Добър вечер на всички предприемачи :).

Статус
Not open for further replies.
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Както се казва времето ще покаже дали си се променил след рехабилитацията :)
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Аостолов, ЦецоПоща и Добри Божилов.... ех, че времена бяха:)
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Аостолов, ЦецоПоща и Добри Божилов.... ех, че времена бяха:)

Забравяш един от моите идоли който продължава да ме радва и громи чифутерията

Стефан д-р Димитър Чолаков

ПИЧИ ВЪЖКИ ЩОМ ЗАВЪДИШ
ГЛЕДАЙ ТИ ДА ГИ ПРОПЪДИШ
ЗА-СЪРБЯТ ЛИ ТЕ МЪДЕТЕ
ГЛЕДАЙ ДА НЕ СА И ДВЕТЕ ....

ПРИПЕВ - ДВЕТЕ ....

ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО - ЧЕТЕНИЕ
.......

Разгледайте му форума и едва ли ще спите тази вечер
 
6409.JPG

Хахахахах, дали не е див? :D
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

До ВКС – София
Копия Народното Събрание на Р. „народна” България
Конституционен Съд на България

ЖАЛБА, НЕЩО КАТО ПРОТЕСТ ИЛИ МОЛБА ДА ТИ СЕРАТ У УСТАТА
От Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 441208-1905 – ул. Р. Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца

Уважаеми „другари” граждани народни съдии от Върховния Съд на България,
ЖАЛВАМ, ВИ – ТИ СЕ, чрез изпратеното ОПРЕДЕЛЕНИЕ на Окръжен Съд – Враца

Уважаеми гражданье на България,

.........


В хода на разсъждението ние „Колективното ръководство”, каквото е и Врачанския Окръжен Съд стигнахме до изводът, че :

АКО ГО НАБУТАМЕ НА МАЙКИТЕ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД ФОРМАЛНО МОЖЕ ДА СЕ РОДЯТ ДВОЙНИЦИ, КОЙТО БИХА СЕ СРАЖАВАЛИ ПО МЕЖДУ СИ, „КОЙ ОТ ТЯХ Е ПО-УЧЕН, ПО-УМЕН, ЧЕ ДА НАПИШЕ ПОДОБНА МЕРЗОСТ ?”- „Гражданският процес в Р. България е формален” – ЕТО, ЗАЩО НИЕ ЖЕЛАЕМ ДА ИМ ГО НАБУТАМЕ НА МАЙКИТЕ ИМ ФОРМАЛНО – ТА ДАНО ПРОУМЕЕЯТ ФОРМАЛНО …. КАКВО СА НАПИСАЛИ И НЕ САМО В ТОЗИ РЕД … !

По същият този начин желаем да го набутаме на майките на околно 300 метра около Врачанския Окръжен Съд и там да влезнат ФОРМАЛНО и други съдии, прокурори, началници, адвокати и цялото Врачанска Войнство барабар с „народната” полиция и така формално да се родят нови герой в борбата с ФОРМАЛИЗМА в Българското Правно и Прав-раздавателно дело!

ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА Е ФОРМАЛНА – ДА Е-БЕШ МАМАТА НА КЛИЕНТА, ДА Е-БЕШ МАМАТА НА ИСТЕЦА И СЕРЕШ ФОРМАЛНО НА НЕГОВОТО ПРАВО, СВОБОДА И ВСИЧКИ ДРУГИ ЗАКОНОСТТИ – И ВСИЧКО Е ФОРМАЛНО – ДА Е-БЕШ … ИЛИ ДА ТЕ Е-БАТ ТАКА КАКТО НИ УЧАТ ВРАЧАНСКИТЕ ОКРЪЖНИ СЪДИИ – ФОРМАЛНО !

Те такова СЪДИИСКО лай-но да изсереш не е лесно. Трябва много да се напъваш, за да го изсереш ! Тази история ми напомня за одата на срането – „СЕРИ САЛАМ, СЕРИ СУДЖУК, СЕРИ КАКЪВТО ЩЕШ БОКЛУК, СЕРИ, СЕРИ …. СЕРИ ! – ФОРМАЛНО ” Може би Върховните Съдии ще се солидаризират с долните си колеги и ще напишат – ТАКАВА ОДА ЗА СРАНЕТО ! ТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОЩЕ ПО-ФОРМАЛНИ И ДА НАПИШАТ, ЧЕ КОЛЕГИТЕ ИМ СА ФОРМАЛНО ОБУЧЕНИ В БЛАГОЕВГРАДСКИЯ ПУЦ ЗА ЗАКОНО-ТВОРЦИ, ЗАЩОТО ТАМ СА ПОЛУЧАВАЛИ ДИПЛОМИ С ФАРМАЛНИ ФИНИКИИСКИ ЗНАЦИ !

ДА, АМА НЕ, - както казва оня доносник, журналист Петко Бочаров в посока към Българското !

