Въпрос от начинаещ

alfaromeo156gta

New Member
Започнах да разучвам wordpress и имам няколко въпрос към по напредналите .
Искам като пиша на някоя страница статия да излиза и на заглавната ?
Какви плъгини е препоръчително да инсталирам ?
 
Здравей. Как така не излиза? Каква тема ползваш. Защото, ако е стандартна за тип сайт, а не news / blog тема, то тогава е разбираемо. Има една тема, мисля че беше тази - WP SEO plugins. Там хората са шернали доста интересни плъгини, които ползват и слагат на блоговете си, защото са нужни за доброто водене на WP блог или сайт. ;)
 
От: Въпрос от начинаещ

В повечето стандартни теми, последната публикация измества всички останали.
 
От: Въпрос от начинаещ

Както спомена Галин, по дефаулт Водпресс слага последната публикация най-отгоре. Ако искаш някоя от по-старите постове да си седи винаги на началната страница, то го правиш sticky (Posts --->quick edit--->Make this post sticky). Има вариант и да направиш определена страница да ти е заглавна (Settings--->Reading--Static page). Това са базовите функции на водпреса, вече с доработки и разни добавки може да се постигнат различни резултати, според нуждите. Но тези добавки и бърникане в кода го остави за по-късен етап, първо разучи дефаултните възможности на системата:wink:
 
От: Въпрос от начинаещ

Untitled.jpg Постигнах малък напредък , но и още няколко въпроса как да запълня с информация защрихованото поле и как да използвам от менюто на wordpress категории и страници ?
 
От: Въпрос от начинаещ

Виж файлът 7093 Постигнах малък напредък , но и още няколко въпроса как да запълня с информация защрихованото поле и как да използвам от менюто на wordpress категории и страници ?

Това ми прилича на някакъв welcome widget, но така само се гадае. Дай линк към блога ти или
поне към темата.
 
От: Въпрос от начинаещ

дано статиите които ще публикуваш да са копирани
защото с този правопис..опс (воеННа история):D
 
От: От: Въпрос от начинаещ

Това е снимка на заглавната страница Untitled111.jpg искам да попитам защо като направя нова страница излизат така ввввввввввввв.jpg , а не както е подредбата на заглавната страница ?
Искам да питам още нещо , макар че знам , че не му е още времето как се добавят линкове отgoogle adsense
 

Горе