Гърция напуска Европата!Следва България!

От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Няма човек с всичкия си, който да отрича олигофрениите на еврочиновниците. Само че, нашите родни полицити не правят нищо по въпроса. Пак пиша - те са си в чудесна симбиоза, да му мисли обикновения човечец.

Може да са олигофрени, но пък по-добри от тях няма наоколо.

В Азия и в Америка може и да се намират - ама в Европа това е най-доброто.

И е по-добре олигофрени еврочиновници, отколкото крадливи български олигофрени чиновници.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

ЕС досъсипа това,което крадливите ни управници не успяха да вземат. Забрави ли за щастливите кокошки и другите малоумни изисквания?Разходи се из малките градчета и села,да видиш разрухата,мизерията,жив човек няма по улиците,дори в половината областни градове е така.Аман от цифри,графики и други натаманени информации!Блеки,излез от цифрите и графиките и виж реалността!За мен държавата ни е един по-голям вариант на КТБ!

@Владко, когато ти ми даваш цифри е реалност, когато аз ти ги оборя не било - това не му ли се викаше комунистическа риторика? За разлика от теб съм излизал и влизал в малките градчета и села дори и паланки и съм виждал 100 неща, а в момента ги виждам с очите на неограничени бизнес възможности, но прост пример виждам една камара документация и бюрокрация само и само за да си изградя хидромилиорация за капково напояване, в другите страни нещата стават за час - ей ти прост пример разлика, дори не искам ти говоря за странните където ресурса(водата от сондажа), който е в територията ти е твой. Та викаш ЕС ти бил виновен за разпада можеш ли да го докажеш? Как няма да има разпад след като до 2007 1,5 милиона + заминаха от БГ? Как да няма разруха като комунетата съсипха всички 94-96 и окраха всички! Да за кокошките си прав и някои друга директива стил форма на краставица и домат + новите изисквания за качество и стандарт от към кравефермите(1-ва категория е 6+ а има доста такива) и общо взето това е. Защото не си ходил скоро в района на Добружата като цяло Св. Източна БГ - та тук при нас всичко е високо ефективно отглеждане няма не заето място и то да не се обработва не случайно и тук има огормни кравеферми с БГ собственици или с чуждо производство, Мандри по всички стандарти и т.н и т.н не ми се говори пък за земеделието и т.н - та сега да питам аджеба що тук селата не само са пълни, ами се и развиват? Да не би защото нивото е конкурентно? Защо въпреки цялата мизеря от държавата се правят пари? А сега си представи ако държавата ни беше като хората какво щеше да е? А странно защо всички наши износители изнася масово към гадният ЕС въпреки стандирте за качество, което всичко покриват? Защо също така изнасят и за света макар и по-малко? Защо не се преструктура бизнеса за не ЕС? А само ей та спорта, знаеш ли че БГ не може да запълни млечните квоти едвам докарваме 1/2! И нашето мляко пак излиза с 5-10 стинки по-ниско от вноса и вноса го бием по всички параграфи и сме задоволи всичкото търсене и пак изнасяме и то много :). Как така става номера тук ЕС не виновен, но при доматите и краставиците виновен :) Няма логика, всичко се криее в ефективното производство.

И Владко, аз ти говоря нещата от реалността, това че са облечени в цифри, не прави фактите не реални.

Хайде прост въпрос, знаеш ли колко изисквания и времетране ще ми отнеме да си имам напоителна система на овощна градина - примерно 100 декара ябълки или бадеми(че нали гадния внос ще ни съсипи ябълките :))? Тук говоря само изисквания, не ти говоря ще ходя да печеля проект и т.н, парите си ги даваш ти сондираш си всичко сам и накрая нямаш право да използваш сондажа и системата, докато нямаш документацията. Ако успееш да отговориш, което си е адски трудно, виж как е примерно е една Холандия или Германия. За САЩ въобще не искам да споменавам :)
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

И е по-добре олигофрени еврочиновници, отколкото крадливи български олигофрени чиновници.
Така е,абсолютно съм съгласен с теб,ама както са на куп евро и бг от 8 г. насам,ХИЧ не е добре.А на Гърция ще и отпишат минимум половината дълг,който е навит да вържем бас,връзвам един черен етикет :)
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Така е,абсолютно съм съгласен с теб,ама както са на куп евро и бг от 8 г. насам,ХИЧ не е добре.А на Гърция ще и отпишат минимум половината дълг,който е навит да вържем бас,връзвам един черен етикет :)

