В неделя ще гласувам за....

Ще гласувам за:

  • ГЕРБ-СДС

    Votes: 9 8.2%
  • БСП

    Votes: 2 1.8%
  • Има Такъв Народ

    Votes: 29 26.4%
  • ДПС

    Votes: 2 1.8%
  • ВМРО

    Votes: 2 1.8%
  • Изправи се! Мутри вън!

    Votes: 4 3.6%
  • Демократична България

    Votes: 20 18.2%
  • Възраждане

    Votes: 2 1.8%
  • Българско Лято (Божков)

    Votes: 14 12.7%
  • Марешки - НФСБ

    Votes: 1 0.9%
  • Всички са маскари. Няма да гласувам!

    Votes: 9 8.2%
  • Ще маркирам "Не подкрепям никого"

    Votes: 6 5.5%
  • Друго

    Votes: 10 9.1%

  • Общо гласове
    110
Ти разбра ли го на кого какво говори тоя?
Бих му предложил да се присъедини към младежкия ГЕРБ, ама то вече няма смисъл :)

Ти сега гледай твоите хора да оправдаят доверието ти. Щото и аз ще ги гледам внимателно. Ако ми допаднат, на другите избори може би ще ги подкрепя.
Всички ще ги гледаме. Профилът на избирателите тук е доста различен от хората, които се впечатляват от видеа в джипка. Много бързо може да има отлив.
 
В тая връзка, само на мен ли ми направи впечатление, че Кови го нямаше вчера и днес :) Поне аз не забелязах присъствието му.... :)
От утре ще се появи с нова сила, изборите минаха все пак.
 
Събират го, как да не го събират, гледай мандатите, предостатъчно, ама Корни няма да иска, иначе няма да е нещо ново, просто новата тройна коалиция!
Правят ли? Хм, супер. Значи топ партиите могат лесно да решат. Последно гледах някакви малки % не им стигнаха, но може да съм със старо инфо.
 
Ама нали знаеш, че не отричат мерките и ще морят ковида с ваксинация. Точно обратно на принципите ти...
Те няма да са управляваща сила. Дори и за коалиционни партньори не са много сигурни. Виж, големия победител на тоя вот е против мерките, та ще бъде интересно като вземе мандата от ръцете на буци.
 
Айде последно за тази вечер.

Rm9cPi.jpg
 
Просто не мога да се стърпя да ВИ честитя на всички! :)
Вече се бях отказал да вярвам, че това може да се случи (макар и да се окаже само един мираж, в крайна сметка)
В действителност вярвах, че ще изкара почече от Тато..., но се радвам, че младоците тук са уврели и прозрели.
Айде, само добри неща да се случват от тук - насетне :)
 
Направи си профил в HelpKarma, че да ти съберем пари за един буквар поне. Ти от малцинствата ли си, че си толкова зле?
HelpKarma няма да ти помогнат... Ще си останеш прост и беден но поне доволно злобен :) Със здраве
 
Просто не мога да се стърпя да ВИ честитя на всички! :)
Вече се бях отказал да вярвам, че това може да се случи (макар и да се окаже само един мираж, в крайна сметка)
В действителност вярвах, че ще изкара почече от Тато..., но се радвам, че младоците тук са уврели и прозрели.
Айде, само добри неща да се случват от тук - насетне :)

Въййй, ама ти жив ли си бе братче :)
 
Мърдам естествено, ботовете никога не спят ахаха
Обхождам тук често ;) а ако тия дадът тотално фира, обещавам, че ще се индексираме редовно :p
 
Мърдам естествено, ботовете никога не спят ахаха
Обхождам тук често ;) а ако тия дадът тотално фира, обещавам, че ще се индексираме редовно :p

Абе за бот рядко минаваш, само на всеки 9 години :) Индексирай по често тук, че младежите хич ги няма :)
 
Мне, не събират нужния %. :) А и само този сценарии не сме го играли,хахахаха. :)
Ами така е, като не подбирате правилните партии! Герб+БСП+ИТН са си с напълно достатъчен процент!!!
А иначе сериозно погледнато една коалиция ИТН+ДБ+ИМ с подкрепен вот от БСП си е един напълно активен временен вариант. Самата БСП има полза от това, защото се премахва контрола на следващите избори от страна на Герб (и президенските и скорошните след това отново парламентарни), а и подкрепяйки новите партии така си чисти рейтинга на опозиция, а не партия на статуквото.
 
Последно редактирано:
Остаям това тук:

В София ГЕРБ успя да извоюва победа единствено в 25-и многомандатен район, където се намира кв. "Факултета". Проверка в сайта на ЦИК на резултатите от секциите в ОУ "Тодор Каблешков" в ромския квартал показа, че избирателите там масово са гласували за партията на Бойко Борисов. Във "Факултета" само 13 човека са гласували за ДПС, пише "Сега".

