Държавният Резерв Празен!

Какъвто ни е народа такива са ни и управляващите. Не е нужно да си го обобщаваме по 100 пъти. Само гледайте по новините как говори премиера и ще разберете кои малоумници са гласували за него.

Не казвам, че има по-добър избор, но поне сега става и ясно на какъв акъл е и народа, че си го избрахме толкова "умен". А за парите е ясно - всяко правителство идва за да лапа. Нищо ново под слънцето. И при следващите ще го има този драматиен момент с парите. Когато си прост и алчен става яко тегаво за другите. И в интерес на истината успяхме да усвоим пари от Европа само за магистрали, пътища и такива инфраструктурни проекти. Или поне не съм чувал за друго нещо грандиозно освен магистралите. Много богата държава сме и явно не ни трябват пари. Че пък проблема да ни е само в пътищата. И каквото не усвоим и не мине през проект за евро пари, си го плащаме ние. Буквални си го плащаме ние. :)
 
От: Държавният Резерв Празен!

Бачкане му е майката. В БГ повечето гледат някой друг да работи а те да обират парата.
Няма такъв филм!
По малко мрънкане и повече действия. Това е истината.
 
От: Държавният Резерв Празен!

Така си е Блинки, напълно съм съгласен. Абе в интерес на истината има доста социални проекти по еврофондове, знам понеже много близки мой работят във фоиндаци и ида има редица европоректи, но принципите на реалзизиция са дай за да ти дам. А и са сравнително не толкова приоритетни, държавата е свалила ръце от децата с проблеми и ги дава на такива НПО-та. Много по приоритетно е за тях явно обявяването на нов Лот магистрала от колкото Х спечелени проекти за подгомогагане и интегриране на деца в обществото. Има още много това правителство да яде ляб, но още повече има да ядат хората този хляб, чак тогава ще имаме гражданско общество и чак тогава, ще сме в пъти по-добре. Като цяло това правитлество е про към заетостта, но има да изчиства редица нередностти докато го постигне. Бойко, Дянков, Трайков, Плевнелиев са лидери и избрани са за да са лидери, няма какво да се харесват на другите. То не случайно, на всеки 4 години или ги сменят или не, аз съм това да го правя 2 години не 4 ама.........
 
От: Държавният Резерв Празен!

Бачкане му е майката. В БГ повечето гледат някой друг да работи а те да обират парата.
Няма такъв филм!
По малко мрънкане и повече действия. Това е истината.

Така е, обаче от опит ти казвам, че амбициите на повечето българи са едно патронче (ако е свършила домашната ракия) и пара колкото да не умре от глад. Такива хора няма как да бачкат! Те само отбиват номера.
 
От: Държавният Резерв Празен!

Маверик, така е като масово хората са селски душици, пустото робство още не можем го изкореним и манатлитета ние такъв. Предприемчивостта на огормен процент е изтръгната, нулева инициативност само креативност за пукане и ядене и въртене на гюбеци и до там ...., всяка промяна почва от вътре на вън, аз така действам таква е моята философия. А народната ни е някой от вънка ще ни оправи, е оправя ни ама без вазелин... България има потенциала отново да е Велика, само трябва масата от УфСЕ да почне мисли различно, но това как ще става е въпорса който трябва си зададем и над него да мислим, а не кой колко е окрал и кой е виновен.
 
От: Държавният Резерв Празен!

Метро - проект преди Боко тиквата да влезе на власт
Спортна зала - тоя всичко даде да се построи това съоръжение преди залата в Пловдив. Видиш ли има прокет, започнат строеж... но всичко трябваше да се замрази, за да се построи такава в София и за повече пари.
П.С. Да не говорим за национален стадион на отбора ни по футбол.

Всяко правителство има такива момента, в които да вкара за малко някой, -и в затвора.
За магистралите нищо няма да кажа, освен, че ако изпълни срока до 2012 да има магистрала от Сф до Бс: ЕВАЛА!!!


