Една година във форума - тема за новаците тук

Re: От: Една година във форума - тема за новаците тук

Темата е стахотна.Аз като новак имам нужда точно от тема като тази и от вашите надъхващи постове.

Еми добре си ни дошъл. :) Каквото ти е нужно, ще се помага. Успехи от мен.
 
Преди време бях попаднал на една тема за "надъхване" на колегите. Ето я и моята в малко перифразиран вариант.
Защо я пиша? - За да покажа, че всичко е възможно стига да си достатъчно амбициран. Темата е насочена основно към новаците във форума, а и тези които до сега не са успели да оставят достатъчно добро впечатление.

Та ето какви бяха моите преживявания :)
Мнозина от вас не помнят кой бях аз преди една година или по-точно как бях приет във форума. Ще ви припомня с ей тази тема тук. Разполагах с количество ключове за win7 създадени от MSDN акаунт, които бях решил да продам. Да, ама не! Офертата не се прие особено добре и си понесох нужната критика.
Какво стана тогава? Първата ми червена точка - "харкон - мошеник". Светнах целия в червено.





Именно тази червена точка и тези цитати ме амбицираха да покажа, обратното на твърденията.
За една година в този форум прочетох хиляди полезни и няколко не толкова полезни теми. Взех си поука, научих много нови неща и успях да стана част от тази общност, макар първоначално да бях подметката на форума.
Именно заради престоя ми в този форум, приходите ми от интернет се увеличиха х3 и макар, да имам друго основно занимание, след всичко случило се, до половин година мисля всичките ми приходи да идват само от интернет сайтовете ми и това ми решение е подтикнато от прочетеното тук от форума. Е оборих твърдението на Harkon - има пари за мен тук. Оборих и другото му твърдение - има място за мен тук.

Всичко се постига момчета! Абсолютно всичко. Две са основните правила за успех - яко четене и здраво бачкане.

Опитайте се да се интегрирате, не е особено сложно, предвид моя опит в това. Издъних се в началото, не знам колко от хората с които в момента контактувам и работя помнят тази моя издънка, но мисля, че съм успял да променя каквото и да е било негативно впечатление.

Основното което исках да кажа - тук много хора хапят и стискат, включително и аз, но това е само за ваше добро. По някой път човека който те стиска го прави не за да ти причини болка, а за да те събуди от розовия сън в който живееш.

Благодарен съм на Харкон и Амоун, които ме амбицираха да променя грешното впечатление с което стартирах. Предполагам, че и двамата си нямат на идея колко много ми помогнаха с тези си мнения, за което им дължа едно голямо БЛАГОДАРЯ, а и някоя друга бутилка ирландска ракия :)

За това, момчета - налягайте си парцалките. Започнете да четете, а не само да задавете въпроси. Всичко, което ви е необходимо за да започнете да печелите го има изписано тук във форума.

Не се стряскайте от заяжданията и нападките, а се амбицирайте да покажете, че можете, че не ви мързи, че имате желание да стане нещо от вас.

Всичко е четене, четене и много бачкане. Мързи ли те - загинал си.
Аз от месеци пускам тук обяви за работа тук, но все още нищо. Описвам на какво съм способен, не на много все пак още съм ученик. Едно е сигурно и това е, че няма да се откажа
 
Аз от месеци пускам тук обяви за работа тук, но все още нищо. Описвам на какво съм способен, не на много все пак още съм ученик. Едно е сигурно и това е, че няма да се откажа
Защо не отделиш малко време, да създадеш нещо, да предложиш нещо фри, за да "зарибиш" с работата си, и от нататък нещата ще си дойдат на мястото. Разбира се, ако се стараеш, и наистина имаш желание да изкараш някой лев. ;)
 

Горе