Градът на селяните

От: Градът на селяните

Иххххх, много ме кефиш, скачай през нета и ще си говорим на длъж и шир за сичко, нищо , че сме на различни позиции :)
офф, пак трябва да ти обяснявам
докато бсп бяха в 10та глуха аз не предполагах, че ще използват деня за размисъл за такава жестока манипулация
признай си, че никога не са печелили избори като Герб..пък за втори път не може и да си мечтаеш

аз не крия, че когато става въпрос за БСП или ГЕРБ, избирам вторите
въпреки, че и двете партии са ЕДНАКВИ - единствената разлика е, че са много нагли - казват, че са наследници на БКП - но тя е забранена

в горния пост говорех за медиите
 
От: Градът на селяните

В голямата картинка , България се превръща в държавата на селяните. Просто защото всичко по-интелигентно се изнася в чужбина заради по-хубавите заплати.

Гледам че намесихте вече партийни зависимости та да благодарим заедно на това на партията , с най-голям принос за това (управлявала е най-много години след 89) - БСП
Благодарим ти БСП , че изгони младите и умните от родината им !
Колко било елементарно, а ние да не го знаем ! Аз се чудя защо при тиквоча се върнаха всички емигранти, пък сега пак избягаха... Тикволюбците са странни птици - в сексологията ги наричат мазохисти !
А пък ако знаех, че заради Каси Нова тв е толкова богата, щях да се възползвам от нейните услуги - не е късно, а съм на зор !
 
От: Градът на селяните

Аз статията не съм я чел, а коментирах по-скоро мненията в темата. Ще взема да я погледна :)
 
От: Градът на селяните

Колко било елементарно, а ние да не го знаем ! Аз се чудя защо при тиквоча се върнаха всички емигранти, пък сега пак избягаха... Тикволюбците са странни птици - в сексологията ги наричат мазохисти !
А пък ако знаех, че заради Каси Нова тв е толкова богата, щях да се възползвам от нейните услуги - не е късно, а съм на зор !

Колко години имаха БСП да променят България и колко Герб ? И Герб управляваха по-време на световна икономическа криза , големи икономики отбелязаха спад - ние ли трябваше да тръгнем нагоре ?
Мазохисти са червените избиратели - цял живот гласуват за партията и им увеличиха 5 лева пенсиите. За работните места няма да споменавам. 13 % безработица - БСП ще счупи рекордите! Ей това управление докарахте .... голямата радост е че Бойко не е на власт... защото той е лошия...
 
От: Градът на селяните

Норти, това са сериозни обвинения, а дори не разбирам в какво точно.
Че имам достъп до Интернет и цъкам върху определени линкове? Или че за първи път си позволявам да постна тема с източник-линк и станах веднага предводител на злобилите, които целят да разрушат държавата, а с нея и всички живеещи в нея...
Докажи, че:
-съм спонсорирала (ужас! аз нямам тока да си платя и интернета, телевизиите ще спонсорирам- дори и косвено като потребител нито гледам нито съм вътре в бизнеса (ви) със статии) политически зависими ТВ. Изброй начините, ако е така, да спра да ги спонсорирам! Щом не е добро!
- как точно съм направила с крехкото си мозъче "НОва Тв" скъпа?
- че подкрепям партия с много пари?

И накрая има нещо сбъркано в логиката ти. Парите са от спонсори. Нормално е като си платя за нещо да ми се продаде и да е за мен. В случая с нематериалните активи, не става само с "благодаря ви за алтруизма. Това е за благото на народа". Купувайки медия/телевизия определена партия не го прави, за да манипулира само, а за да е "в играта с милионите". Схващаш ли? Като при покера. Или ти казваш, че така не е хубаво и трябва да се пренапише библията, конституцията и "Война и мир"?

ти не може да направиш НоваТВ скъпа, нито си я спонсорирала - правите го заедно, всички които споделят статиите на НоваТВ (edna.bg е на Новатв)
сега ще кажеш - ако статията е полезна, пак ли да не я споделям? - тогава може, защото са се постарали и са инвестирали част от парите които ТИ си им докарала

но когато използват такива статии те не генерират нищо полезно,
напротив!, аз дори бих се почувствал тъпо ако този сайт ми е любим и публикуват такава статия

Ти не просто цъкаш върху определени линкове, ти генерираш импресии които те след това продават. С тези пари рекламират НоваТВ. така тя става по-известна и привлича партии-рекламодатели. Сега ще кажеш - ама аз не кликам на рекламите. Еми още по-зле...
рекламите не са лошо нещо...

