Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Медицинската сестра антиваксърка, която е инжектирала 8600 възрастни германци с физиологичен разтвор вместо с ваксина срещу коронавирус е освободена от съда.
Доста животи е спасила. Трябва да и дадат медал
Не е правилно нейното, всеки трябва да страда от глупостта си, тъй се пречиства майка Земя, от дядово Адамово време насам.
За съд са тия дето ни задължаваха да се бодем, затвор им е малко, и бесилка тоже не им стига. Неизбирани, облечени във власт боклуци, мъчиха да пробутват идеята - инокулация или затвор. Живи трябва да ги дерат!



Борислав Иванов​

24 ноември в 5:07 ч. ·
1f499.png
1f49b.png
❤
ГОЛЯМА ПОБЕДА В РУМЪНИЯ!!!
ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ВЪРХОВНИЯ СЪД: УДЪЛЖАВАНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА
❗️

На 16 ноември 2022г. Върховният касационен съд на РУМЪНИЯ (ICCJ) постанови, че ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В РУМЪНИЯ Е БИЛО НЕЗАКОННО ПРОДЪЛЖЕНО и ЧЕ УЛЕСНЯВАНЕТО НА ДОСТЪПА ДО РАЗЛИЧНИ ПУБЛИЧНИ СЪБИТИЯ ВЪЗ ОСНОВА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ СЪЩО Е НЕЗАКОННО.
РЕШЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО и е постановено след обжалване на подобно решение на първа инстанция.
Съдийският състав на ICCJ (Върховният съд на Румъния) потвърди решението на Апелативния съд в Букурещ, което се позовава на правата на човека (напр.: Всеки има право на свобода и сигурност; Право на ефективно лечение и на справедлив процес) и отхвърля жалбата на правителството като късно формулирана.
НАСТОЯЩОТО РЕШЕНИЕ ЩЕ ДАДЕ ПРАВО НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ И СА БИЛИ ОЩЕТЕНИ ИЛИ ОГРАНИЧЕНИ ОТ ВЗЕТИТЕ В ПАНДЕМИЯТА ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ ДА СЪДЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО/ДЪРЖАВАТА И ДА ТЪРСЯТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В СЪДА.
Справка: Номерът на делото е 7277/2/2021 и може да бъде намерен на уебсайта на Върховния съд.
Mariqna Stefanova
 

Прикачени файлове

  • румъниа.jpg
    румъниа.jpg
    60.7 KB · Преглеждания: 1
Последно редактирано:

Медицински Антифашизъм​

Ilko Kamburov · 18 ноември в 8:19 ч. ·
С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания – 37%, Германия – 16%, Гърция – 32%). Доц. Мангъров прогнозира и в бъдеще редица инциденти, свързани с ваксините – събития, които ще бъдат видени в следствие от изминалото време.
 
Кой яде сурови броколи, че да хване вирус оттам?
Аз. Особено долната част - коренът. Чистя и хрупкам на воля. :) За щастие, с чесън убива вируси.
 
Аз. Особено долната част - коренът. Чистя и хрупкам на воля. :) За щастие, с чесън убива вируси.
Аз съм така с карфиола. :)
 
Само дето броколите се продават без корените.
 
Аз. Особено долната част - коренът. Чистя и хрупкам на воля. :) За щастие, с чесън убива вируси.
Аз съм така с карфиола. :)
Ако нямате 4-5 бустерни дози си играете си на руска ролетка със смъртоносния вирус! :eek:
Аз понеже нямам и за това ям само пържоли на скара за по сигурно. На зеленчуците им нямам доверие, може да пипна нещо.... :rolleyes:
 
Ако нямате 4-5 бустерни дози си играете си на руска ролетка със смъртоносния вирус! :eek:
Аз понеже нямам и за това ям само пържоли на скара за по сигурно. На зеленчуците им нямам доверие, може да пипна нещо.... :rolleyes:
Минавай на ракия. Пържолите ти остават между зъбите, па и те имат свински грип, тения и разни други бактерии. Ракията е чиста работа
 
 
Изглежда интересно, но много изрязано :)

Цялото ще бъде излъчено в канала на Карбовски в Пейтриън www.patreon.com/Martin_Karbowski - мисля, че довечера в 9 часа. Тубата все още не позволява да се говори против великата пландемия.

Най-интересно от всичко е, че докато работеше в голяма медия (не помня в бтв или нова беше последно), Карбовски също се държаа назидателно с Мангъров, обвинявайки го едва ли не, че заради него овцете няма да се вакснат и ще бъдат виновни за смъртта на милиони хора.

Странно как се променят ''журналистите'', когато бъдат изритани от комерсиалната хранилка... Дано поне едно Извинявай му е казал.
 
Цялото ще бъде излъчено в канала на Карбовски в Пейтриън
Ама само за абонатите там, май няма да е свободно.

Като стана въпрос за пейтриън, как ругах Пламен Пасков преди няколко дена. Свалил си нашия филма Died Suddenly с гугълските субтитри и го качил в пейтриън ( не че съм му мембър там) но гледам си го рекламира. Викам какво става с чужда пита помен ли ще правим и ме налазиха да ме плюят. Ама ако го били изтрили от битшут или ръмбъл да го имало там и то може да го гледаш ако си му на мембърип план. Абе смях


Карбовски също се държаа назидателно с Мангъров, обвинявайки го едва ли не, че заради него овцете няма да се вакснат и ще бъдат виновни за смъртта на милиони хора.

Нормално, той е страхлив. Бил човек, който изпълнява законите :D Как само пита Мангъров, ама кажи нали има вирус да не кажат че сме конспиратори, ама мога ли да те наричам мой приятел... :D:hankey:
Но това е добре, интервюта като тези показват че доста хора започнаха да се събуждат


Между другото с толкова много пейтриън канали на този и онзи, дали е възможно да се направи споделен акаунт, който да се ползва от няколко човека като съответно се дели таксата. С други думи, със съмишленици искате да следите работата на 5-10 човека и си делите абонамента и акаунта в пейтриън, дали е възможно?
 
Карбовски е мастия - просто му е ясно че за мейнстрийм контент никой няма да плаща.
Има си БТВ и Нова за регулярния медиен траш.

По-стари пейтриънски видеа има примерно на Цанов и на Брейка в https://kemono.party/
 
Туй е интересно ама още не съм го гледал цялото:

 

Горе