Днес видях че някъв кавал ми е копирал саита.

От: Днес видях че някъв кавал ми е копирал саита.

Снимките е едно, текстът - друго нещо. И докато едни се мъчат да градят съдържание за сайта си, други просто помпят SEO (разбирайте най-вече link building). Така аз имам съдържание, а те освен съдържание (което е мое) имат и добро класиране. Просто няма как да излезеш на глава с чичко G. Той по принцип подкрепя мошениците и намалява стойността на уникалния content в мрежата.
 
ами не просто прави нужно използването на сео (което допшреди време в няко среди в бг се твърдеше че не съществува достаъчен е само уникален контент - БЕШЕ достаъчен докато нямаш конкуренция) кофтие е да те крадът наистина иначе самата идея на уеб 2.0 е да се агрегира и ползва контент частично... затова и някои му викат веб 2.0 или голямната кражба на контент. ....

на западния пазар в условия на тежка от години сеото е 80% линк билдинг 20 процента на контента са редвонвно обновяване с нови стаии с подобно сдържание ;)

и борба със тези които нагло те крадът...

Ще докладвам дублирано съдържание
 
От: Днес видях че някъв кавал ми е копирал саита.

отнема време от google да ти отговорят.Само си предсатви колко стотици хиляди сигнали получават дневно,но определно ще дойде и твоя ред.
 

Горе