и станах веднага предводител на злобилите, които целят да разрушат държавата
на практика така се получава :) на НоваТВ е платено за бъде опозиция
колко партии може да си позволят да платят на новатв?
тази партия би градила (от твоя пост - рушат) държавата, така ли? само ако не бяха в опозиция...така щяха да я изградят, че ако си била в чужбина за един месец - няма да я познаеш!

Примерите които давам са силно увеличени за да разбереш мащаба. Ти сама нищо не правиш. Както ако беше гласувала за другата партия - нямаше да има промяна.
Една птичка пролет не прави, но ако всички... - и още как!

кажи ми какъв е смисъла от статията?
Защо трябва да я споделяме? Тя ще направи ли живота ни(като цяло) по-добър?

защо не сподели това - http://www.vesti.bg/tehnologii/nauk...-specheliha-goliamata-nagrada-na-nasa-6008428 :mad:
 
От: Градът на селяните

Ама много сте ми готини всички :)

Никой да не се засяга!!!

Просто си ме кефите и не знам, как бих събудил без вас, независимо дали хейтите или лайквате. :)
 
От: Градът на селяните

Колко години имаха БСП да променят България и колко Герб ? И Герб управляваха по-време на световна икономическа криза , големи икономики отбелязаха спад - ние ли трябваше да тръгнем нагоре ?
Мазохисти са червените избиратели - цял живот гласуват за партията и им увеличиха 5 лева пенсиите. За работните места няма да споменавам. 13 % безработица - БСП ще счупи рекордите! Ей това управление докарахте .... голямата радост е че Бойко не е на власт... защото той е лошия...
Oooo, за три години и половина ГРОБ успяха да променят България така, както и природен катаклизъм не би успял ! И не ме слагай при комунягите, щото никога не съм гласувала за тях, но ако са единствената алтернатива на тиквоча - ще го направя ! И стига сте ревали за тая световна криза, щото сте смешни вече. Я иди виж в търговския регистър колко фирми са прекратили дейност, заради тва прекрасно управление и ще ти светне защо безработицата е такава. Иди виж в Германия, Франция, Англия и т.н. колко фирми са фалирали, заради кризата и тогава ми говори. Знаеш ли кое беше първото решение на тиквата, като взе властта ? Максимално да ограничи достъпа на легални цигари, чрез условието регистрация по ДДС; драстично повишение на цената им и контрабандата удари небесата, което зверски ощети бюджета, но напълни мутренския джоб ! Ще ме връзва към НАП, при положение, че съм на патентен данък и ще ме кара да плащам на мобилен оператор, за да ме следи - плащай си ти за следенето бе, като държиш да ме следиш! Запитай се защо всички големи плащания минаваха през Цветелина-банк, защо се режеха лентички на пребоядисани пешеходни пътеки ? Защото от там мутрата се наяде най-много... няма да обяснявам повече, щото мога до утре, но се ядосвам, като го правя.... Бъди си мазохист, иди да те шиба с камшик ако искаш, но не ми го натрапвай ! И комунистите са зле - факт, но от гробовото управление по-лошо не сме имали !
 
От: Градът и неговите жители

Норти, аз първо ти благодаря, че полагаш някакви свръхусилия, да не ме нагрубиш или обидиш, защото съм чела и други твои мнения и честно казано, влизам и чета с притеснение да не ме застигне ... нещо българско от сърце твое.

Но искам да отбележа, че темата я пуснах наистина наивно и несъобразително, да се коментира по контекста на текста, а не за ползата или косвените връзки, които биха могли да причинят вреди, след споделяне. Изтрих линка от първия пост, но както си отбелязал това не е достатъчно. И освен, да обещая, повече да не поствам линкове със съмнителна целесъобразност, друго не се сещам. Виновна съм!

За това и благодарих на хората, които коментираха съществото и не ме обвиниха в някакъв вид манипулация.