Както се вижда не съм му фен, симпатизант на този униформения, така че приемете мнението ми, както сметнете за добре! А и без това не съм спал вече повече от 24 часа...

Проекта за метрото е от времето на Тодор Живков. За 20 години някой да направи нещо? НЕ. От както Бойко е кмет на София, започна малко от малко да прилича на столица.
Разбира се, че трябва зала в София. Ама поне се хвана и я направи, а не като комунистическите започнати и недовършени строежи.
За футболният стадион съм на мнение че не трябва изобщо да го правят. Най-добре да го забранят тоя национален отбор та да спрем да се срамим и да пренасочат парите кум волейбола. Там поне имаме някакви успехи.

Понеже пътувам до София по Е 79, ще кажа че с детелината на Перник пътя се скаси с 40-тина минути. За мен това си е много. Тия преди него само обещаваха че ще го направят.
 
От: Държавният Резерв Празен!

Какво да ти пишат бре блеки... то е писано, писано...ама файдата от ползата е никаква. И на пишищите им е писнало вече да пишат, така както й е писнало и на цялата бг-пасмина! Пасмина? Да, народът се превръща в една обезверена пасмина. Отнети ценности, отнети права, а скоро и надежди. Изобщо не си в час! Не са в час и всички мамини пикльовци, дето нехаят как техните притреперват само за мисълта за наближаващото парно...

Какво е направил господин неандерталеца?

Поряза здравеопазването! Поряза образованието! Поряза малкият и среден бизнес!

Даде картбланш на всички изедници – да ви щавят как могат. Ето, топлофикация, въпреки абсолютно незаконните си сметки имат зелена пътека вече да събират „вземанията си“ по всякакви възможни начини. Идея нямате, но има вече над 30К дела срещу българи. Това са обречени длъжници, които ще работях цял живот за нещо НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНО! Няма нито една адекватна, да не говорим доказана и легална сметка за парно на абонат в бг! Но има дълг! Е какъв е тоя дълг – 100% далавера. Покрай нея няма ви казвам колко от „нашите“ фирмета юристи се облажват и осигуряват работа на изедниците за поне 10y напред.

Изобщо не ме карайте да пиша, че съм бесен!

Какво направи? Създаде невероятна дългова криза в бизнес средите и задълбочи задълженията до невъзможни за корекция нива. „Със заема да покрием заема“ Зелена пътека за всички глобални (чужди) фирми. С тяхната намеса на мизерният ни пазар, естествено че всякакъв дребен и среден бизнес бива пометен. Огромните задължения в бизнеса са породени именно от малки и средни (бг) фирми. За покриване на част от тях се използват безмислени калибристики от сорта на рекредитиране, преструктуриране и тн пълни глупости, които само и единствено задълбочават агонията, защото дребният и среден бизнес е немислимо да започне да подава главица от локвата, имено защото умрелият пазар е напълно и 100% завзет от глобални ЧУЖДИ фирми. Какво се получава? Задълженията не само не намаляват, а се увеличават! Фирмите не могат да си покрият дори осигуровките. ВАШИТЕ осигуровки. Данъци??? Забрави! Масовият фалит е самоубийство за самата държава – това много добре се знае...но идеята е друга! Новите глобални играчи баш им дреме на гъза. Те имат зелена пътека (административна, всякаква) за пълно, безпроблемно и тотално опериране на бг-пазара. Тоест монополизират нишите. Тоест ще им се играе по свирката много дълго време. Приходите им (стотинките от джоба ви) заминават с 200 ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. Тук остават единствено – контрол над работната ви заплата, контрол над цените, над предлагането...и как е тръгнало ще бъде и над поведението ви и бъдещето ви. Такова хоро вервайте ми не сте играли.

Не ме карай да пиша повече блеки, НЕ ИСКАМ!