Сега се питам Върховните Съдии на Булгаристан паланка от Евро-Пейското законодателство, как ще погледнат на този ФОРМАЛИЗЪМ, Аз да си търся правата пред Българския Съд, а те формално да се събират в кабинета си и да се чешат между краката пишувайки ФОРМАЛНИ НЕЩА - „Гражданският процес в Р. България е формален”

Лайно-Метките от Врачански Окръжен Съд са напечатали ОПРЕДЕЛЕНИЕ - № 1848 и от него може да се учат всички останали не само в ИЗ-СРАНИЯ ИЗРАЗ - „Гражданският процес в Р. България е формален”, но и в други пунктове, в който желая да посоча пред Българският народ в какво се изразява – ПРЕСТЪПНИЧЕСКАТА СЪЩНОСТ на Българският Съд в лицето на Врачанската Съдебна измет продължаваща да властва, чрез бившите юдо-искариотски питомци от съветския КГБ-ДС, за да раздава правосъдие спуснато от властниците. Те самите са част от тази бивша партийна сган, която се ръководи от Председателя на Окръжен Съд – Татяна Александрова – Бивш служащ на Българските Репресивни Органи на Държавна Сигурност. Нека не забравяме, че нейният съпруг Александър Александров е писал престъпни лъжи в документацията на Държавна Сигурност заведен като ДОН „Скиорът”, а след това се е подписал и на престъпнически документ, за да бъда съден АЗ – Стефан Димитров Чолаков по член 108 за „Пропагандиране на фашистка идеология” в 1981 г.

Ето на тази база работи цялата Врачанска Съдебна Система, ръководена от престъпници бивши служители на БКП – ДС в Съда и Прокуратурата – ТОВА Е НАШАТА НАЦИОНАЛНА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА МАФИЯ ОТ МИНАЛОТО, която работи в настоящето – ЗА НАШИТЕ ПРАВО-РАЗДАВАНЕ, за вашите „кур - фалус” – ПРАВО-РАЗДАВАНЕ ! Или както казва Българският народ – „На криво дупе, крив кур !
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Таман се прибирам от купон и преди да се фиксирам хоризонтално, викам я да видя дали са генерирали традиционната съботно-неделна тема я кръчмаря, я някой последовател на кръчмаря я някой подобен на кръчмаря и кво да гледам още никой не опровергал статистиката пак си имаме яка тема :D

Аз не те знам ама като съм чел и гледал за този смешко Апостол, направо ми става смешно щом сте си мерили кой е бил най-големият :D :D :D
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Добър вечер.
Аз не те знам кой си? Явно другите знаят. Сега прочетох темата и материалите . ... Както казват в САЩ "Добре дошъл. Забавлявай се". :)
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Боже,колко мъка има по този свят боже
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

това кой си бил не е от значение, важното е кой си сега, само дето, като ти гледам писанията не си различен от преди.
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Не е той,иначе досега да е наспамил 20 теми.Някой от местните си прави бъзик:)

ПП: Иначе и аз съм ЗА да има по някой и друг ЛУД из форума за гаргара:)

Едит:чак сега видях,че има наспамени теми:)
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Като гледам с каква скорост действа, до няколко дни е направил 100 поста и по начина на писане - ако не е цецо то добре го имитира
 
Re: От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Аостолов, ЦецоПоща и Добри Божилов.... ех, че времена бяха:)


хехе и тримата имат акаунт и тук :)

значи няма значение кои кои е... стига да се спазва елемнтарните форумни правила по спецялно т2 да не се заяждат злобно с останалите всеки е добре дошъл...
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Тоя Добри Божилов ?Инфо?
 
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

Статия по-долу казва всичко. Трябва да се каже, че Добри Божилов е най-умният от тримата. Но по грубиянски спам не им отстъпва изобщо.

http://kaknese.blogspot.com/2009/05/blog-post_02.html


Ето и цитат от книгата му за злия ЛИНУКС:

В момента в глобален мащаб тече една грандиозна маркетингова манипулация. Тя се kазва "софтуер с отворен kод" и неин флагман е операционната система "Линуkс".
Официалните послания звучат изключително примамливо и съдържат компонентите на всеобща безплатност и всеобщ достъп до високи и сигурни технологии, които могат напълно да изместят традиционните приложения, продавани срещу пари. Но погледната в дълбочина, истината се оказва малко по-различна. И "Линукс", и отвореният код, съдържат цяла серия от "подвод-
ни камъни" и прикрити слабости, които могат да навредят значително на напълно неочакващия ги потребител, радващ се иначе, че се е уредил
с нещо "супер" без пари. Защото всъщност, оказва се, няма нищо без пари. Въпреки цялата си авангардност и функционалност, и новата индустрия
на информационните технологии няма да успее да опровергае максимата за
"безплатния обяд" или за "евтиното-скъпо". Не успява да го направи и
отвореният код, независимо, че неговите радетели го представят
предимно в положителна светлина.
Но всъщност, когато се разбере кои са радетелите и какво евентуално
могат да спечелят от своята щедрост, става ясна и цената, която ще трябва да се плати от всеки, повярвал в тези магии…
 
Последно редактирано:
От: Добър вечер на всички предприемачи :).

ЕЕЕ как ще ме сравнявате с Добри Божилов. По голям съм от него. ДО някъде съм на степента на Апостолчо макар той да е под моето ниво всъщност.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе