Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Person of Interest 5x8
Самарянин(компютърна машина), създава инфекция с цел да насили хората да си дадат днк-то по време на ваксинация,
за да реши кой ще живее и кой не.

The Last Man On Earth 2017
Смъртоносна пандемия се появява през 2019 и продължава до 2023
Resident Evil
Слочайност
Agenda 2021
има много други примери как пандемията е планирана.
X-files сезод 10, Събитие 201...
 
И животни вече могат да се заразяват. И всички да се ваксинираме файда като от животните ще мутира и ще избягва ваксините.
ИЗБИЙТЕ ГИ! В мислите на про-ваксърите.
 

nandibandi

Well-Known Member
Руса како, знаеш, че по принцип си ми на върха на топа за уважавани потребители.
tenor.gif
 

Noke

Well-Known Member
Руса како, знаеш, че по принцип си ми на върха на топа за уважавани потребители.

Изобщо не ме интересува Асен, ти за мен си недостижим и историята в много теми го доказва. Асен го уважавам, но не може така да ме разсмее с глас, както ти.

o_O Леле какъв ласкател! :eek:
 

nandibandi

Well-Known Member
Прав е АсенасРоа. И продължавам да се чувствам длъжен да уведомявам аудиторията за "не особено реалистична информация" разпространявана неуморно от "неспиращата пропаганда", за да ги знаят и да не им се връзват.

Ето, в реалистичен сайт попадам на тоя нереалистичен коментар с линкове към долните нереалистични сайтове; и ви ги показвам, другари:
"Само часове след публикуването на тайната на вакс, д-р Андреас Ноак химик и един от най-добрите експерти по графен в ЕС е мъртъв."
--------------------------------------------------------
"На 18 ноември 2020 г., известният немски химик и един от най-добрите експерти по графен в ЕС, д-р Андреас Ноак беше арестуван от въоръжено полицейско подразделение в средата на своя поток на живо в YouTube.

На 26 ноември 2021 г., само часове след публикуването на това последно видео за графенов оксид и графенов хидроксид, той почина внезапно.

В това видео [на адреса долу] той разкрива, че д-р Пабло Кампра Мадрид от Университета в Алмерия наскоро е направил изследване с микро-Раманова спектроскопия на ваксина и е открил, че графенът, открит във vaxx, не е графенов оксид (GO), а графенов хидроксид ( GHO), която е изключително стабилна молекула, която не е биоразградима, така че основно остава във вашата система завинаги..."
Фейка продължава тук:
---
Това се твърди, че било: "Видео на бременната му съпруга, която дава изявление."
---
Пазете се другари, мислете и не вервайте на фейкове! Защото има и доктори и професори, които могат да заблуждават убедително. Но ние си знаем, че от фейковете се правят пари и ако нещо е извън научния консенсус, за предпочитане е да го обръснем с Бръсначът на Окам. И ето, че някои може би Отгоре получават възмездие за лъжите си. :)
На бас, че до половин част Тест-ис ще се появи с опровержение, получено чрез факт-чекинг от 24-часа или друга "надеждна" медия.
 

Noke

Well-Known Member
Това се твърди, че било: "Видео на бременната му съпруга, която дава изявление."

Толко скалъпено че нема накъде повече.

По-бих повярвал ако се окаже че детето не е негово и тая заедно с любовника си са се възползвали от "драмата" и са го утепале.

Ако сте гледали германски филми, нема как да не сте забелезале елементарните и по детски наивни сюжети. Не стават за лъжци.
 

nandibandi

Well-Known Member
Ако сте гледали германски филми, нема как да не сте забелезале елементарните и по детски наивни сюжети.
Е, ама ти не гледай само романтичните екранизации на романите на Розамунде Пилхер.
 

slavchev

Well-Known Member
Словакия щели да раздават по 500 еврака на пенсионерите, за да се набоцкат. Бах тая златна ваксина, хем ни мислят доброто, хем и пари се раздават. Явно е наистина много "полезна"

Между другото някои следи ли нашата томбола за вакснатите :D
 

AseasRoa

Well-Known Member
Интересно, за пръв път чувам подобно тълкование. Аз съм на гости и съм тука за малко, но би ли дал пример за
"слаби анализатори и сред нашите редици, които твърде лесно могат да повярват на не особено реалистична информация и да я разпространяват сякаш е неоспорим факт", за да не им се връзвам.
Ами много важна е способността на човека да се аргументира, по това ще ги познаеш. Тук сред нашите редици виждаш ли такива? Аз бих посочил @$INeed$ с неговия колаж на Титаник, но той е от съседните редици :)

А някои примери за "не особено реалистична информация" попита нефилтрирана от "неспиращата пропаганда"?
Например подобна "супер идиотска новина как се лепяли по ръката си монети след вакс", което е проверуемо в ежедневието. Ти пробва ли го? Или направо го филтрира като "не особено реалистична информация"?
За мен това е разследване, а различните информации са улики. Колко е реалистична дадена информация може до някъде да се каже само след като се разследва. Ако е нещо дето може да се тества, както е това с магнетизма на ръката - най-добре. Аз лично не съм тествал тази улика. Ако е съмнителна информация, може да се разследва от къде пък се е появила. Може би някои хора наистина са по-магнетични, други скалъпват такива видеа ей така да се покажат, трети може да го правят с цел на ни осмеят. А когато не знаем кой и защо е пуснал информацията и не можем да я проверим, остава само да разсъждаваме, да използваме логика, психология (логиката е по-различна), вероятности и т.н.
 

Test

Well-Known Member
На @дъртикранти и компания не им ли стана ясно, че сюжетната линия с графена приключи преди половин година и се оказа, че е плод на болни фантазии? Ако някой пусне видео, в което твърди, че чайник обикаля в стабилна орбита около Слънцето необходимо ли е да го опровергават? Не. Човек става ли безсмъртен ако пусне в нета видео с твърдения, че във ваксините има графен? Не.
 

Noke

Well-Known Member
Ами много важна е способността на човека да се аргументира, по това ще ги познаеш. Тук сред нашите редици виждаш ли такива?

Опазил Господ да седна да се аргументирам.
Дори не сърчвам в Гугъл преди да си изкажа тезата, нито подготвям защитата й.
Оставям на интелекта на публиката да запълни празнините или да фактчеква вместо мене.

Просто неам време.
Пък и що да го правя - каква е наградата?

А и от малък мразя да се обяснявам/оправдавам/аргументирам.
Или баща ми така ме научи - вече не помня отде го прихванах.
(трябва да е някакъв голям залог че да го правя това)
 

nandibandi

Well-Known Member
А на @ташунко факт-чекъра дали някога ще му мине през високомерната главица, че целият цирк няма нищо общо с глобален медицински проблем?

Кога в световната история се е постъпвало така с невиинни хора, заради грип, който при повече от половината заразени минава безсимптомно?
И не ми излизайте с клишетата за милионите жертви. Това са умишлено убити в болниците хора.

Пример: Австралия

 

Горе