Какво направи готиният народен любимец? Изходни визи? Ахахах кой е вярвал, че бг ще има пак изходни визи??!! И де-факто и де-юре, турбо простотията – българин със задължения няма право да напуска страната! Е и това ако не е изходна виза....не знам какво е. Хах ами какъв по убав начин да спреш стадото да напуска кочинката си? Създай му задължения, направи го зависим...и после нека да каже „аз няма да работя тука за тия стотинки. Е къде ще ходиш да не работиш бее... Веком у най-долният комунизъм, който не знам в какви тикви изобщо може да се роди. Добре че му щракнаха номера с човешките права..иначе щеше да е буквално СТРАШНО. Може би това му е най-голямият неуспех...язък! А за студентите? Нещо имаше ли скоро за студентите „държавна поръчка“?? А сетете се сами. И ти по специално, блеки... Бе я аз да си ви подсета, че знам ли – вече може да сте ултра зомбирани и да не може и това да се сетите – Новаторство пак в стил „изходна виза“ (явно лесно се не дава). Студентите държавна поръчка нямат право да напуснат страната, до като не се отблагодарят на държавата за положените труд и грижи....ахахахаха Никъде нема да одите, до като не ви изцицаме, така както сме цицали бащите ви – ясно ли ви е!! Говорите срещу някакви набедени комунисти, а не захапвате срещу какво всъщност сте изправени...

Не искам да пиша повече за политика. Това е последното!

Какво викате направиии... „Да построим родината“ България стана една турбо строителна площадка. Наистина единственото, което направи е да ни бетонира отсекъде!!! Защо според вас единственото което РЕАЛНО се прави е строителството. Едва ли е защото е най-позьорско, тоест най-материално, набиващо се в селяка и необразованият чиляк в очи. Не! Зашото така се усвояват най-лесно и бързо „средствата“. Защо в кавички ли? Защото това не са никакви средства, а единствено - заеми! Заеми, които трябва да ни направят зависими (ще се връщат спокойно...и с лихва дори) и послушни. Тоест играещи хорото, въпреки че такова „право хоро“ нито сте играли, нито можете да играете... ама явно ще се научите хахах Та какво викате за „новата зала“, „магистрала 1“, „магистрала2“ „тн пътища с ленти и без ленти“, БЕЛЯНЕ оле-оле-оле! ... Ами някой смята ли чрез КОИ и КАКВИ фирми става това „усвояване“ аааааааааааааа? Как се разпределят благата според вас? Не знам как, но знам само, че тези които не знаят КАК се усвояват, ще знаят КАК да ги връщат после ахахаха И определено няма да имаме, не много, а никакъв избор.

Защо ли вече им писна да пишат... НЕ ИСКАМ ДА ПИША!

Та такааа, какво направи?! Казахме, че ни бетонира, и то жестоко. Казахме, че тенденцията е масово затъпяване – порезване на образованието (това е новият световен ред, колко пъти съм ви казвал, че никои не ви иска умни, освен мама). Казахме, че тенденцията е ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ. Освен зависимо чисто материално, правейки ви роби на „измисленият дълг“ съвсем скоро (ама толкова скоро, че няма и да ви се верва) ще станете и чисто здравословно зависими. Амииииии!? Ами я! Порезаха здравеопазването...и много скоро кои не слуша няма да може да си позволи и лекарства дори. Малко като в роман на ужасите нали... Е, убеден съм че ще го четеме с огромен интерес. Защото ако не слушате, просто ще бъдете игнорирани , забравени и набутани там където няма да ви се чува отчаяното гласче дори и да ревете с цяло гърло. За комунисти ли си говорехме ахаха В сравнение с това което се случва, оня ви комунизъм ще бъде като сън след гледане на 3 поредни порно хита....

Защо не пишат? НЕ ИСКАМ ДА ПИША ПОВЕЧЕ!

