В неделя ще гласувам за....

Ще гласувам за:

  • ГЕРБ-СДС

    Votes: 9 8.2%
  • БСП

    Votes: 2 1.8%
  • Има Такъв Народ

    Votes: 29 26.4%
  • ДПС

    Votes: 2 1.8%
  • ВМРО

    Votes: 2 1.8%
  • Изправи се! Мутри вън!

    Votes: 4 3.6%
  • Демократична България

    Votes: 20 18.2%
  • Възраждане

    Votes: 2 1.8%
  • Българско Лято (Божков)

    Votes: 14 12.7%
  • Марешки - НФСБ

    Votes: 1 0.9%
  • Всички са маскари. Няма да гласувам!

    Votes: 9 8.2%
  • Ще маркирам "Не подкрепям никого"

    Votes: 6 5.5%
  • Друго

    Votes: 10 9.1%

  • Общо гласове
    110
Не само извинение, даже ще ти пратя една дамаджана Розе от мойто! По-зле от гробарите няма как да има, сам ще се убедиш в това!
Запомни това изказване. Ще се видим по площадите.
 
Е ти нали каза, че вече не ти дреме ич и даже няма да им гласуваш, къде ще ходиш по площадите?
Да, сега е така, но съм сигурен, че и ти ще си с мен след време.
 
Нали не си въобразяваш, че ще има повторение на белия автобус? Няма как да стане....
Много по-зле ще е. Но и за това има време. Засега ще гледам сеирчето и ще се смея.
 
А, с какво бай Киро-деменцията или Влади Горанов са по-добри министри на финансите? Или пък Вежди пияницата от Годжи? По-зле няма как да бъде, това е сигурно.
Сравняваш Вежди и Годжи?
Наистина си заслужаваме управниците.
 
Мислиш че ще има протести, за да се върне тиквата ли? :D
Абе човек, аз не съм за Тиквата. Ако бях, щях да си гласувам за него. Аз съм десен човек, разочарован от дясното. Ако видя, че предлагат нещо смислено, може да си възвърна доверието. Но на този етап няма как да стане.
 
Бат Бойко яшар шофьор като Фончо - тарикат, бат Бойко най-добър президент - кмет на България, да живей!

VM1iwI.png
 
Всичко е ок сега. Дано само Слави не направи някоя неочаквана простотия. Надявам се също, че няма да си повярва той и сценаристите да стават министри, защото ще загубят доста от доверието, което получиха. Включително и моето.
 
Сравняваш Вежди и Годжи?
Наистина си заслужаваме управниците.
Не обсъждам творчеството на веждата (не го познавам), а него като личност и характер. Ми пълен простак и наглец + пияница. Забравихме ли как би полицай още докато беше само общински съветник? С какво е по-добър от Годжи? И двамата са лакеи на вождовете си. Най-малкото са една марка, да не кажа, че има леко превъзходство в полза на Годжи.

Не съм във възторг от изборната победа на дългия, точно защото е същият егоцентричен тъпанар като джипко бибитков.
 
Всичко е ок сега. Дано само Слави не направи някоя неочаквана простотия. Надявам се също, че няма да си повярва той и сценаристите да стават министри, защото ще загубят доста от доверието, което получиха. Включително и моето.
Така де, ама кой ще носи после политическата отговорност... Янко... :)
 
Отпуснете се на течението и се наслаждавайте на новото ръководство.
Вече нищо не зависи от нас.
 
Кака Кури каза, че няма да се включи в коалиция, в която е и ГЕРБ, Слави пък не искал със статите партии и в общи линии, ако някой не се извърти, би трябвало да има нови избори.
 
Ковид много лошо удари електората на БСП.
И прогнозата също не е положителна, тъй че може да я отпишем тая партия.

Социализмът ще пристигне в нова форма, вероятно отвън.
При положение че западният свят е под управлението на крайнолиберални сили, едва ли ще ни подмине и нас.

Радвайте се на още някоя и друга година пишман капитализъм, че туй ше ни е.
 
Аз имам съвсем сериозен въпрос. Какво ще правим без лидери на нацията като ПКП? Тази жена успя да ме възхити през последните четири години, изпълвайки ме с дълбоко уважение. Историята ще я помни!

nz5a7x.jpg
 
Коалиция няма да има, Слави ще предложи експертно правителство, който иска да го подкрепя, който не иска, отива при гроб, дпс и бсп. Това ще е.... Ако по някое време падне правителството, нови избори и ДБ и ИТН вземат всичко. На тиквата като му вземеш джипката, администрацията, купения и корпоративния вот, отива при марешки, шкембето и далавери. Колкото и да не им се вярва на герберастите, това е положението, лапачката свърши за тях.

Много гладни бесни кучета чакат да се нахвърлят на трупа на тиквата. От тоя няма да остане нищо! Тошко вече заяви съвсем открито, че следва ревизия на всички нива, милост няма да има, дано да се случи. Бай Ставри чака с нетърпение!
Това да биеш 15 пъти подред на избори си рекорд.... Колко партии, колко коалиции - всички се борят за 2рото място. Лош Бойко лош....
 
Истината е, че има прекалено много партии, които размиват вота. Има и много "мъртви души", които си седят от десетилетия. А лично според мен, избори, които имат под 50% гласували, трябва да се обявяват за невалидни. Защото нали така е с референдума, нещо двоен стандарт...
 
Абе Корни защо не хвърли оставка? Цялото изпълнително бюро подало, само великата Корни не искала да подава? Тоя пловдивския свинар да я изрине, сигурен съм че има достатъчно хора около нея!!! Бандито ще вие като карпатски вълк ако Корни е аут!
 
Това да биеш 15 пъти подред на избори си рекорд.... Колко партии, колко коалиции - всички се борят за 2рото място. Лош Бойко лош....
Тоя път "билият" яде големия бой. Най-тъжната от всички победи е пировата победа. Боко е чао, Бърни. Моите съболезнования.

п.с. въпреки манипулациите, гласуването на администрацията под заплаха и купения цигански вот, Фончо е 10% долу от миналия път.
 

Горе