Моля за извинение, тези които се чувстват ощетени, да пишат тук и са си загубили времето!
 
Последно редактирано:
От: Градът на селяните

СЛед всяко управление на БСП има криза - факт. Най-некадърното и крадливо управление - БСП. Гласувай си за червените крадци и си носи анти-бойко очилата.
БСП са на власт от 1 година , какви тъпотии ми говориш , че заради фалиралите фирми била такава безработицата ? Станишев обеща ли 250 хиляди нови места ? Къде са ? 13 процента безработица .... Това правителство ще се запомни само и единствено с провалите си. Нито се строят магистрали , нито се строят детски градини и паркове , сега се гласува как да променим закона да може свиня Пеевска да стане шеф на Данс и как да вземем нов заем за да подкупим циганските майки и пенсионерите.
По лошо от БСП няма , просто няма - тая партия ни докара до просешка тояга. Последни в Европа по приходи , 1ви по застаряване на населението. Това е геноцид.
А ти пак гласувай за комунягите...
Oooo, за три години и половина ГРОБ успяха да променят България така, както и природен катаклизъм не би успял ! И не ме слагай при комунягите, щото никога не съм гласувала за тях, но ако са единствената алтернатива на тиквоча - ще го направя ! И стига сте ревали за тая световна криза, щото сте смешни вече. Я иди виж в търговския регистър колко фирми са прекратили дейност, заради тва прекрасно управление и ще ти светне защо безработицата е такава. Иди виж в Германия, Франция, Англия и т.н. колко фирми са фалирали, заради кризата и тогава ми говори. Знаеш ли кое беше първото решение на тиквата, като взе властта ? Максимално да ограничи достъпа на легални цигари, чрез условието регистрация по ДДС; драстично повишение на цената им и контрабандата удари небесата, което зверски ощети бюджета, но напълни мутренския джоб ! Ще ме връзва към НАП, при положение, че съм на патентен данък и ще ме кара да плащам на мобилен оператор, за да ме следи - плащай си ти за следенето бе, като държиш да ме следиш! Запитай се защо всички големи плащания минаваха през Цветелина-банк, защо се режеха лентички на пребоядисани пешеходни пътеки ? Защото от там мутрата се наяде най-много... няма да обяснявам повече, щото мога до утре, но се ядосвам, като го правя.... Бъди си мазохист, иди да те шиба с камшик ако искаш, но не ми го натрапвай ! И комунистите са зле - факт, но от гробовото управление по-лошо не сме имали !
 
От: Градът на селяните

СЛед всяко управление на БСП има криза - факт. Най-некадърното и крадливо управление - БСП. Гласувай си за червените крадци и си носи анти-бойко очилата.
БСП са на власт от 1 година , какви тъпотии ми говориш , че заради фалиралите фирми била такава безработицата ? Станишев обеща ли 250 хиляди нови места ? Къде са ? 13 процента безработица .... Това правителство ще се запомни само и единствено с провалите си. Нито се строят магистрали , нито се строят детски градини и паркове , сега се гласува как да променим закона да може свиня Пеевска да стане шеф на Данс и как да вземем нов заем за да подкупим циганските майки и пенсионерите.
По лошо от БСП няма , просто няма - тая партия ни докара до просешка тояга. Последни в Европа по приходи , 1ви по застаряване на населението. Това е геноцид.
А ти пак гласувай за комунягите...
Смешно е да си се осрал до ушите и да сочиш другите с пръст ! За комунистите се разбрахме, ама не можеш да ме убедиш, че тиквоче е по-добър от тях ! И не ми говори за свинята Пеевски, че да не почна аз с Цвъко и другите калинки с фалшиви дипломи...
 
От: От: Градът и неговите жители

да се коментира по контекста на текста
какво по-точно да се коментира? Много пъти малки сайтчета са писали на тази тема за да се провокират комплексите. Не съм очаквал, че голям сайт също ще го направи.
Както стана ясно от тази тема - никой не е съгласен със мнението на Симо. Т.е. може да се заключи че статията е некоректно написано.
Нямаше да е проблем ако това беше случайно, но то не е и така се пораждат въпроси - най-важния от който е: трябва ли да подкрепяме Новатв/НетИнфо чрез рекламиране на сайта им?