Аз съм навит :) Няма да им отпишат половината дълг :)

А аз съм ако може директно някой от ЕС ни реди правителството, макар че наскоро разбрах, че при нам си какви ситуации на тотална корупция ЕС имали право да ти назначат външен министър.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Ами бас тогава-скоро ще разберем :) Само за протокола-На нацистка Германия са и отписали 50% от дълговете началото на 50-те,гърчулята не са трепали хора,за разлика от нацитата ;)
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Не знам кое е най-доброто решение за Гърция.

Но по-важният проблем на Гърция е, че те сега продължават да харчат повече отколкото изкарват.

Колкото и дълг да им отписват, те след 5-10 години пак ще натрупат сериозен дълг.

Така че pyrwo там трябва да се реформират така че да се научат да харчат толкоз колкото изкарват. А как ще стане това - не знам.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Ами бас тогава-скоро ще разберем :) Само за протокола-На нацистка Германия са и отписали 50% от дълговете началото на 50-те,гърчулята не са трепали хора,за разлика от нацитата ;)

То и на нас ни отписаха час, чрез брейдита, а гърците им подстригаха пред 3 години голям процент повече няма - дето вика Криско Било квот било.

Да знаеш за напред дълг се отписва само когато кредиторите сключат с правителството план за тотална реформа в икономиката - това се случи и с Гърция. В момента Ципрас иска просто да се отпишат едни 200 милиарда и после да му дадът нови милиарди и да не прави нищо :) Как ще стане се пита?
На ЕЗ вече им излиза по скъпо да ги държат от колкото да ги пуснат да напуснат. А Ципрас просто ще бие мораториум демек няма да плаща дълга - това не е отписване, а просто спиране на плащането. Това вземили, че стане никой дори и Русия няма да им даде и едно евро, рубла, долар или каквото се сетиш като кредит.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Ей го и дългът в интерактивен вариант http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece

До 28 Февруари Ципрас ще събира овациите, мечтите и мокрите сънища на всички от соц. интернационална после ще дойде Видов ден - или ще са в процедура за аут от ЕЗ и няма да плащат дълг и им започва балансиране на икономиката с ужасен край или Ципрас ще клекне и ще си плащат чинно всичко и се покаже, какви популиста и ще завърти нов оборот на "унижение"
 
От: От: От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Ако реши Ципрас да ги вади, ще се молиш да си си в БГ и да си по нашият не по техният стандарт :)

Няма да излязат, ама няма и да плащат всичко. Пак ще ядат и пият, пък немеца дет цял ден се бъхти ще плаща.

Ето примерно от познанството ми с гърци: Знаят как да не работят, как да ядат и пият на корем, как да се веселят и какви коли да карат (макар, че отдавна не карам мини, минито е моята голяма авто любоФ :D) Те за тва ги уважавам гърците и не ги мисля, зле няма да са :D

M7aGy4fl.jpg


Аз чакам лятото, пак да ходя ако не ме изключат заради предателството на клуба :twisted:
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Уважаваш лешперите и крадците - странно?!? Или се възхищаваш, че лудите са в Брюксел, че им минава номера?!?

Мина им номера веднъж защото щяха да фалират немските и френските банки преди 4-5 години, сега всичко е буферирано и Ципрас най-много може да преструктурира дълга - но той тръгна на конфронтация.

А образно казано престуктуриране ще рече промяна на условията с цел по-добри плащания примерно имаш 7% лихва на 100к за 25 години, сега ще преминеш на 5.5% лихва но за 35 години - познайте, кой е от натакованта страна. Принципно ако освободят бизнеса в Гърция от държвата икономиката бързо ще се очисти и ще расте, това ще доведе и до изплащането на дълга - то и това иска тройката, но уви ...
 
Последно редактирано:
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

имали право да ти назначат външен министър.


Ще го научат нашите и той да краде и да не работи!
 
От: От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Унгарците и те смятатат да се махат от европата.Пътя е към Русия.Видяха какво им натресе европата ...
В Будапеща протестираха с искане за „повече Европа“
Няколко хиляди души участваха в антиправителствен митинг в Будапеща, искайки оставката на министър-председателя Виктор Орбан, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Протестът пред парламента се проведе ден преди посещението на германския канцлер Ангела Меркел в страната.

