Готовски за Модератор

Готовски за Модератор


  • Общо гласове
    129
arsenal каза:
Gotovski кажи бате какъв модератор искаш да станеш като твоита важна тема за модератора с твоя помош всички я превърнаха в офтопик, ако бях гадно копеле не че не съм щях да я изтрия ама виждам че се забавлявате с простотията и ще ви оставя :), Що се отнася за 6000 поста виж колко са офтопици, да не говорим че и в сериозните теми 80% от контента вече е офтопик, следователно ако изтриеме офтопика постовете ще намалеят драстично :)
ами аз исках да напиша малко сериозен контент , ама Blinky излезе , кой да питам сега ? :roll:
 
Станимир каза:
ами аз исках да напиша малко сериозен контент , ама Blinky излезе , кой да питам сега ? :roll:

Аз неразбрах за какво става дума? :) Какво има за питане? Тук ще се получи много добър разговор ако някой има питане. :)
 
То нестава дума за банване, а за друго нещо ама аиде, Станимире може да питаш всеки, и други могат да ти отговорят, не си мисли че Блинки е отдел отговори на въпроси
 
Ами не знам кои са хората във форума , които наистина разбират и ще ми обяснят това , което питам :)
 
абе хора спрете с това дали става или не става някой си за модератор.не стана ли ясно че модератори може би в момента не се търсят.дай всеки да си пусне такава тема че да ние е весело на всички и да видим по гласовете кой най-добре е приет за модератор.
 
И готовски ще стане мноо добър модератор :) представям си го :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: брат не се обиждай ама не те виждам модератор иначе аз гласувах за ДА 8) се пак сме партия
 
Добре защо готовски да нее модератор притежава всички качества :) за 1седмица ще направи 1000поста (само флууд) ще чисти форума от тъпаци (ще завижда можеби) :) просто перфектния кандидат аз сам пак за :=) :lol: :lol:
 

Горе