а не за ползата или косвените връзки, които биха могли да причинят вреди, след споделяне.

Ами аз съм сигурен в това :) НО исках да ти обясня как хора които не са наясно с нещата изкарват пари на телевизии които след това да манипулират хората политически :)
Ако ще ме манипулираш политически - искам да е качествено. А не с такива бози!
Такава статия не отива на сайт който се управлява от компания. Даже е жалко, че прибягват до такива тип сензационни простотии за да осигурят трафик (щом с АБВ поща не могат...)
 
От: Градът на селяните

Смешно е да си се осрал до ушите и да сочиш другите с пръст ! За комунистите се разбрахме, ама не можеш да ме убедиш, че тиквоче е по-добър от тях ! И не ми говори за свинята Пеевски, че да не почна аз с Цвъко и другите калинки с фалшиви дипломи...
Цвъко ли е проблема ? Гледам съдят го ама нещо не върви към присъда ? Виж обаче Бисеров как хубаво веднага напусна ДПС - ей така правят явните крадци ....
А такива експерти като това правителство доведоха тези 13 процента безработица , милиарди дългове без да има икономически растеж и акцията в Лясковец (смърт на барета заради некомпетентност) и разбира се успешната акция на жандармерията (хванаха крадец на картофи).

По лошо от БСП няма , това е семейна групировка на семейство Станишеви за въртене на далавери и кражби. Хубаво ще е СЪсела да си вземе местото в Европа за което драпа сега, все пак плъховете 1ви напускат потъващият кораб... ако не го виждаш , лошо за теб.

И за размахване на пръсти не говори , че тия след всяка простотия , която сътворят имат едно оправдание - Ама Бойко.....
 
От: Градът на селяните

При нас не беше спад, при нас беше катастрофа! С тая криза дето облъчиха населението потреблението се сви десетки пъти и от там фалираха повечето фирми. Като облъчват ден и нощ от всички медии какво са си мислили, че ще стане не знам... В населението има над 40 000 000 000 лева официално, колко има в дюшеци и буркани никой не знае. Ама никой не ще да ги харчи, че криза имало... Свитото потребление удари най вече малките и средните фирми, който се изхранват със стоки и услуги, които не са от първа необходимост. Всъщност сега се сещам, че на него не му стигна акъла как да накара хората да харчат и реши да обложи спестяванията с данък:) Гениално! Като ти казвам това можеш да се сетиш защо Станишев повтаряше, че няма криза навремето, щото знаеше какво следва от подобни натяквания. Сега чул ли си да се говори за криза? Няма и да чуеш... ама питай някой търговци дали продават повече от миналата година.

Като добавим към по-горното и всичките останали простащини дето направи се получава милата родна мизер... картинка.

Колко години имаха БСП да променят България и колко Герб ? И Герб управляваха по-време на световна икономическа криза , големи икономики отбелязаха спад - ние ли трябваше да тръгнем нагоре ?
Мазохисти са червените избиратели - цял живот гласуват за партията и им увеличиха 5 лева пенсиите. За работните места няма да споменавам. 13 % безработица - БСП ще счупи рекордите! Ей това управление докарахте .... голямата радост е че Бойко не е на власт... защото той е лошия...
 
От: Градът на селяните

При нас не беше спад, при нас беше катастрофа! С тая криза дето облъчиха населението потреблението се сви десетки пъти и от там фалираха повечето фирми. Като облъчват ден и нощ от всички медии какво са си мислили, че ще стане не знам... В населението има над 40 000 000 000 лева официално, колко има в дюшеци и буркани никой не знае. Ама никой не ще да ги харчи, че криза имало... Свитото потребление удари най вече малките и средните фирми, който се изхранват със стоки и услуги, които не са от първа необходимост. Всъщност сега се сещам, че на него не му стигна акъла как да накара хората да харчат и реши да обложи спестяванията с данък:) Гениално! Като ти казвам това можеш да се сетиш защо Станишев повтаряше, че няма криза навремето, щото знаеше какво следва от подобни натяквания. Сега чул ли си да се говори за криза? Няма и да чуеш... ама питай някой търговци дали продават повече от миналата година.