Понеже верно не искам да пиша...само ще тотализирам нещата...па после ако щете ми пратете и господ да спори с мен:

Утепва се дребният и среден бизнес с „измисляне“ на навъзможни за покриване задължения. Прати ли сме глобални играчи да ги доутепат ест. Защото дори и да са гении, след като пазарът се контролира законово от „глобалните“, реално те нямат никаква възможност да оправят задълженията, напротив...цамбуркат още по-дълбоко. Но въпреки това с неистова радост са пре и пре-кредитирани, преструктурирани и тн...тоест взимат им се даже и насраните гащи, единствено с идеята да нямат и с какво да се покажат/претендират, или ако го направят развевайки голата паламарка – ще бъдат луди и заклеймени. Именно за това слагам „измисляне“ в кавички, защото действително много добре е измислено. За подсигуряване осигуряването на стройни редици зомбита също така се усвояват (всъщност натирват) огромни суми за бетониране. Това са планови „инвестиции“ за години напред, (в кавички защото това е чисто купуване, почти като на пазара в НюОрлеанд преди 200y), тоест играта е сериозна..няма „5-6“

Ако ми кажете по-добър план за контрол над масите..то и нобеларката ще ви е малко. Дори църквата ще завиди на подобни резултати. Право да си кажа... предпочитам да стана вярващ и да стана послушник на църквата, са се всичките й калибристики, отколкото да стана част от стройна редица зомбита консуматори!

Спомняте ли си доклада за най-подходящият човек...Не са сгрешили...наистина върши работа!

Няма да напиша повече и един ред политика в тоя форум. Свикнал съм нещата които правя да носят полезност – това в случая никога не може да бъде постигнато

А на интервента-позьор дето ще пробва след мене, смешният и изтъркан тролски номер: „и слава богу“, само мога да пожелая нещо чудно и зрелищно от сорта на „жена ти таралеж да роди...и като порастне, гъза да си избършеш с него...“
 
От: Държавният Резерв Празен!

Казахме, че тенденцията е масово затъпяване – порезване на образованието
Съдейки от олигофренските цинизми по-горе, тази теза успя да я докажеш. Болен мозък.
 
От: Държавният Резерв Празен!

Аз пак казвам - народа си иска обратно БСП и Доган - дайте му ги! :)
 
От: Държавният Резерв Празен!

Свикнал съм нещата които правя да носят полезност – това в случая никога не може да бъде постигнато
Точно така е - от необразована, куха лейка, полезност не търси. :lol:
 
От: От: Държавният Резерв Празен!

Съдейки от олигофренските цинизми по-горе, тази теза успя да я докажеш. Болен мозък.

За тебе разбира се не важи пожеланието, защото ТИ вече си порастналото таралежче с което татко ти вече си бърше гъза :D
 
От: Държавният Резерв Празен!

Абе верно ти наистина не е трябвало да пишеш :D

Бойко презастроял всичко, бе момче от 2008 год. строителството е пред стагнационен етап и през 2009 колабира
Бойко разебал образованието, факт че си е такова ма тази тендиця е почнала 20 години по-рано.
Бойко е разрешил, на кредиторите да си взимат нужното, викаш къв е лош аз що до сега си жвуках без да плащам сега ще плащам.
Бойко бил виновен за лошите кредити, дето хората взимали с тоново преди кризата и сега не могат ги върнат.
Бойко бил виновен че имала фирмене задлъжнялост огормна, виж явно си нямаш понятие от 2та милярда кофти поръчки оставени от станишката, сега бойко успя ти изчисти 1.5 милярда и виси към бизнеса с 500 милионаа, тука да прав си, знаеш ли тези 500 милиона ако се завъртят в бизнеса ще покрият 40-50 милрда фримена задлъжнялост.
Бойко бил виновен че строй инфраструткура, вместо да дава пари на хората по всички социлани прогрми и да профука парите и като стане това ни пари за инфрастуркта ни за нищо, перфектно. Инфраструктурата е кръвоноснната система на една икономика.

