Ваучер хостинг за нови клиенти от Bulinfo за 100 € /от 35 €/

Дерко ми са издига в очите ако верно е оригиналния собственик на тоя bgchart.net ot 2005-а година.

... аз 2005 г. си немах идея от веб 😁

ПП: попаднахме на улична престрелка на директорийната мафия - я да си трайм, най-добре... o_O
2005-та, значи и в моите очи е нагоре. Първото ми популярно начинание беше 2006-та, ClubbingNet.tk и за съжаление дори интернет архива не го помни защото умря скоро след това, туко-що проверих. Беше създадено на е107. Още помня как рафтър дата беге ме прецака и висях на пазара в Люлин, а той не се появи защото мислеше, че съм "съгледвач", пък трябваше някакви много нови тракове да влязат в сайта и той да е първи техен източник за извън БГ и дата беге.

ПП. В уличната престрелка от темата не искам да участвам.

Последно редактирано:
Пичове трябва да ви разочаровам защото този сайт не е мой и не се хоства при мен.
@DedoMraz ти не си човека който да ми казва каква страна да взем, как и защо да я вземам! Още повече от какво и как да изкарвам кинти!
Относно @Гарибалди не можеш да роптаеш! Хареса ми идеята му и му помагам и ще му помагам!

Не е нарочно :) Някакво професионално изкривяване ще да е ахахах

Пак казвам, изобщо не ми пука нито за директориите, нито за схемите, просто яко се дразня като почнат да ми скачат по тиквата..

Даже съм попълнил липсите 😇

Макар, че като гледам общата картинка, за мен лично формулата тук е 0+0=0 сори :)

Дерко ми са издига в очите ако верно е оригиналния собственик на тоя bgchart.net ot 2005-а година.

... аз 2005 г. си немах идея от веб 😁

ПП: попаднахме на улична престрелка на директорийната мафия - я да си трайм, най-добре... o_O
Призна че не е негов, но притежава друг по-стар домейн

Прикачени файлове

• IMG_6353.png
    IMG_6353.png
    237.1 KB · Преглеждания: 2

Горе