Закриване на партньорска сметка/БГ БЕТ

За ваша информация:

Изисквания за препоръчани клиенти

Чл. 10. /1/ Минималният брой препоръчани от Партньора клиенти за срок от 6 месеца, след сключване на настоящото споразумение е 5 /пет/. В случай, че партньорът не изпълни това условие, Организаторът има право да закрие сметката му.

Последно редактирано:

BurnX

Well-Known Member
Не си само ти , имаше и друга тема в форума. На много хора или са им поставили нови изисквания - всеки месец да докарват нови активни играчи или директно им закриват сметките. Аз съм от 2рите .
Явно хората са решили да махнат всички аффилиейти дето ги развиха и да взимат цялата сума от загубите. Из цяла София си пуснаха билборди с реклама - това е от парите дето не са платили на афф от последния месец.
Смешна компания от която всеки трябва да седи настрани.

s1yf0x

Well-Known Member
Плана е да се закрият на всички до юни. Още подробности трябват ли?

pepo_999

Well-Known Member
правиш 5 регистрации на познати, даваш им по 50 кинта да депозират, играят, теглиш 3те бона и да духат супата, ама ти си си виновен в 21 век да нямаш банкова сметка

правиш 5 регистрации на познати, даваш им по 50 кинта да депозират, играят, теглиш 3те бона и да духат супата, ама ти си си виновен в 21 век да нямаш банкова сметка
Защо аз да ги дам на 5 регистрации по 50 лв каква е файдата и аз не използвам банкова сметка банковата сметка трябва да поддържаш трябва да имаш постоянно Там пари вътре

pepo_999

Well-Known Member
ще дадеш 250 лева за да можеш да изтеглиш натрупаните 3000 лева, банкова сметка за по 2 лева на месец такса, сега изгаряш с 3 бона

ще дадеш 250 лева за да можеш да изтеглиш натрупаните 3000 лева, банкова сметка за по 2 лева на месец такса, сега изгаряш с 3 бона
Нямам познати сериозни пет души как ще ги вярваш че нямат регистрации и в банковата сметка веднага не става Трябва да чакаш 15 дни

s1yf0x

Well-Known Member

s1yf0x

Well-Known Member
Искаш да кажеш с това плазматични рекламни банери дисплейни и за 10 дни пак добре ще взема ти и от другите партньори ще стане повече
Тц, те партьнорите ще останат, само спамилките на хранилка ще се изрежат.

NovaPS

Well-Known Member
Чл. 10. /1/ Минималният брой препоръчани от Партньора клиенти за срок от 6 месеца, след сключване на настоящото споразумение е 5 /пет/. В случай, че партньорът не изпълни това условие, Организаторът има право да закрие сметката му.

Това условие е за минимум 5 клиента за 6 месеца след регистрацията ти. Няма условие на всеки 6 месеца да мъкнеш нови 5 клиенти.
Т.е. ако си го изпълнил... не виждам причина да ти закрият сметката.

Последно редактирано:
Това условие е за минимум 5 клиента за 6 месеца след регистрацията ти. Няма условие на всеки 6 месеца да мъкнеш нови 5 клиенти.

За всеки 6 месеца искат, 5 нови клиенти, а не става дума след регистрацията.

Горе