Вундеркинг ли е Uphero или дежурен трол

Насоката на темата е изключително неподходяща за форум в който се навъртаме предприемачи.
Относно @Sky смело твърдя че е изключително добър и верен приятел, повечето не го разбират поради факта че е твърде директен и не извърта думите по 1001 начина, вероятно да си директен в днешно време се приравнява към група 'хейтър'.

Между другото в форума има доста хора които са получили помощ от него, включително и аз без да е очаквал нещо в замяна.

"Ну, погоди" е пълна деградация. Факт е обаче, че с 'Маша и мечокът" завладяха света 👍 ( не че той е по-градивен 🤣)
Какво значи ''градивен'', когато говорим за анимация? Ну погоди имаше за цел да представи вълка като лошия герой, а зайчето като добрия. Едно към едно с Том и Джери - лошият се опитва да докопа малкото невинно нещо и да го изяде. Вълкът от Ну погоди е реалният прототип на източно европейските мутри, не мислите ли?

Маша и мечокът е друга страхотна анимация в стила на класическите филмчета на Дисни. Изобщо, анимацията от нашето детство е 1000 пъти по-добра от сегашните бълвочи.

повечето не го разбират поради факта че е твърде директен и не извърта думите по 1001 начина,
Факт е, че Ивайло се промени към добро. Навремето беше не просто хейтър, а тъпо лайно, което обиждаше при всяко несъгласие с неговото мнение. Не знам каква метаморфоза е претърпял, но се забелязва огромна промяна в поведението му. Може би просто е пораснал. ;)

Какво значи ''градивен'', когато говорим за анимация? Ну погоди имаше за цел да представи вълка като лошия герой, а зайчето като добрия. Едно към едно с Том и Джери - лошият се опитва да докопа малкото невинно нещо и да го изяде. Вълкът от Ну погоди е реалният прототип на източно европейските мутри, не мислите ли?

Маша и мечокът е друга страхотна анимация в стила на класическите филмчета на Дисни. Изобщо, анимацията от нашето детство е 1000 пъти по-добра от сегашните бълвочи.

Факт е, че Ивайло се промени към добро. Навремето беше не просто хейтър, а тъпо лайно, което обиждаше при всяко несъгласие с неговото мнение. Не знам каква метаморфоза е претърпял, но се забелязва огромна промяна в поведението му. Може би просто е пораснал. ;)
а може и някоя жена да го е вкарала в правия път :-) Мъжете се променят единствено под въздействието на жена в която са влюбени

Горе