Ваучер хостинг за нови клиенти от Bulinfo за 100 € /от 35 €/

Дерко ми са издига в очите ако верно е оригиналния собственик на тоя bgchart.net ot 2005-а година.

... аз 2005 г. си немах идея от веб 😁

ПП: попаднахме на улична престрелка на директорийната мафия - я да си трайм, най-добре... o_O
2005-та, значи и в моите очи е нагоре. Първото ми популярно начинание беше 2006-та, ClubbingNet.tk и за съжаление дори интернет архива не го помни защото умря скоро след това, туко-що проверих. Беше създадено на е107. Още помня как рафтър дата беге ме прецака и висях на пазара в Люлин, а той не се появи защото мислеше, че съм "съгледвач", пък трябваше някакви много нови тракове да влязат в сайта и той да е първи техен източник за извън БГ и дата беге.

ПП. В уличната престрелка от темата не искам да участвам.

Последно редактирано:
Пичове трябва да ви разочаровам защото този сайт не е мой и не се хоства при мен.
@DedoMraz ти не си човека който да ми казва каква страна да взем, как и защо да я вземам! Още повече от какво и как да изкарвам кинти!
Относно @Гарибалди не можеш да роптаеш! Хареса ми идеята му и му помагам и ще му помагам!

Не е нарочно :) Някакво професионално изкривяване ще да е ахахах

Пак казвам, изобщо не ми пука нито за директориите, нито за схемите, просто яко се дразня като почнат да ми скачат по тиквата..

Даже съм попълнил липсите 😇

Макар, че като гледам общата картинка, за мен лично формулата тук е 0+0=0 сори :)

Дерко ми са издига в очите ако верно е оригиналния собственик на тоя bgchart.net ot 2005-а година.

... аз 2005 г. си немах идея от веб 😁

ПП: попаднахме на улична престрелка на директорийната мафия - я да си трайм, най-добре... o_O
Призна че не е негов, но притежава друг по-стар домейн

Прикачени файлове

• IMG_6353.png
    IMG_6353.png
    237.1 KB · Преглеждания: 2
Окей, разработвай го и ни дръж ъпдейтнати. Просто намекваме че ти е малко аматьорски подхода :)
Благодаря, но аз не твърдя че съм професионалист. Хрумнаха ми няколко идеи и реших да ги реализирам и споделя във форума, но явно не долюбвате непознати девелопъри и нещата загрубяват и бързо излизат от контрол.
Може да е недодялан сайта, но ще го ъпгрейдна. А хостинга си е супер
Screenshot(1).png

Последно редактирано:
Благодаря, но аз не твърдя че съм професионалист. Хрумнаха ми няколко идеи и реших да ги реализирам и споделя във форума, но явно не долюбвате непознати девелопъри и нещата загрубяват и бързо излизат от контрол.
Може да е недодялан сайта, но ще го ъпгрейдна. А хостинга си е супер
Това театро вече може да го зарежеш.

И преди се виждаше с просто око, а пък като стана ясно и че си отколешен (20 и кусур години) директориен магнат, не знам кой ще ти повярва че ей тъй от алтруизъм и любов към младежта си решил да съпортваш ЧУЖДА ДИРЕКТОРИЯ, и то само заради 2 пръдливи линка във футъра... 🤭

@contra свободен си да мислиш и казваш каквото си искаш - на това му викат демокрация и свобода на словото, стига да е в добрия тон.

@contra свободен си да мислиш и казваш каквото си искаш - на това му викат демокрация и свобода на словото, стига да е в добрия тон.

Пич, тия лозунги по-скоро вървят за дира или некоя друга песньовка.
Тук е "свободна търговия", "маркетингови практики", "seo решения" и прочие - каквото си подбереш :)
И да, съгласен съм, че е така, а и така трябва да е!
Но поне си го признайте, в момента е леко жалко да се покривате за очевадни неща.

Иначе, да те попитам, защо си ги направил три броя абсолютно еднакви? Какъв е смисъла? В тая логика можеш и 400 поддомейна да направиш..

Всъщност, чухте ли, че Google от Юни вкарва алгоритъм за хостинг компании. Нещо по някакви евро-дела.. много не разбрах.. Щял да реже приоритети на тези със спам сайтовете 🤫

Иначе, темата стана много мазна и хлъзгава.. Бая далече е от приоритетите ми, както и изобщо разбиранията ми за уеб и сео... Така че, смятам да ви оставям, освен разбира се, ако не ме повикате 😆

Иначе, да те попитам, защо си ги направил три броя абсолютно еднакви? Какъв е смисъла? В тая логика можеш и 400 поддомейна да направиш..
Мислил съм нещо, но след като се зачетох във вашите коментари и съвет от ИИ реших да е един.

Иначе, темата стана много мазна и хлъзгава.. Бая далече е от приоритетите ми, както и изобщо разбиранията ми за уеб и сео... Така че, смятам да ви оставям, освен разбира се, ако не ме повикате 😆
Според @contra тука никой не помага за 2 беклинка а само за пари и смятам да се въздържа от офертата да те повикам да помагаш.

Пич, тия лозунги по-скоро вървят за дира или некоя друга песньовка.
Тук е "свободна търговия", "маркетингови практики", "seo решения" и прочие - каквото си подбереш :)
И да, съгласен съм, че е така, а и така трябва да е!
Но поне си го признайте, в момента е леко жалко да се покривате за очевадни неща.
Аз нямам какво да признавам. Защо да отказвам безплатна помощ? Бълха го ухапала Дерко че ми дал 3 виртуалки.

Явно е някаква нова мода - скромничането :)

Ако ти си 100% автор на 100% от сайта, номера с новобранката не минава. Достатъчно ми е само да видя колко абсолютно точно и правилно са ти бичнати атрибутите на линковете, че спирам да разглеждам по натам 🙃😉

Иначе, нямах предвид да помагам (вие сте 100 години пред мен) по-скоро мислех ако трее да се организира някаква хранилка ели поне поводи за лайкове и разни имотикони 🤣

Горе