Протестиращите настояха правителството да уважава връзките със Запада,

линк
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Обама призова за отстъпки към Гърция
Жан-Клод Юнкер поиска да премахне мисията на "тройката"

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/02/02/obama-prizova-za-otstypki-kym-gyrciia.253135


Почна се с отстъпките :)
Така че гърците пак ще пият узо и ще играят сиртаки. А наще гъзолизци само се дупят, вместо да отстояват националния ни интерес
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

И кой ще го позволи това? Бюрека и Станишев ще гласуват ли кинти за мързелите в Гърция? Ако го направят, срам и позор, но няма да е изненада от тези предатели. Почти съм сигурен какви ще са реакциите на Франция, Словакия, Италия и Испания, ако европарламента реши пак да се смили на бедничкия, нещастен, гръцки просяк-бохем.
Превръщането на една временна привилегия в правило ще бъде голяма неправда към всички останали страни с по-нисък стандарт от гръцкия (вкл. БГ) или равен на него.
Иначе на Обама това му е работата. Той си е социален тип и бих се учудил, ако реакцията му беше различна.
Като им гледам мерките на Сириза и се чудя да се смея ли или да ги съжалявам:
- увеличаване на данъци и социални плащания
- стимули за "истинската" икономика
- край на "остеритета"
- излизане от НАТО
- връщане от страна на Германия на нацисткия дълг към Гърция
- национализация на банки
- данък "богатство"
- безплатно здравеопазване и услуги за социално слаби
- разширяване на "държавата на благоденствието"

Ако форума беше на в. Дума, сигурно тия мерки щяха да са много пивки и всички щяхме да подскачаме от радост и захлас. Ама за хора, които се занимават активно с частен бизнес, тия мерки изглеждат брутално кухи. Все пак до месец-два ще видим какво ще се случи с безплатният обяд.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Няма лошо от мерките.

Май най-добре е ще да вземат да обеднеят като Венецуела. :lol: :lol: :lol:

Демек да изчезна узото и клюпачката от магазините, че да ги видим тогава.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Оха, гръцките комундета сигурно са в еуфория. Увеличаване на данъци, помощи за търтеите, това е мечтата на всеки човек занимаващ се с бизнес :-o
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Оха, гръцките комундета сигурно са в еуфория. Увеличаване на данъци, помощи за търтеите, това е мечтата на всеки човек занимаващ се с бизнес :-o

Дам, и най-добрия начин да мотивираш бизнеса да създава нови работни места, както и да мотивираш хората да ходят на работя. Все пак нито един грък не би се наслаждавал на помощите, всеки би искал да работи и да допринася.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Все пак нито един грък не би се наслаждавал на помощите, всеки би искал да работи и да допринася.
Да бе, а един мармот загъва швейцарски франкове в станиол :lol:
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Я да видим как ще отговори интернационална на това:

http://www.investor.bg/centralna-i-...yrciia-ot-kliuchova-likvidna-podkrepa-188671/

ЕЦБ и ко, разбраха принципа на Айнщайн за лудостта. Сега видим Ципрасчо, какво ще прави след като му казаха ясно точно с този шамар твоята няма стане и сме готови да фалирате и нямам никакъв проблем. Давай Ципрас милиони комунисти са с теб и аз го подкрепям, че ми трябва евтинджос гастербайтерос.
 
От: Гърция напуска Европата!Следва България!

Я да видим как ще отговори интернационална на това:

http://www.investor.bg/centralna-i-...yrciia-ot-kliuchova-likvidna-podkrepa-188671/

ЕЦБ и ко, разбраха принципа на Айнщайн за лудостта. Сега видим Ципрасчо, какво ще прави след като му казаха ясно точно с този шамар твоята няма стане и сме готови да фалирате и нямам никакъв проблем. Давай Ципрас милиони комунисти са с теб и аз го подкрепям, че ми трябва евтинджос гастербайтерос.

Ще черпиш уиски май. ;) Какво ще направи Ципрасчо?-Ще каже на кредиторите си,че ще почне да плаща един ден,като е по-добре финансово държавата, и ще вземе заем от Китай. За Китай 200-300 млрд. са жълти стотинки,пък и не виждам с какво щатските облигации са по-добри от гръцките... :)
 

Горе