Що не говориш, че не сме взели заем от МВФ както БСП искаше, що не гоовирш че не са увеличени данъците, това че е положението е такова е такова не заради бойко а заради много фактори, и това правитлество има редица грешки ама защото не може покрие стандрта ти, от лешперстване сега е на пангара. А да и да не забравя световнта криза или нея не я бройиш. Единствения + на БСП и 3ните е че преди кризата павираха пътя на чуждите инвестиции и те се наляха в бетонирането на страната целия народ мислише че само добри времена го чакат и яко кредити майка, е икономиката има цикли ама то трябва се мисли като се взма кредит. Е спокойно можеш заминеш другаде вместо да тропаш, аз нямам намерение да заминавам затова си действам по моите проекти.

Пак ще кажа в БГ има потенцила да е велика, само хората трябва да почна да виждат грешките си да учат и да се развиват не да чакт на готово и да нареждат без да мислят

Имам въпрос към теб, видяхме че не си доволен, кажи ми какво трябва се промени според теб, ако имаш добри идии можем да променим нещата, знае ли човек всичко повече от 1вата стъпка. Кажи си обективното мнение за идните 10-20 години.
 
Последно редактирано:
От: Държавният Резерв Празен!

Кое не раздава от бюджета по 1млрд само и само ония долу да си траят?????? Щото не са путки кати нас и ако се дигнат ще стане страшно. Направо си им купува гласовете с тези социални програми...Айде ходи да баламосваш децата с глупостите си... Аз съм над 20y в секакъв бизнес и съм свидетел на абсолютно всичко, което се е случило в бг. И ви казвам най-откровенно, че порезване като това в момента никога не е имало, никога! За кво мислиш рева тука тинейджърите да не се правят на бизнесмени, щото са 100% обречени...ще вкарат и родителите си в беля. Ако пишеш нещо, го пиши поне с чуство на полезност бе "момче".... Ясно е че ше ми се въртиш кат палачинка кой виновен в политиката.
 
От: Държавният Резерв Празен!

И ви казвам най-откровенно, че порезване като това в момента никога не е имало, никога!

Това е все едно да си купиш чистак бърсак нова кола и 10 години да не я поддържаш, да не сменяш никакви консумативи и накрая да я продадеш.
И на другия да му кажеш - епа аз като я карах нямаше никакви проблеми, ти нещо си направил.
 
От: Държавният Резерв Празен!

Ок шефе видимо такъв корифей на бизнеса като теб от 20 години явно с Манта сте бизнес партньори, че и той от 20 години там. Значи викаш Виденовата зимата и тотланото обедняване на народа бледнее от лошия Бойко, дето не даде нито един аргумент заради лошото му управление от факта -

1. Че бетонирал цяла БГ :D
2. Карал хората преди 2007/8 година да взима яко кредити.
3. Разебал образованието - само не каза с кой акт/закон
4. Само не разбрах от кои наредби страда целия малък бизнес.
5. Трябвше просто да кажеш не стимулира потреблението това правитлество и щях те подрекрепя на 100%, не онези горни глупости.

А за онлайн бизнеса ме уби вече. Пак ли Бойко е Виновен че инвестирани 40 милиона лева за 2010 година за оналйн реклама а в УСА са дадени близо 29 милярда долара?!? И кво общо има ако лапетата не правят малоумен блог от 2 страници на кръст а нещо стойносттно на запад или пак много искам :D

А този 1 милярд на кой го е дал да си трае че не разбрах, ква била конспирацията?


Абе ти в кой бизнес си че не разбрах?!
 
Последно редактирано:
От: От: Държавният Резерв Празен!

