Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Асен тролна собствения си отбор тъй както аз не мога го тролна.
 
Person of Interest 5x8
Самарянин(компютърна машина), създава инфекция с цел да насили хората да си дадат днк-то по време на ваксинация,
за да реши кой ще живее и кой не.

The Last Man On Earth 2017
Смъртоносна пандемия се появява през 2019 и продължава до 2023
Resident Evil
Слочайност
Agenda 2021
има много други примери как пандемията е планирана.
X-files сезод 10, Събитие 201...
 
И животни вече могат да се заразяват. И всички да се ваксинираме файда като от животните ще мутира и ще избягва ваксините.
ИЗБИЙТЕ ГИ! В мислите на про-ваксърите.
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Руса како, знаеш, че по принцип си ми на върха на топа за уважавани потребители.
tenor.gif
 
Руса како, знаеш, че по принцип си ми на върха на топа за уважавани потребители.

Изобщо не ме интересува Асен, ти за мен си недостижим и историята в много теми го доказва. Асен го уважавам, но не може така да ме разсмее с глас, както ти.

o_O Леле какъв ласкател! :eek:
 
Света се промени дами и господа и вие от третия пол. За добро или за лошо.
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Прав е АсенасРоа. И продължавам да се чувствам длъжен да уведомявам аудиторията за "не особено реалистична информация" разпространявана неуморно от "неспиращата пропаганда", за да ги знаят и да не им се връзват.

Ето, в реалистичен сайт попадам на тоя нереалистичен коментар с линкове към долните нереалистични сайтове; и ви ги показвам, другари:
"Само часове след публикуването на тайната на вакс, д-р Андреас Ноак химик и един от най-добрите експерти по графен в ЕС е мъртъв."
--------------------------------------------------------
"На 18 ноември 2020 г., известният немски химик и един от най-добрите експерти по графен в ЕС, д-р Андреас Ноак беше арестуван от въоръжено полицейско подразделение в средата на своя поток на живо в YouTube.

На 26 ноември 2021 г., само часове след публикуването на това последно видео за графенов оксид и графенов хидроксид, той почина внезапно.

В това видео [на адреса долу] той разкрива, че д-р Пабло Кампра Мадрид от Университета в Алмерия наскоро е направил изследване с микро-Раманова спектроскопия на ваксина и е открил, че графенът, открит във vaxx, не е графенов оксид (GO), а графенов хидроксид ( GHO), която е изключително стабилна молекула, която не е биоразградима, така че основно остава във вашата система завинаги..."
Фейка продължава тук:
---
Това се твърди, че било: "Видео на бременната му съпруга, която дава изявление."
---
Пазете се другари, мислете и не вервайте на фейкове! Защото има и доктори и професори, които могат да заблуждават убедително. Но ние си знаем, че от фейковете се правят пари и ако нещо е извън научния консенсус, за предпочитане е да го обръснем с Бръсначът на Окам. И ето, че някои може би Отгоре получават възмездие за лъжите си. :)
На бас, че до половин част Тест-ис ще се появи с опровержение, получено чрез факт-чекинг от 24-часа или друга "надеждна" медия.
 
Това се твърди, че било: "Видео на бременната му съпруга, която дава изявление."

Толко скалъпено че нема накъде повече.

По-бих повярвал ако се окаже че детето не е негово и тая заедно с любовника си са се възползвали от "драмата" и са го утепале.

Ако сте гледали германски филми, нема как да не сте забелезале елементарните и по детски наивни сюжети. Не стават за лъжци.
 
Ако сте гледали германски филми, нема как да не сте забелезале елементарните и по детски наивни сюжети.
Е, ама ти не гледай само романтичните екранизации на романите на Розамунде Пилхер.
 
Словакия щели да раздават по 500 еврака на пенсионерите, за да се набоцкат. Бах тая златна ваксина, хем ни мислят доброто, хем и пари се раздават. Явно е наистина много "полезна"

Между другото някои следи ли нашата томбола за вакснатите :D
 
Е, ама ти не гледай само романтичните екранизации на романите на Розамунде Пилхер.

Не по моя воля бях облъчван в миналото :(
 
Интересно, за пръв път чувам подобно тълкование. Аз съм на гости и съм тука за малко, но би ли дал пример за
"слаби анализатори и сред нашите редици, които твърде лесно могат да повярват на не особено реалистична информация и да я разпространяват сякаш е неоспорим факт", за да не им се връзвам.
Ами много важна е способността на човека да се аргументира, по това ще ги познаеш. Тук сред нашите редици виждаш ли такива? Аз бих посочил @$INeed$ с неговия колаж на Титаник, но той е от съседните редици :)

А някои примери за "не особено реалистична информация" попита нефилтрирана от "неспиращата пропаганда"?
Например подобна "супер идиотска новина как се лепяли по ръката си монети след вакс", което е проверуемо в ежедневието. Ти пробва ли го? Или направо го филтрира като "не особено реалистична информация"?
За мен това е разследване, а различните информации са улики. Колко е реалистична дадена информация може до някъде да се каже само след като се разследва. Ако е нещо дето може да се тества, както е това с магнетизма на ръката - най-добре. Аз лично не съм тествал тази улика. Ако е съмнителна информация, може да се разследва от къде пък се е появила. Може би някои хора наистина са по-магнетични, други скалъпват такива видеа ей така да се покажат, трети може да го правят с цел на ни осмеят. А когато не знаем кой и защо е пуснал информацията и не можем да я проверим, остава само да разсъждаваме, да използваме логика, психология (логиката е по-различна), вероятности и т.н.
 
На @дъртикранти и компания не им ли стана ясно, че сюжетната линия с графена приключи преди половин година и се оказа, че е плод на болни фантазии? Ако някой пусне видео, в което твърди, че чайник обикаля в стабилна орбита около Слънцето необходимо ли е да го опровергават? Не. Човек става ли безсмъртен ако пусне в нета видео с твърдения, че във ваксините има графен? Не.
 
Ами много важна е способността на човека да се аргументира, по това ще ги познаеш. Тук сред нашите редици виждаш ли такива?

Опазил Господ да седна да се аргументирам.
Дори не сърчвам в Гугъл преди да си изкажа тезата, нито подготвям защитата й.
Оставям на интелекта на публиката да запълни празнините или да фактчеква вместо мене.

Просто неам време.
Пък и що да го правя - каква е наградата?

А и от малък мразя да се обяснявам/оправдавам/аргументирам.
Или баща ми така ме научи - вече не помня отде го прихванах.
(трябва да е някакъв голям залог че да го правя това)
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
А на @ташунко факт-чекъра дали някога ще му мине през високомерната главица, че целият цирк няма нищо общо с глобален медицински проблем?

Кога в световната история се е постъпвало така с невиинни хора, заради грип, който при повече от половината заразени минава безсимптомно?
И не ми излизайте с клишетата за милионите жертви. Това са умишлено убити в болниците хора.

Пример: Австралия

 

Горе