.

Тези по-ранни патенти всъщност са предшественици на крайния резултат и имат сходни изследователски методи, като например използването на биометрични данни. Въпреки това, патент за система, която може да определи дали човек е болен от COV-ID19, не беше подаден до 17 май 2020 г. Предишни разработки не успяха да идентифицират този вирус, защото той просто беше неизвестен на науката
."

Така че уважаваните проверяващи факти твърдят, че следните два патента са различни и този от 2015 г. не е бил предназначен за cov-ID.

Резюме
Осигурен е метод за идентифициране и показване на видео данни на потребител, самостоятелно или заедно (в синхрон) с други данни, като например биометрични данни, придобити по време на време, когато видео данните са били заснети/получени. Методът включва съхраняване на биометрични данни отделно от видео данните, което позволява биометричните данни да бъдат търсени бързо, за да се идентифицира поне една стойност (например стойност, съответстваща на поне едно биометрично събитие). Поне един биометричен времеви печат (напр. време, честота на дискретизация, позиция в рамките на множество стойности и т.н.), свързан с идентифицираната стойност, може след това да се използва за идентифициране на съответна видео времева рамка, която след това може да бъде използвани за възпроизвеждане на видеоданните, самостоятелно или заедно с биометрични данни, започвайки в определен момент (напр. в момент, в който се е случило събитието, малко преди събитието да се е случило и т.н.).
...
Изобретател: Richard A. ROTHSCHILD, Dan Macklin, Robin S. Slomkowski, Taska Harnischfeger
...
2015-10-13
2021-02-02 Заявлението е предоставено
Статус Активен
2037-06-14 Коригирано изтичане
"

Система и метод за тестване за COV ID- 19 Резюме


Осигурен е метод за придобиване и предаване на биометрични данни (например жизнени показатели) на потребител, където данните се анализират, за да се определи дали потребителят страда от вирусна инфекция, като COV ID-19. Методът включва използване на пулсов оксиметър за получаване на най-малко пулс и процент на насищане с кислород в кръвта, който се предава безжично на смартфон. За да се гарантира, че данните са точни, се използва акселерометър в смартфона за измерване на движението на смартфона и/или потребителя. След като бъдат получени точни данни, те се качват в облака (или хоста), където данните се използват (самостоятелно или заедно с други жизненоважни показатели), за да се определи дали потребителят страда (или има вероятност да страда от) вирусна инфекция, като COV ID-19. В зависимост от конкретните изисквания, данните, промените в тях,

Изобретател: Richard A. ROTHSCHILD
2020-05-17 Заявление, подадено от Richard A. ROTHSCHILD
2021-06-01 Заявлението е одобрено
2036-10-13 Очаквано изтичане
"

Разликата между двата патента е удостоверена от този стар и опитен проверяващ факти.
aec9b43e538c39920026d416ebb379a8

(кръстоска между Тести и (ри)Манди)

Фактчек.кз, както той гордо съобщава в долната част на уебсайта си, е проект:
"разработен от Международния журналистически център MediaNet с финансовата подкрепа на Фондация Сорос-Казахстан. Съдържанието на всяка публикация отразява гледната точка на автора/авторите, която не съвпада непременно с гледната точка на Фондация Сорос-Казахстан и МС MediaNet ."

В крайна сметка проверяващите факти бяха толкова натоварени със задачата да спасят наивните казахстански граждани от измамата с Ротчайлдь, че Банката на Казахстан трябваше да направи своето собствена работа по проверка на фактите.
" Цифровите тенге няма да заменят парите в брой или безналичните пари, но ще се използват паралелно

Националната банка на Казахстан и Центърът за развитие на разплащателните и финансови технологии на NBC (CRPFT) предупредиха за появата на фалшиви съобщения и писма за цифровите тенге ,

Поради големия интерес към Digital Tenge, нападателите се опитват да използват информацията за проекта за измамни цели и да заблудят хората.По този начин в месинджърите активно се изпращат фалшиви съобщения и видеоклипове под формата на новинарски репортажи, които говорят за замяна на пари в брой с дигитални тенге. Създават се и измамни уебсайтове, които рекламират „инвестиция в проекта“ в дигиталните тенге. Тези доклади не са верни.

Дигиталното тенге не е предназначено да замени парите в брой или безналично, но ще се използва паралелно. Въвеждането на цифрова валута ще осигури по-нататъшното развитие на националната платежна система на Казахстан поради редица уникални технологични характеристики, като например възможността за плащане без интернет.

Проектът Digital Tenge в момента е в процес на разработка и тестване. Окончателното решение за въвеждането на националната цифрова валута се планира да бъде взето преди края на тази година. В момента Националната банка провежда цялостно проучване на предимствата и рисковете на цифровата валута, нейното въздействие върху паричната политика, финансовата стабилност и пазара на платежни услуги
.

Защо ми се струва, че всички проучвания ще бъдат успешни и в крайна сметка цифровото тенге ще замени хартиеното; и тогава фактчек.кз ще каже че твърдението на Банката на Казахстан, че цифровото тенге няма да замени хартията, е вярно.

Тенгиту.
link_doc.fd04a73e.png
link_doc_1.1f247611.png


Световноизвестната масонска столица на Казахстан-Астана, сега - Нур-Султан, (с най-голямата джамия в Централна Азия)
9FEg4rgwcbg.jpg
astana4.jpg


И Дворецът на мира и помирението или Пирамида на мира и съгласието (пак там, у Нур-Султан).
mira_soglasiya.jpg

Дворецът/Пирамидата е построен, за да приюти тригодишния Конгрес на лидерите на световни и традиционни религии, започнал на 23 и 24 септември 2003 г. Седмият конгрес беше на 14–15 септември 2022 г.
Е го казашкия президънт Токаев:
last-day-e1663242219323.jpeg

Опрайли сме се дето го обърках с узбекито.
 

Горе