Не по-различна е изборната картина от секциите в СУ "Димитър Страшимиров", където гласува ромската махала на столичния кв. "Христо Ботев". Там отново ГЕРБ печели първото място, ДПС този път е веднага след герб.

Ромите в кв. "Максуда" във Варна също са пуснали бюлетина в полза на ГЕРБ.

В пловдивския квартал "Столипиново" ГЕРБ отново е безапелационен победител, показват данните от СИК в три училища - ОУ "Пенчо Славейков", НУ "Кирил Нектариев" и СОУ "Найден Геров". Сходно са разпределени силите и в другия ромски квартал на Пловдив - "Шекер махала", където ГЕРБ и ДПС си поделят гласовете почти по равно.

Не прави изключение и ромската махала на Сливен, чийто жители гласуват в 6-то ОУ "Братя Миладинови". Още в ранните часове на изборния ден пред училището имаше голямо струпване на хора. Там гласовете на ромите отново са в полза на ГЕРБ.

Толкова за умните, красивите, образованите от голямо населено място....
 
Бях убеден, че събитията ще се повторят на 100%, обаче пред вид изказванията може и да не се случи.

Иначе се развиваше точния сценарий, при който Бойко утепа всички. Тройна коалиция. Той бивш, но гневен член при царя, народа бесен на подобно управление (десни, леви, малцинства) и хоп боката се възползва и взе народния гняв с над 50%... те така почна всичко :);)

Сега мислех за 1/1 изпълнение: Нинова разочарована и лабилна, Бойко шубе, че няма да си изпълни ангажиментите, Карадайь му е абсолютно все тази..

Нова тройна коалиция, има логика, всеки иска да участва в управлението, и ще участва. Единствена опозиция - Слави. Така управление 4г. - естествено пълна мизерия, гняв народен и 100% повторение на събитията. - Избори, Славун срещу тройката и съответно ги измита с над 50% :)

Обаче Нинова е категорична, че няма да се коалира с Герб. Но ако питате Герб, те ще й обещаят и звездите за коалиция, ще свалят Гешев ако се наложи, дори Бойко ще се откаже от лентите и джипките - гаранция. ДПС са ясни били винаги, те винаги са за промяната и по-доброто.., така че Бойко като размета скъпоплатените ПР-и специалисти (да успокоят народните страсти), малко фандъци тук-там и хоп - реално имаме новата тройка милееща за България.

Да си кажа честно, малко ми се иска такъв вариант, защото може да е след още 4г, но със сигурност това тотално ще ги изхвърли всичките. После остава само да се молим, Славун да не стане Бойко2, както се разказва в предишната приказка :D


За мен друг сценарий за сегашно правителство - няма. Остава варианта с нови избори на есен с песен, нови възможности за някои от подценилите сегашните, нови връзки и приятелства до тогава... и най-много Славчо вместо да вземе повече, може да изяде хептем дървото ;)
 
Какво мислят международните наблюдатели за изборите на гроб:

Използване на държавни ресурси от управляващата партия в предизборната кампания и ограничено медийно отразяване на всички кандидати.

Наблюдателите изразиха сериозно притеснение за медийната зависимост и автоцензурата и посочиха, че правителствените разходи непосредствено преди изборите са дали несправедливо преимущество на управляващата партия.

„Финансирането и разходите по време на предизборната кампания трябва да целят равнопоставеност. Това обаче бе компрометирано от правителствените разходи по време на кампания, които дадоха нечестно преимущество на управляващата партия“.

Жалбите по време на кампанията можеха да бъдат отправяни единствено от тези, които са пряко засегнати. Заради това много жалби не бяха разгледани. Като добавка към това наблюдение, в случаите на политически чувствителни казуси, свързани с неправилната употреба на публични средства.

Концентрацията на медийна собственост и политическият натиск оказват влияние върху отразяването на кампанията, в която е липсвали аналитичност, а платените форми са представяни като новинарски информационен жанр, отбелязват международните наблюдатели.

И още, и още, и още....

 
Единствено за отбелязване за днес е това:
Ама пак вършат услуга на ГЕРБ, които така ще избегнат служебно-ревизионно правителство на кандидат-президента.
 
Те няма да са управляваща сила. Дори и за коалиционни партньори не са много сигурни. Виж, големия победител на тоя вот е против мерките, та ще бъде интересно като вземе мандата от ръцете на буци.
Вероятно знаеш, че Хр. Иванов е нескрит соросоид и наклона на оная му работа зависи от американския вятър? :)
Борисов си получи шамара от Щатите, заради меката(никаквата) позиция срещу Русия и тръбата, ама сега няма мърдане в задаващият се конфликт в Украйна.
 
Последно редактирано:

Горе