Добро ИИ / AI инструменти за генериране на изображения / снимки / картинки

Това е велика простотия и пример защо вайбкодерите влизат във филми тип Файнъл Дестинейшън.

Идеята на това е да си го ползваш сам, тоест локално на лаптопа/компа. Не ти трябват тия С3 сториджи, Постгрес дб-та и прочее ентърпрайз сетъпи. Един SQLite + Flask + малко джаваскрипт е достатъчно.
Има и още по-лесни варианти. Теглиш GPT4All от официалния сайт: https://gpt4all.io или Ollama от https://ollama.ai
Инсталириш и после в опциите има десетки модели асистенти който може да активираш. Проблема е в машината трябва си видео карта на ниво минимум NVIDIA GeForce RTX 3090, 4090 или RTX A6000 (24GB VRAM), CPU: Intel i7/i9 или AMD Ryzen 7/9. RAM: 32+

Това е велика простотия и пример защо вайбкодерите влизат във филми тип Файнъл Дестинейшън.

Идеята на това е да си го ползваш сам, тоест локално на лаптопа/компа. Не ти трябват тия С3 сториджи, Постгрес дб-та и прочее ентърпрайз сетъпи. Един SQLite + Flask + малко джаваскрипт е достатъчно.

Прекалено се вглеждаш в конкретния пример.

Това, което исках да кажа е, че имате всички инструменти, защото достъпа до нужната информация днес е лесен. Никога не е било толкова лесно.

абе само на мен ли ми се случва GPT да мисли по 10 минути на дадена задача ?

Последната седмица разцъквам предимно от лаптопа, вчера седнах за малко на десктопа и на едно от табчетата все още въртеше "Генерейтинг бест ансуър"

Последната седмица разцъквам предимно от лаптопа, вчера седнах за малко на десктопа и на едно от табчетата все още въртеше "Генерейтинг бест ансуър"
ама ти генерираш снимки и видеа, а аз сорс код и не е логично да мисли толкова време над сорс код от 1200 реда

ама ти генерираш снимки и видеа, а аз сорс код и не е логично да мисли толкова време над сорс код от 1200 реда
Много знаеш ти, КО генерирам аз :D

Само аз ли почвм да се изнервям, че ИИ ме кара да му пиша какво искам.. вместо просто да разбере по изражението и настроението ми :D

Много знаеш ти, КО генерирам аз :D

Само аз ли почвм да се изнервям, че ИИ ме кара да му пиша какво искам.. вместо просто да разбере по изражението и настроението ми :D
не си само ти , и при мен днес ме кара да му обяснявам подробно какво искам точно, на всичко отгоре 2 пъти се срина и половината чат изчезна , а работя по нещо много важно и се загубиха няколко сорс кода. Но пък какво се сътвори накрая..... скоро ще видите
:)

1764778956119.png

Някой пробвал ли е Nano Banana Рro, който прави фалшиви паспорти, касови бележки и други документи?
Виж файлът 35405
не се занимавай с глупости , има си специализирани сайтове за такива неща които са незаконни , а и в ерата на дигиталните технологии вече всичко е електронно , дори като те спрат на улицата освен , че ти искат лична карта те проверяват и през таблета в базата данни на службите и ако не съвпадне това което представяш с данните в регистрите става майка плаче. Единствено ако някой получи по някакъв начин достъп до тези регистри като администратор може да се случи нещо , но вече като си изкарваш лични документи първото нещо което правят е да ти вземат пръстови отпечатъци които трябва да съвпаднат с тези от базите данни. Те от 2027 година искат да вкарат шофьорските книжки онлайн без да носиш в себе си такава .

не си само ти , и при мен днес ме кара да му обяснявам подробно какво искам точно, на всичко отгоре 2 пъти се срина и половината чат изчезна , а работя по нещо много важно и се загубиха няколко сорс кода. Но пък какво се сътвори накрая..... скоро ще видите
:)

Виж файлът 35388

Ко е туй? Пингър, ъптайм тракер?

Или нещо революционно от типа на Наци Локатор - показва гадовете на картата?

Ко е туй? Пингър, ъптайм тракер?

Или нещо революционно от типа на Наци Локатор - показва гадовете на картата?
правя една система подобна като на нсевимов , но мега детайлна и скоро ще види бял свят , мога на ЛС да ти обясня по подробно макар да е завършена на 80% само като идеята е услуга 1500:1 :-)

Не е ли само за корекция и създаване на снимки ?

През API-а можеш да правиш почти всичко.

Просто 99% от хората използват wrappers. Т.е. някой е направил апликация, която отдолу всъщност е Nano Banana Рro (вече се казва Gemini 3 Pro Image).

Горе