PavelAndreev
Well-Known Member
@tedkata_m не мога по-точно да ти отговоря от desoe... просто закова в десетката.Победители са мангалите, които гласуваха за по 30 лв. Щом не си гласувал, значи си нищо повече от една безгласна буква.
Приятна вечер!
@tedkata_m не мога по-точно да ти отговоря от desoe... просто закова в десетката.Победители са мангалите, които гласуваха за по 30 лв. Щом не си гласувал, значи си нищо повече от една безгласна буква.
Не, аз си хапвам пуканки и ви гледам сеира. Разединеният бг народ. А каква буква съм, това си е мой проблем.Победители са мангалите, които гласуваха за по 30 лв. Щом не си гласувал, значи си нищо повече от една безгласна буква.
Много зряло изказване, браво. Като дойде време за абитурентския ти бал, не забравяй да ни поканиш.Не, аз си хапвам пуканки и ви гледам сеира. Разединеният бг народ. А каква буква съм, това си е мой проблем.
Промених, да. Тиквата няма да управлява.
И? Пандемията ли ще мине, пари ли ще ни раздават? Я ми кажи, честно.Промених, да. Тиквата няма да управлява.
Явно искаш да се почерпим, че ме изкара абитуриент. Наздраве!Много зряло изказване, браво. Като дойде време за абитурентския ти бал, не забравяй да ни поканиш.
Като са успешни, защо всички са изнервени?Изборите бяха успешни. Желанията на повечето хора бяха: ГЕРБ извън властта и ДПС да не играе роля в парламента. Това се случи, вече какво ни очаква е друг въпрос.
За черпене винаги съм навит. За политика най-успешно се говори на масаЯвно искаш да се почерпим, че ме изкара абитуриент. Наздраве!
Ще мине измисления локдаун и ще си седиш сам у дома с маската, а нормалните хора ще си живеят живота. Само като видя тоя мишок Харизанов как се е насрал и ми прави кефИ? Пандемията ли ще мине, пари ли ще ни раздават? Я ми кажи, честно.
Платеният цигански вот е главно за преференции на местните 'феодали' и основно за ДПС.
След изявлението на Мая, че ще 'изрине' всичко назначено от ГЕРБ, по подразбиране последните си осигуриха доста гласове.
Ако наистина мразехте толкова Борисов, щяхте да гласувате за най-големия му враг - комунистите.
Ти имаш проблем с локдауна и маските. Аз не съм спирал. Тук си в голяма грешка.Ще мине измисления локдаун и ще си седиш сам у дома с маската, а нормалните хора ще си живеят живота. Само като видя тоя мишок Харизанов как се е насрал и ми прави кеф
Защото явно твоята заобикаляща среда симпатизира на засегнатите партии, затова.Като са успешни, защо всички са изнервени?
Не гласувах и се забавлявам. Бъркаш много.Защото явно твоята заобикаляща среда симпатизира на засегнатите партии, затова.
Пусни си филм и се забавлявай. Аз не гледам по подобен начин на бъдещето на децата на България. Доволен съм, че може би ни очаква промяна, а каква ще е - друг въпрос.Не гласувах и се забавлявам. Бъркаш много.
Имам, да. Отказвам някакви палячовци да ми ограничават живота и контактите, да не мога да ходя на кръчма и да се маскирам като муджахидин от третия свят. Ти нямаш проблем с това, защото си опитно мишле и се подчиняваш на всичко, което ти каже телевизора. Даже се ваксинира, да пререждаш бабите по зелените коридориТи имаш проблем с локдауна и маските. Аз не съм спирал. Тук си в голяма грешка.
Ти май не разбра, че никой не мисли за децата ти, а за собствения си джоб... Когато се появи обект, който да ми вдъхне доверие ще се включа и аз. Лека вечер.Пусни си филм и се забавлявай. Аз не гледам по подобен начин на бъдещето на децата на България. Доволен съм, че може би ни очаква промяна, а каква ще е - друг въпрос.
Имаше ли зелен коридор? Имаше. Да, възползвах се. Това си е моето здраве. Ти като наливаш ракията броя ли ти чашите? Казвам ли ти колко е вредна? Не. Тогава нямаш право на реплика.Имам, да. Отказвам някакви палячовци да ми ограничават живота и контактите, да не мога да ходя на кръчма и да се маскирам като муджахидин от третия свят. Ти нямаш проблем с това, защото си опитно мишле и се подчиняваш на всичко, което ти каже телевизора. Даже се ваксинира, да пререждаш бабите по зелените коридори![]()