$INeed$
Well-Known Member
Амин, братко.
Трябва да ги четеш в други теми, но за там трябват силни розови апове.
Форумът винаги е бил магнит за такива субекти, и едно време беше така, но сега сякаш си вярват, което ги прави опасни.
Амин, братко.
Значи си по белото/скъпото.
Щом е богаташче, трябва да е на червено.Значи си по белото/скъпото.
Пълен та.ак е образованието след демокрацията.Цялата ни работа е такава. Налагат чужди модели, за които държавата и хората не са готови.
Наскоро правих разследване за матурите. Излиза така, че който е карал матура в мътните времена, когато е можело доста лесно да изкараш висока оценка по втория начин, и отделно сме наясно, че по принцип можрше, а и сега може да имаш висока оценка в дипломата за който си искаш предмет. Дет се вика и да се примолиш на даскала пак може да стане.
И какво излиза? Излиза за тези държали матури и учили в края на 90-те и началото на този век могат да влязат само по дoкументи в повечето български университети.
Давам пример за тежки специалности, примерно информатика - математика+информатика+ матурата по 3 и си готов. Даже няма да плащаш такси за изпит и други разходи.
Пълна идиощтина е да се приравнят така нещата.
И .cc и .site просто се възползват от името. Може и да самите те за да избият някак си загубитестранно ... https://filmisub.site/
Явно падането на тези сайтове съвпада с вкарването ни отново в черния списък. Истината е, че авторското право трябва да се плаща и кражбата си е кражба било то на музика, филми или софтуер. На никой няма да му е приятно да му изкопират сайта ....
За жалост е така, но това не е оправдание да го правим. На всеки са му взимали контент, картинка, и друго, но да го правиш същото не оправя нещата грам. Колкото до това да крадеш нещо от някой, това значи само едно - че си изостанал много. Крадат от тези, които имат какво да предложат и е добро, а не от другите люзъри, които крадат и дори не си правят труда да сложат малко от себе си, за да не изглежда 1:1. Целият интернет е пълен с тях и си личат, и то по един много грозен и аматьорски начин.На мен са ми правили прокси сайт, крали са ми статии, а и все още ми ги крадат, и то авторитетни сайтове, обаче нищо не мога да направя по въпроса, просто заебах..
Това е някакво безумие.Пълен та.ак е образованието след демокрацията.
По живково време всеки караше матура по математика и бг.език /имаше конспект на материала по литература/.
Плюс държавни изпити по специалността.
И някои предмети, които МО е определило за въпросното даскало.
Така се образуваше бала ти в дипломата.
И след това , ако искаш кандидатстваш висше с дипломата плюс приемен изпит, а не с измислената оценка от даскалото по документи.Тогава имахме лаф за висшето -
"Трудно се влиза - Лесно се изкарва"
В Германия кандидатстват по документи също, но желещи са само с 20% от завършилите средно , защото там рефрена е
"Лесно се влиза-Трудно се изкарва"
Повечето, дори се отказват.Сега се сетих за нещо.
В Германия има образование
средно с диплома и средно без диплома.
Учиш до 10 клас брои се средно без диплома.После си в редовете на работливата рабска класа.
Продължиш ли до 12 клас е средно с диплома.
Много обяви пишат търсим еди какво си със средно с диплома.
На немците им трябват роби, а не мислещи, начетени и висшисти.
решението е толкова просто за разблокиране , че няма накъде повече![]()
Ще блокират торент сайта Zamunda след решение на съда
Най-големият технологичен портал в България. Новини за компютри, телефони, игри, хардуер, фото техника. Форуми, ревюта, тестове на компютри. kaldata.comwww.kaldata.com
Тоя kaldata сайт е тъй насран от реклами че няма четене.![]()
Най-големият технологичен портал в България. Новини за компютри, телефони, игри, хардуер, фото техника. Форуми, ревюта, тестове на компютри. kaldata.comwww.kaldata.com
Ама си прав, и аз трудно отличавам контента, а може да е желан ефект.Тоя kaldata сайт е тъй насран от реклами че няма четене.
Иронията е, че от години дърпам по някой торент, на месец/и. И като личен интерес ме засяга косвено.![]()