Ок шефе видимо такъв корифей на бизнеса като теб от 20 години явно с Манта сте бизнес партньори, че и той от 20 години там. Значи викаш Виденовата зимата и тотланото обедняване на народа бледнее от лошия Бойко, дето не даде нито един аргумент заради лошото му управление от факта -

1. Че бетонирал цяла БГ :D
2. Карал хората преди 2007/8 година да взима яко кредити.
3. Разебал образованието - само не каза с кой акт/закон
4. Само не разбрах от кои наредби страда целия малък бизнес.
5. Трябвше просто да кажеш не стимулира потреблението това правитлество и щях те подрекрепя на 100%, не онези горни глупости.

А за онлайн бизнеса ме уби вече. Пак ли Бойко е Виновен че инвестирани 40 милиона лева за 2010 година за оналйн реклама а в УСА са дадени близо 29 милярда долара?!? И кво общо има ако лапетата не правят малоумен блог от 2 страници на кръст а нещо стойносттно на запад или пак много искам :D

А този 1 милярд на кой го е дал да си трае че не разбрах, ква била конспирацията?

Вижда се отдалече, че освен от приказките вечер с ваще на масата си нямам ама никаква идея, никаква :)
1. Че бетонирал цяла БГ - това няма и да се напъна да ти го обясня, след като нищо не си вденал
2. Карал хората преди 2007/8 година да взима яко кредити. - Лично бб ли чакаше да ти кажа, че ги е карал...Не разсъждавай толкова посредствено. Реално той е инструмент - нищо повече. Факт е че простият народ го надупиха с кредити..нещо което не беше виждал до момента. Ключовата дума е: С какво политиката ограничи това, след като им беше пределно ясно за последствията????
3. Разебал образованието - само не каза с кой акт/закон. наистина получаваш СЛАБ 2 :) трябва ли да има закон изобщо??!! А какво ще кажеш, че просто беше необходимо да им порежат заплатите и да накарат свестните дето ти наливат акъл в мозъка да вазират и да останат само посредствените и нехаещи те дали от тебе ще излезе нещо по различно от лайно а?
4. Само не разбрах от кои наредби страда целия малък бизнес. - Същата работа..Прочети ми поста горе и ще се сетиш, че за тия неща наредби не са необходими... Кви наредби те гонят въобще? Караш ме да ти обяснявам като на първолак. Ти отваряш производство. Аз те кредитирам и в същото време ти налагат (след като си се набутал вече) десетки изисквания, които знам, че не може да изпълниш. За секи случай ти слагам и една фирмичка, която ще те изгърби за нула време. После те рекредитирам за да ми върнеш първите. Продължавам да се ебавам с тебе...монополизирам ти нишата и ти вече си ми двоен длъжник... Отваряш магазинче, аз ти слагам мол до тебе, изисквам неща които мол-а изпулнява (нали всичко е в името на потребителя) - ти не можеш, но трябва да си платиш дълговете...и тн и нт..изобщо не ми се обяснява на дечко без опит като тебе...а и няма никакъв смисъл...само се аба на ветъра
5. Трябвше просто да кажеш не стимулира потреблението това правитлество и щях те подрекрепя на 100%, не онези горни глупости. - Ето пак детските ти глупости... С какво да го стимулирам...с нови дългове ли? Или, че може да има в тех 3 телевизира и шест пс-та вместо по едно... до като осъзнае, че всъщност няма пари за хляб? какво потреблемие - ти у ред ли си..Ти му викаш слези, оно вика - нема да се качим :)
 
От: Държавният Резерв Празен!

Бе я се скрий бе! В кой бизнес съм бил - ти в кой си бе татков путьо?! Казах ти "в секакъв" - това достатъчно ли ти е, че имам с тонове повече опит от тебе.
 
От: От: От: Държавният Резерв Празен!

Уй на кон, ти си трайкай лижейки бабини задници и не се обаждай :) Щото за разлика от тебе цял живот съм носел отговорност и съм поемал иниациатива, а не съм чакал да ми кихнат заплатата за едните мили очички и пъргав език :D
 

Горе