Като добавим към по-горното и всичките останали простащини дето направи се получава милата родна мизер... картинка.
Добре казано, само ще допълня, че спестяванията не се пипат от пенсионерите (тях ''ало''измамниците ги оправят), за сметка на това младите семейства обедняха драстично, заради гениалната идея на тиквата да убие дребния и среден бизнес, от което възникна безработица, а от нея възникна намаляването на заплатите и всичко това се случи при управлението на гроб, колкото и да не им се вярва на влюбените в мутрата. Съгласна съм с критиките към комунистите, но не и от фенове на бистришките тигри ! Когато си подпалил плевнята е тъпо да се сърдиш, че пожарникарите са смотани...
 
От: Градът на селяните

Милата родна картинка е управлявана най-много след 89 година от БСП - кой съсипа България ? Защо България е на последно място по доходи ?
 
От: Градът на селяните

Милата родна картинка е управлявана най-много след 89 година от БСП - кой съсипа България ? Защо България е на последно място по доходи ?

защото ни използват за сергия на която големите корпорации да си продават стоките!
аз се чудя как е възможно да внасяш боклуци от китай без да плащаш мито!!!!!!!!!!!!!1
 
От: Градът на селяните

Милата родна картинка е управлявана най-много след 89 година от БСП - кой съсипа България ? Защо България е на последно място по доходи ?

Епа цецо и бойко са виновни, ти не знаеше ли? Същите те раздаваха куфарчета с държавни пари на бившите борчета да основават ЗАД... Ааа да бате бочко докара кризата в бг и европа 2010-2011..
 
От: Градът на селяните

Епа цецо и бойко са виновни, ти не знаеше ли? Същите те раздаваха куфарчета с държавни пари на бившите борчета да основават ЗАД... Ааа да бате бочко докара кризата в бг и европа 2010-2011..
Тъпо...тъпо...тъпо ! Бате ти бочко е един от получателите на куфарчета и ако беше толкова кадърен, щеше след комунистите да остави действаща икономика, като лошия Костов, а не да съсипва и да реве, като вдовица за еди кво си три години, че те са му виновни ! Оспамихме темата и я превърнахме в политически спор. Никой няма да убеди другия в правотата си, затова хайде да спрем !
 
От: Градът на селяните

Oooo, за три години и половина ГРОБ успяха да променят България така, както и природен катаклизъм не би успял ! И не ме слагай при комунягите, щото никога не съм гласувала за тях, но ако са единствената алтернатива на тиквоча - ще го направя ! И стига сте ревали за тая световна криза, щото сте смешни вече. Я иди виж в търговския регистър колко фирми са прекратили дейност, заради тва прекрасно управление и ще ти светне защо безработицата е такава. Иди виж в Германия, Франция, Англия и т.н. колко фирми са фалирали, заради кризата и тогава ми говори. Знаеш ли кое беше първото решение на тиквата, като взе властта ? Максимално да ограничи достъпа на легални цигари, чрез условието регистрация по ДДС; драстично повишение на цената им и контрабандата удари небесата, което зверски ощети бюджета, но напълни мутренския джоб ! Ще ме връзва към НАП, при положение, че съм на патентен данък и ще ме кара да плащам на мобилен оператор, за да ме следи - плащай си ти за следенето бе, като държиш да ме следиш! Запитай се защо всички големи плащания минаваха през Цветелина-банк, защо се режеха лентички на пребоядисани пешеходни пътеки ? Защото от там мутрата се наяде най-много... няма да обяснявам повече, щото мога до утре, но се ядосвам, като го правя.... Бъди си мазохист, иди да те шиба с камшик ако искаш, но не ми го натрапвай ! И комунистите са зле - факт, но от гробовото управление по-лошо не сме имали !

Мислех си в началото, че поредното гласовито площадно мислене е довтасало в този форум, а то се оказа предприемач. Предприемач, дето го ухапали по касовия апарат... :lol:
БКП/БСП винаги са били силни в пропагандата. За разлика от икономиката. Нещо като попа на село - Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти казвам.
Винаги ми е било удивително стадното чувство на много хора и попиване на пропагандата - като вода след тридневен преход през Сахара.
 

Горе