Гласувахте ли?

Green Bars

Well-Known Member
Единствената цел на тази тема е да ви подсетим, че днес е ден за гласуване и е силно препоръчително да го направите!

Е гласувахте ли ?

Аз отивам след малко да пусна своя глас.

Едит: Моля без конкретизиране и споменаване на партии в темата.
 
От: Гласувахте ли?

Аз вече го направих.
 
От: Гласувахте ли?

Направих го. Доста хора имаше.
 
От: Гласувахте ли?

Току-що го направих. За разлика от миналите парламентарни избори, нямаше много хора...
 
От: Гласувахте ли?

Отидох към 10.30 ч. Почаках около 20 минути, имаше хора.
 
От: Гласувахте ли?

Да, гласувах, и според това, което чух по ТВ, изибрателната активност е по-голяма до момента, отколкото през 2009
 
От: Гласувахте ли?

ИЗБОРИ ЛИ? НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ГНУСНА ПАСМИНА НИКОГА ВЕЧЕ!

Goliamoto lapane.jpg - ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ

Атанас СПАСОВ

На път сме ритуално да се самоубием. Друг такъв народ по белия свят няма. Едва ли съществува друга група хора, която да живее вторачена в нищото и да очаква не по-добрите дни, а по-лошите.

Да оцеляваш не на ръба, а оттатък мизерията и да се възхищаваш на палача си, е възможно само в тази шибана част на Балканите.

ИЗТОЧИК: http://plovdivchanin.com/Коментари/...СУВАМ-ЗА-ТАЗИ-ГНУСНА-ПАСМИНА-НИКОГА-ВЕЧЕ.html

Една огромна маса човекоподобни, водени от инстинктите на стадото, за пореден път ще имат възможността да загробят чувството за перспектива, за успех, за човешко съществуване.

12 май се превръща в една кошмарна дата.

12 май по всяка вероятност ще бъде кулминацията на разрухата.

Една престъпна политическа върхушка, която се грижи единствено за собствената си кесия, обрече държавата България на безперспективност. Нещо повече, постави под съмнение правото й да съществува. Тази държава е извън всякаква логика, която да защитава статуса й.

Безродие.

Арогантност.

Чувство за богоизбраност.

Алчност.

Нечовечност.

Нахалство.

Жестокост.

Това са чертите на българската политическа класа.

Тази мършоядна пасмина очаква в неделя отново да бъде избрана.

Може ли един нормален човек да повярва, че един милион кретени са готови отново да върнат във властта една шайка престъпници?

Може ли друг един милион също така зомбирани индивиди да тъсят спасението си в клика, която години наред се е хранила от жизнените сокове на агонизиращото общество?

Може! Тук това е най–логичното поведение, навлечено от националното сеирджийство, егоизъм и злоба. Върху тях политическите скотове изградиха копторите си. Благодарение на тях, подредиха стратегиите на оцеляването си.

Този грозен, жесток, лаком и същевременно страхлив паяк направи всичко, което е възможно, за да лиши жертвите си от съпротивителни сили. Лиши го от избор, защото паякът разплоди край себе си същите чудовища.

Кого да избереш?

Простакът Борисов?

Лицемерният Станишев?

Калугероподобната Кунева?

Психопатът Сидеров или пуделът Янев?

Еба ти и извратената компания!

Тези скотове,братя, ни одраха кожите. Те ни превърнаха в просяци, ядящи турски домати, китайски чесън, немски картофи, полски боб. Техният Октопод присвои нивите ви в Северна България. Техните банки ви одират кожите. Техните монополи тършуват из празните ни джобове.

Днес взех решението за себе си.

Няма да гласувам! Никога повече няма да гласувам за за своите палачи!

Няма да гласувам нито „за", нито „против". Вместо към урната, това пластмасово гробище на мечти, ще отида на църква.

А след това?



След това ще грабна тоягата и ще тръгна към площада. Нима забравихте, че тази гнусна, разноцветна банда не трябва да бъде избирана , а изметена?
 
От: Гласувахте ли?

@BESTINO, аз лично не вярвам в системата, нито в пазарната, нито в обществената. Обаче положението е такова - живеем тук и сега, с нас или без нас държавата ще продължи да функционира по този начин. Ще се изберат депутати, ще се състави правителство. За това по-добре да подкрепя някой, а според мен има достойни за подкрепа, отколкото да си стоя вкъщи.
 
От: Гласувахте ли?

Първо да си полея зарзаватите! 8)
 
От: Гласувахте ли?

също няма да гласувам, минах през всичките етапи на еуфория, сляпа вяра и подкрепа, труд в изборните секции и прочие, което малко по малко ми отвори очите за много неща, едно от които и най-главното е "няма смисъл". Италианците си имат своята коза ностра, ние си имаме вуйчовци и сваковци да не останем по-назад и за да има хора, които да ни казват в удобният момент "ти знаеш ли кой съм аз? знаеш ли, ако си мръдна малкият пръст какво ще ти се случи?".... било е време цар от далече да си търсим и пак е спорно дали кадърен сме си намерили, но в днешно време освен да се надяваме, че ще можем на Марс да се преместим и да започнем на чисто, не ни остава нищо друго :( Ето в какво превърнаха децата ни с цялата помия, с която ни заливат и с уредбите и наредбите, които си придават важности, че са установили и въвели http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZn9XJ8O6ww :( Затова аз днес ще си седя у дома, ще използвам времето да образовам децата си и да ги възпитам по-добре и може би, ако имат шанса някъде напред в бъдещето да направят сами живота си по-хубав то ще стане. Аз ще съм тази, която ще прекъсне причинноследствената връзка между старото и "новото", баба ми и майка ми не са го направили за мен, но аз го правя днес за децата си:)
 
От: Гласувахте ли?

естествено

трябва днес да гласуваш
за да имаш утре право поне да псуваш
ако сега вкъщи си седиш
после 4 години трябва да мълчиш

баааси къф съм поетес
 
От: Гласувахте ли?

Аз ей сега заминавам, то е ясно че в политика няма добро, ама се избира по-малкото зло и поне да намалим малко влиянието на купените гласове. Разказваха ми ей сега в съседен град циганите се събирали сутринта и чакали кой ще им предложи най-много пари за гласа им, стигало се до 100лв :cry:
 

Горе